Футболистът на Ботев Пловдив говори само и единствено пред камерата на PlovdivDerby.com след спечелената Купа на България!

“Вижте публиката, вижте стадиона. Всички са щастливи! Видяхте ли какво опитаха в последната секунда? Как се опитаха в последната минута пак да стигнат до равенството! Просто не мога да повярвам!  Залужихме това, което изпитваме сега и то е невероятно! Именно защото заслужавахме успеха, Господ направи така, че да пропуснат дузпата.