Привърженици на Локомотив Пловдив от фракцията “Организация Трибуна Спортклуб” излязоха с доста крайна позиция срещу собственика на клуба Христо Крушарски:

До Христо Крушарски,

Организация Трибуна Спортклуб настоява да се разделите незабавно с акциите си в АД “Локомотив” !

Доверието във вас от страна на локомотивската общност е тотално изчерпано. С вашите действия и бездействия продължавате да ни убеждавате, че нямате финансовия, организационен и умствен ресурс да ръководите един от най-големите футболни клубове в страната. Всеки ден ни посрамвате с комичните си медийни изяви и безбройни скандали.

Наслушахме се на лъжите и цирковете ви! Преди известно време в изтекъл запис обявихте, че рано или късно ще напуснете клуба – този ден настъпи! Благодарим ви за спомените, но е време да си кажем сбогом!

138 КОМЕНТАРИ

  1. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    А сега, драги пациенти, затворете очи, поемете дълбоко въздух, отворете широко аналното си отверстие ( не много широко, щото да не лопа) и…бройте до ПЕТ! Ще усетите лек дискомфорт и силна турболенция…И така няколко пъти, докато свикнете. Бъдете сигурни, че и след Банго Васил ще продължим процедурите! С по три, четири,….осем, девет масажа на отверстието бавно ще привикваме с преместването в КОНДОФРЕЙ!😂😃😂
    Днес проведохме лека двутактова процедура на сухо. До кушиите на Тодоров ден имаме малко време, но отверстието взе да привиква! Бавно но сигурно ще сме готови да поемаме все повече и все по- дебели бахури многократно!😂😂😂
    Днес за купата, отново проведохме лека двутактова процедура на сухо. Отверстието придоби еластичност и се надяваме с помощта на тънък слой вазелинче, да сме готови за още множество бахури, по славния ни път към Кондофрей!

    Днес отново проведохме лека двутактова процедура. Отверстието е стабилно еластично и със сигурност, можем вече да поемаме мноого и най-вече дебели бахури!!!! Това не пречи ръководството да снабди отбора поне с каче грес, ако няма средства за па’ча мас или вазелин!!!!!!

    Днес ще проведем процедурата на два етапа. В първия 45 мин. етап получихме отличен резултат!!! Понесохме три бързи и дебели бахура. Сфинктера показа завидна еластичност и пластичност! Остатъчната пластичност е задоволителна. Само с един тънък пласт грес, постигнахме завиден резултат! Вече спокойно можем да поемем средни бахури безболезнено в рамките на 7,8, 9 пенетрации!!! Започва втория 45 мин. етап от теста. Ще ви уведомим след края на процедурата!!!
    Вторият етап премина очаквано. Със сигурност сфинктера придоби пластичност и спокойно понася пет тактови пенетрации безпроблемно!!! АУСПУХЪТ Е РАЗРАБОТЕН ДОБРЕ И ПЪТЯТ КЪМ КОНДОФРЕЙ Е ОТКРИТ!
    P.S. ЯВЛЕНИЕТО ПЛАСТИЧНИ ДЕФОРМАЦИИ ОЗНАЧАВА, ЧЕ СФИНКТЕРА, КОГАТО Е АТАКУВАН ОТ МНОЖЕСТВО БАХУРИ И ТО С ГОЛЯМА ЧЕСТОТА(НАПРИМЕР, 4, ПОСЛЕ 2, ПОСЛЕ ПАК 2, ПОСЛЕ 5 И Т.Н), НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ВЪЗСТАНОВИ ПЪРВОНАЧАЛНАТА СИ ФОРМА!!!! СЛЕДСТВИЕТО НА ТОЗИ ПРОЦЕС Е ОСТАТЪЧЕН МИНИ ОТВОР ПРЕЗ КОЙТО БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО ПРЕМИНАВАТ ГАЗОВЕ, ТЕЧНА СУСПЕНЗИЯ И ДАЖЕ ФЕКАЛНИ МАСИ С ТВЪРДА КОНСИСТЕНЦИЯ!!! АКО СИ ПОСЛУЖИМ С ТЕХНИЧЕСКИ ТЕРМИН, ТОВА Е ПРОПУСКАЩ КЛАПАН!!!…………ИЛИ КАЗАНО НА СТОЛИПИНОВСКИ ЖАРГОН, ГЬО ТА ЗАПОЧВА ДА ПЛЮЩИ КАТ ФАЙТОНДЖИЙСКА ТРОМБА, ПРИ ВСЯКО ДВИЖЕНИЕ!!!

    • ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

      КОТО Е КАЗЪЛ БАТ ФЕКАЛА НИМИНУЕМУ СЕ СЛУЧВА! МЛОГУ ПЪТИ, СКРОМНИЧКУ СЪ ИСКАЖИ, ИСИРЕ СЪ Ф УСТАТА НА ШУНДЮСЛАФ И СИ ТРЪГНИ ЗА ДА НИ МУ СЛУША ПРУСТУТИИТИ! ЕЙГУ НА, КАЗА ЗА КОНДОФРЕЙ И РАБУТАТАТА СА УПЕЧИ. ПУФ, ПАФ.

  2. 5
    1

    Напълну подкриепям фиенувити на нашту локо. Да са маща Крушата и идвами аз трафика и пимка. Жа направими фонд и локото шампиони за винаги.

    • А забравих. Жа земими и Курадуту и Федята Миков и ощи няколко серсемъ.

  3. 5
    1

    В новата декларация: “Няма НОРМАЛЕН фен на Локомотив, който да харесва управлението на отбора.” Стикс: “Г-н Крушарски, Не ги слушайте.”…

    • Точно така. Ни ги слушаити. Жа изгоними Крушътъ и жа намерими други абдали.

  4. Добро утро,как може тази “голяма новина”да има 5 пъти по-малко преглеждания от тази,че “Ботев”Пловдив /евентуално/взима хърватски десен защитник???

  5. Има интервю с Любо Пенев от днес в испанския AS, в което заявява, че е приключил с треньорството на български отбори и очаква оферти от Испания.
    Желанието му е да продължи там.
    Интересно кой ли треньор е договорил Крушо. Май се досещам. Никой!!!

    • 4
      1

      Да си кажеме Сбогом
      Със тази Лъжа.
      Със която дълго живяхме.
      Не е лесно, не е лесно,
      У дома да се връщаш
      Да се връщаш Бездомен!

  6. 6
    1

    Плакати мен не ме притесняват ако идват да гледат спектакъл да го гледат ако идват да правят циркове да си ги правят колкото си искат нема да позволя гей банда да ми дава наклон.
    Мисля, че се лъжат, ако смятат, че могат да ми поставят условия. Аз съм им го казал, ако някой иска да влезе в управлението, трябва да извади пари. Само с приказки и плакати… феновете нали управляваха преди години? И какво наследиx аз след управлението?”
    Изобщо не ме притесняват плакатите. Който има пари, да заповяда! Който извади 8 милиона, да ми ги даде и тогава да седне да прави каквото си иска. Докато съм аз, Локомотив ще го има и ще става това, което аз казвам! А не това, което някой друг иска“

  7. Давайте смело момчета! В България плодове да искаш. Заебаваш Крушарски и смело избираш между Ябълков, Сливов, Гроздев, Ягодов, Кайсиев, Прасков, Дюлев, а най сигурно е ако поканите Плод Ракиев Ферменталски. Страхотно ще си паснете.
    Декларации… Нямат два лева в джоба си, акъл ще дават, пък и ще пишат!

  8. 5
    5

    Там е работата , че номерата на Крушата вече не вървят , всички го научиха, че не плаща , изнудва и се гаври с играчи, които дават сърцето са дали сърцето си за публиката. Вече няма будали да играят без пари и да стоят на скамейката и да бъдат плюти , ако си търсят правата. Година , две, пет , колко може да продължава тази излагация. Всеки , който има принос има право на възнаграждения, не да бъде гаврен. Това излага Локомотив и го обрича на вечни циркове, шмекрджийство и безбъдеще. Няма отбор, който да играе само за безрезервната публика. Много показателно , е че си тръгна легендата Христо Колев, който при всички смени на треньорите винаги е оставал.

  9. 5
    1

    Добре ,ще го изгоните и после!?Подготвихте ли сериозен в материално отношение и с локомотивско сърце човек да управлява клуба,а!?Ако е така ,добре но много ме съмнява ,че имате такава подготовка!Назад във времето заделях половината си заплата за издържането на клуба ,но сега и стотинка няма да дам,заради идиотиземите които творите!

    • Много сериозни клубове се държат и управляват от инвестиционни фондове. Интересува си клубът да има фенска маса и собственост. И двете Локо ги има. Но няма президент, който да се усети навреме, че е свършил курса и да предложи клубът за продажба. Не 100, а на 1000 процента Локо е продаваем клуб.

  10. 5
    3

    Вижте бе глупаци, какво само се заблождавате от писанията на жалтурите и се присъединявате към някакви глупави каузи?
    Г-н Крушарски е нашия баща така както Другаря Сталин е бил баща на народите!
    И двамата управляват с желязна ръка и не дават мишка да прехвръкне през тяхната територия.

    За разлика от другаря Сталин обаче, Г-н Крушарски не вкарва хора в лагери. А ТРЯБВА!
    Всеки простак подписал тая скверна декларация трябва да бъде осъден на 20 дена плевене на трева на новата ни база в Тракия за да види сам дали Г-н Крушарски не е направил нищо.

    И след това-на 20 дена леене на плочи на централната трибуна и носене на кофи с бетон-да види лесно ли му е на Г-н Крушарски да строи стадиона красавец, който ще има МЕТРО връзка с летище Пловдив.

    Разберете най-сетне че без Г-н Крушарски няма да има купи, титли, победи в Европа и по други страни, само и единствено с Г-н Крушарски отбора ни ще си върне титлата неправомерно отнемана последните тринайсет години от Лудогорец.

    Г-н Крушарски е нашето минало, настояще и бъдеще!

    Да си жив купоносителю Крушарски, целувам ти ръка!

      • 2
        3

        Комунизма си го остави за утре , говорим за футбол , малък

        • 2
          1

          Тъпако, пред Г-н Крушарски и Русия нищо не преде, разбра ли бе?

          Г-Н КРУШАРСКИ И РУСИЯ СА НАЙ-ВЕЛИКИТЕ СУПЕРСИЛИ НА СВЕТА!

      • 2
        3

        Стикс никога не се олива Ти не си локомотивец а жълта мастия

    • 1
      2

      Ще докарат специалист ,като онзи шеф на ПИМК!

  11. 1
    8

    Никога в историята 6000 на този красив град , не се е случвало единият отбор Градски да стане Шампион и същевременно , дрегият селски да изпадне

    • 5
      1

      А да има само един отбор в А група цели 17 сезона? Случвало ли се е в историята на вселената? Случвало се е! Случвало се е и отбор от Б група завършил на 4 място да влезе в А група през задната врата!

  12. 2
    1

    Да си каже е Сбогом
    Със тази любов
    Без която никой не може!
    Не е лесно! Не е лесно,
    У дома да се връщаш
    Да се връщаш Бездомен!

    • Железничари! Железничари!
      О бела чао,чао, чао Железничари.

      • Типчно за вас , песен на Италиански партизани , Комунисти гадни

        • На Комсомолския секретар каква друга песен би му вървяла? Естествено че ще е за железничари-партизани.

  13. 5
    1

    Любо Пенев е отказал на Крушарски , информацията е сто процента вярна , така , че все още не се знае , кой ще ни е треньор .

    • Крушарски ще ви е треньор. Има опит, лиценз няма, но той е опитен шмекер ще измисли нещо.

  14. 4
    1

    Доло коршарски ний не искаме те ти теб.нийе општественици сичкити громотни шта ти сгоним

  15. 7
    1

    КОЙТО ГОВОРИ СРЕЩУ КРОШАРСКИ ШЕ МО ДАВАМ КРУШЕТА В НОСА!

  16. 7
    2

    КОЙТО СЕ ИЗКАЗВА ПРОТИВ КРОШАРСКИ Е ЦИГАНИН!

  17. Андрей Спасов - Плешивия сам си пише коментарите в кенефния си форум
    2
    6

    Този, който троли за Крушарски не е Стикс.
    Това е трола на Андрей – баба Бонка бившия Фекал. Прави се на локомотивец защото иска да провокира постове.
    Прост не пишете тук. Не спасявайте жълтата гнида Андрей от фалит!
    Лайната трябва да потъват в канала

  18. 8
    1

    БАТЕ СИГАН НИИ ТРЕБА УПРАВЛЯЕМЕ ЛОКУТУУ ВСИЧКИЯ ЦИГАННН

  19. 4
    3

    КРОШАРСКИ ВЪН! ЛОКО ЗА ЛОКОМОТИВЦИ! ДОЛО КРОШАРСКИ!

  20. 5
    4

    Сума постове писани от един човек,от телефон с кофти редактор…и от устата на този жалък човечец виси едното мъдо на Крушката…всичко друго от карантиите е налапано и олигавено!
    Не е сериозно локомотивец да е примирен и съгласен с положението,в което е поставен в момента клуба благодарение на правилното управление на говедарския бизнесмен!

    • 😂🤣😂😂🤣😂😂🤣😂🤣⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️

    • Андрей Спасов - Плешивия сам си пише коментарите в кенефния си форум

      Това е трола на Андрей – баба Бонка бившия Фекал. Прави се на локомотивец защото иска да провокира постове.
      Прост не пишете тук. Не спасявайте жълтата гнида Андрей от фалит

    • 1
      4

      Две купи , пич , унижение в дербито с 6 0 , финала го забравям , какво можем да искаме още от от човек ,който дойде за малко

  21. 6
    3

    Владимир Владимиров-Дарбито е автора на тази патетична декларация от името на по-малко от 100 души “съмишленици”.

  22. 10

    Това декларация ли е? Щото ако не е, протестът не важи. Дори да е омазан с цигански лайна. Кармата ви застига, дейба ваща мама лилава!

  23. 2
    9

    Веднага да те няма ! Гришата ще дойде да инвестира 100%. Готов стадион ,готов отбор

    • 10
      1

      Гришата приключи с “инвестициите”! Останаха му само едни коне да пасе.

  24. 5
    6

    Вън Крушарски веднага! На секундата да се омита тоя помияр който продължава да ни позори пред света!
    Тоя се опитва да е Батето Славков само че има една стотна от парите му и една десетохилядна от акъла.
    Даже и лафовете му са абсолютна трагикомедия.

    Като нямаш пари да издържаш голям клуб се махай, какво си се впил като пиявица?
    Или ти се усладиха тото игрите като с Хебър? Ние да не сме слепи!

    Вън майка ти дейба говедарска!

      • 10

        И декларацията е на писана от жалтурите! Те ми сраха в гащите!

  25. 7
    6

    Наистина е глупаво , събрали се някви и говорят от името на трибуна на която съм изживял едни от най страхотните моменти , просто се спрете и ние обичаме Локомотив

  26. 10
    2

    Декларатори. Ние да не сме Долна паплач, измет че не се съобразявате с нас – трибуна спорт клуб или там каквото седалки си имате. Сядайте си на задниците.
    Няма да я бъде тази…и онези фенките които са се прикрепили на уйовите ви. Мирясайте
    Не се връзвайте на някой поплювковци които са ви дали дребни стотинки за да изгоните Крушарски. Няма да стане . Харчете си ги със здраве. И до тук

    • 11
      0

      Точно така приятелю, Г-н Крушарски е нашия благодетел, нашия символ, напето знаме!

      Долу ръцете от Г-н Крушарски мръсни цигански мишки!

  27. 10

    Лъвът и лайнарките.

    Вървял си лъв в саваната зелена
    Пристъпвал гордо той с изпъчени гърди
    По дире му се влачели хиени
    След тях летял рояк мухи.
    Вървял лъвът назад и не поглеждал
    Той жертва търсел да си подбере.
    Хиените го следвали с надежда
    Мухите чакали пък да се изсере.
    Така е във природата от памти века
    Едни ловуват волно и на свобода
    А други, мърша търсят за да им е леко
    Пък трети валят се в лайна!

  28. 8
    4

    Крушарски е нашия президент и така ще бъде🏆

  29. 6
    8

    Вие една шепа мишки ,няма да определяте кой и какъв ще бъде в любимия ни отбор!Като не ви харесва собственика ,пръждосвайте се и не се занимавате с неща далече от вашето умствено можете!Когато дойде Крушарски ,той заяви какви са му материалните възможности и помоли пловдивски бизнесмени да материя!Никой не си отвори портмонето да помогни и въпреки всичко при този Крушарски спечелихме две купи ,една супер купа и се гаврил с жълтата сган не само на поляните(но вас и там ви няма)!Няма да се закачане с 🍐К.уша.ски,за да не стигаме до революционна обстановка!

    • 2
      11

      Факт , човека дойде просто да помагне , но и той като всички нас се влюби

    • 14
      1

      ЖАлтити са виновни за нашата мизерия! Не Крошарски!

      • Ангел хранител се появил пред локомотивец и предложил да изпълни едно желание на човека.
        -Искам да живея като боговете, вечно! След умуване рекъл той.
        -Съжалявам, това е неизпълнимо, избери си друго! Рекъл ангелът небесен.
        -Искам Пловдив да е черно-бял и Локото да е велик отбор, по-велик от Ботев!
        -Ех, глупаво човече, казах ти вече – не става!

    • 8
      1

      Селянин кюстендилски,ти и майкати мразиш че те е родила,и незнайния ти баща който е осеминил майка ти миризливата проститутка

    • Самата истина е че Г-н Крушарски се обърна към нас за помощ при издръжката на ФК Локомотив.
      Със съжаление и натежало сърце трябваше да отклониим молбата му поради простата причина че ние сме фенове на Ботев Пд и за нас финансирането на конкурентен отбор не представлява интерес.

      Надяваме се да бъдем правилно разбрани.

  30. 6
    1

    Дарби ако нямаш какво да правиш ,не го прави на ст Локомотив , моля те

  31. 8
    5

    Момчета и момичета, всичко е политика. Всичко е пари.
    Локо Пловдив е чест
    Ние не сме цигани . Не се подигравайте на човека който ни издържа. Помислете малко . Ще си патим заради вас.
    Една шепа гологлави избръснати не мислещи цигани .
    Престанете.
    Или напуснете клуба ни завинаги.

    • Едни цигани викат на други цигани цигани, айахахахахаха бахти драмата

  32. 9
    5

    Тези които пишат против Президента на Локо са долни непоръбени мишки .
    Кажете кой ви плаща точно преди изборите да излезете с такава декларация .
    Много сте жалки .
    Локо ще го има и след вас.
    Ще.си изхарчите парите които ви дадоха и пак ще си бъдете плюжици.

  33. 10
    1

    КЮСТЕНДИЛСКИТЕ ПРОСЯЦИ . НА КОЙ ЩЕ ПРАВИТЕ МИНЕТИ СЕГА ДА ДОЙДЕ ДА СИ ПРАВИ ТОТОТО С ВАШИЯ ПАРЦАЛ ? ЩЕ СЕ НАМЕРИ ЛИ НЯКОЙ СЛЕД ПИЯНИЯ КУР НА КРУШАТА ,КОЙТО ЛИГАВИХТЕ ТОЛКОВА ВРЕМЕ

    • 2
      10

      Ебете си майката ,изгрев бойски цигани!Селски ,долни курви и не си бъркайте в живота на пловдивския любимец!

  34. 9
    4

    Никакви акций да не дава. Ние свестните локомотивци сме с него.
    Ай, сектор на всички лапета.
    Наркомани с претенции
    Дойде време да Локо да се прочисти от пияниците и безделниците

  35. 11
    1

    Тръгвам от Смирненски за Лаута да накажа всеки дръзнал да пише глупости срещу бащицата! Ще застана до барчето на Мая , и ще ви чакам, всички вас дето искате да махате Крушарски!!! Само да дойде по бързо автобус 24, и идвам!

  36. 11
    2

    Тва е един наш фен Станислав Мърков , тотален перко, дето ходи с едни пуловери с надписи за отбора, предполагам го знаеш! Идва на Бесика. Та този постоянно пише разни пасквили и идиотщини в подкрепа на Крушо, и жълтурите го гаврят постоянно. Сега като е разбрал че някои групи са за Крушо, и се е активизирал отново смотаняка!

  37. 7
    2

    Крушарски не трябва да се маха, докато не дойде друг с пари повече от него . Как се оправя си е негова работа но е факт, че Локо го има и се бори мъжки
    Ще.го прокудите и няма да дойде друг и тогава ще му ядем главата .
    Внимавайте с тези декларации.
    И да ви питам, какви сте вие че да казвате какво да става в клуба ни ????!!!!!!!!
    Платени сте.
    То е ясно.
    Провокатори долни
    После се обиждате като ни казват цигани, именно заради такива като вас. Все искате.
    А нищо не давате
    Няма ви и на стадиона. А си седите по махалите . Едно знаме не сте направили сами, ако не ви дадат някой лев и тогава чак се захващате.
    Всичко друго изпивате.
    Много неща знаем и ние.
    Да ме см отваряме остата.
    Сядайте си на задниците. И мълчете .

  38. 4
    7

    Просто се спрете ако имате малко акъл , помним славното ръководство след Коко , бъдете умни а не папагали

  39. Започна се. Андрей да пусне някоя новина за Ботев, за да може да я дискутираме спокойно, докато тук си оправят бакиите.🤣🤣

  40. 7
    4

    Глупава декларация най-вероятно провокация на скрити мръсни жалтури!
    Г-Крушарски е доказан лидер и управленец, доказан обединител на футболисти, фенове и строители на базата и стадиона но-красавци.
    Г-н Крушарски лично се погрижи онзи ден на базата да бъде засадена трева.

    Г-н Крушарски ще трансферира лично Мичи в Байрен Мюнхен срещу сто милиона евро и ще инвестира в непобедим състав.

    И недейте да ми се преструвате на мъже, анонимни мишки защото аз когато съм подарявал книга за оцветяване на тартора на Наполитани, вие не сте знаели къде е книжарницата, камо ли да давате акъл на Г-Крушарски!

    Да си жив купоносителю Крушарски, целувам ти ръка!

  41. 2
    9

    Пичове , не повтаряйте грешката от преди години не ставайте като другите платени фенове , визирам, цска ,ботяв ,левски ,Напийте се през уикенда и като поизтрезнеем ще?

  42. 6
    4

    Искат да се облажат от стадиона.
    Няма да стане
    Локо е над всичко
    Не закачайте президента на клуба
    Всички като един трябва да бъдем . Само Локо. Напред Локо .
    Хора не им се връзвайте
    Имат кофти идей.
    Крушарски е нашето знаме
    С него сме постоянни в игра.
    Не може без спадове
    Не трябва да си дава акциите.
    Той толкова много вложи
    Да стане стадиона и ще ни изправи на крака
    Дайте да му дадем реверанс.
    Успешен е. Отбора върви с него.
    Ако го махнем ще.има страшна турболенция.
    Ще.затънем.
    Послушайте ме. На 67 години съм. Крушарски милее за отбора. Има сърце
    Само Локо.
    Не може пишлигари да казват какво да става.

    • 3
      5

      Ненормалниците,като теб на стадиона на пещерско!
      Съблекалните са в уютни бараки!

  43. 6
    2

    Г-н Крушарски,
    Не ги слушайте.
    С вас сме изживяли прекрасни спомени
    Всички които дойдат след вас ще крадят.
    Молим ви, не им се давайте

    • 4
      3

      А един минет няма ли да му извъртиш на умрялата говедарска краставица?
      И какво точно ще “крадят” тези след Крушарски,и от къде?Защото след него е,като след цунами.

      • 8
        1

        Не обръщай внимание на това Квазимодо, тоя тъпак Станьо, заради който жълтурите ни подиграват из нета! И неговото време ще дойде.

  44. 4
    3

    Няма да се отървете лесно от тоя селския. Той е втори Христолов

  45. 5
    5

    Като сте против Крушарски не идвайте на стадиона
    Никой отбор освен Делиормана нямат пари.
    При него поне сме стабилни
    Нека се пооправят нещата. И ще се намери някой
    Сега не е момента
    Имаме и добър треньор Пенев
    Не лоши футболисти
    Дайте им време.
    Не може все да сме на върха

    • 4
      4

      Само чисто луд човек може да напише това!
      Стабилни?Кой ние ли?С бюджет,който се прави за полусезон,и то така,че разпродаваме основни играчи!
      Пенев не е подписал договор и реално към момента нямаме треньор!
      Да,не лоши футболисти,ако целта ти е да останеш в лигата!
      Време за какво да дадем?Да се спасим от изпадане?
      И като писа за върха…бяхме зад Лудогорец и отбора имаше потенциала да води битка с тях до края за шампионата!Най-вероятно щяхме да я загубим,но щяхме да се борим,а не от претендент да се трансформираме в боксова круша!
      Познай смешко,заради кой това не се случи!

  46. 7
    2

    Какви сте вие бе.
    Ами давайте пари и изисквайте..
    Мърши непоръбени .
    Даже не идват на мачовете.
    Все сме едни и същи .

  47. 7
    1

    А бяха толкова щастливи заедно…
    И сега…
    Раздяла …
    Оня имитатор на кеча с кака Лена ще ви оправи..

  48. Няма да позволя на банда гейове да ми дават наклон на хуя ми .

  49. 8
    1

    Лоши времена идват
    Циганите са неблагодарни и накрая ще ги заебат наистина

    • А тебе ако те наемат ще бъдеш доволен

    • 0
      8

      Да,питай папагалите…и те така си викаха до едно време за Христолов!

  50. 3
    2

    Крушарски не е лош като управленец
    Просто няма пари човека

    • 2
      4

      Ами да не се занимава тогава с неща,за които няма ресурса!
      Да ходи да си лиже младите пичета при латиносите,ако му става патъра да оправя по една-две на седмица,обаче да не се ебава с отбора!
      Ясно е нали?

  51. 13
    1

    Това е декларация от Трибуна Спортклуб. Очакваме декларацията на феновете от Джесика. Накрая – декларация от феновете от ” Организация обществена поръчка за Централна Трибуна”.
    Очаква ни незабравимо лято с шоу-спектакли от цирк Лаутски.
    Сега, искреното ми пожелание към вас, катунари, е Крушарски да хиляди при вас!!!
    Още дълго години президент да ви е. Наклона да му барате!
    Ясно е, че на него капацитета му е максимум Рилски Спортист, но заради огромната ви омраза, негатив и интриги по посока Ботев, ТОВА ЗАСЛУЖАВАТЕ! ДА СЕ ГАВРИ С ВАС ЕДИН ЛУД И ДА ВИ ПУСКА ПО НАКЛОНА СИ КОГАТО ПОЖЕЛАЕ!!!

  52. 4
    1

    Днес явно Той мълчаливо ще слага само минуси. И на свои и на чужди.

  53. Клоуни анонимни! Щом сте против г-н Крушарски значи сте против мен! Искате война ли? Само да свърша работа нали знаете,че съм охранител и да събера няколко фаса и ви чакам!

    • Ти си удивително глупаво животно ей Богу!
      Мислиш че хората които ще дойдат да те видят на Джесика какъв сладур си ше носят жълто-черни шалчета ли?
      Или лежиш на кълката че стоте циганина на Джесика се познават и ще са подозрителни към външни хора?

      Чисто хипотетично си го представи-отиваш на Джесика (което ти няма да направиш защото всички знаем каква путка си) гушиш се по време на мача под мишницата на големите цигани и после…какво? После си тръгваш сам, защото си отритнат от всички ненормалник и никой не иска да има нищо общо с теб и нали все някак трябва да се скриеш пак в путката на майка си.

      Обаче след теб върви някой или някои които ти не познаваш. Ужким облечени с черно бялото рае СВЕШНО а те гледат странно. Все едно искат да те почерпят с баничка и айрян.

      Как мислиш, дали няма да се насереш а путко страхлива?

  54. Циганите винаги се движат на групи,никой няма доблест да излезе с ИМЕТО си !

  55. 2
    4

    Подкрепям.
    Последните години Крушарски провали много. Помисли се за велик, а не е..

  56. 4
    4

    Писна ни от аматьори! Имахме отбор готов да се бори за шампионската титла .

  57. 5
    1

    Днес все апокалиптични заглавия! Магнитна буря удари Изненадващо Земята!
    Трагедия в Градския транспорт на Пловдив…..Сега и тази Декларация!!!

  58. 5
    3

    Крушата каза да застанете с имена . Не се крийте зад анонимни декларациики както винаги
    Като искате да управлявате говорете в конкретика ,планове ,стратегия за клуба .

    • 3
      2

      Аз не виждам име под това твое изказване. Що за Хипократ си!

  59. 8
    1

    Ако си спомням добре, в “онзи запис” се казваше-Аз рано или късно Локото ще го Заеба!- Не си спомням да е ставало дума за Напускане. Сега остава да гадаем какво значи Заеба? Според мен е да оставиш нещо да се носи по течението.

    • 1
      6

      А помниш ли детектора на лъжата?

    • 1
      5

      А това забрави ли, Андрейчик?

    • Защо се крие “циганския барон”-бръмбарчето Зум???

  60. 10

    Докато не се произнесе Станислав, аз мнение не изказвам.

    • Той днес определено ще е пас, защото с неговите наколенки пред Крушарски….пардон, “господин Крушарски”, най много да нагази лука!

      • 2
        4

        Пак не си си пила хапчетата

  61. 5
    5

    Определо Братя Колеви ще управляват много по прозрачно и състоятелно Любимият ни Клуб!

Коментарите са затворени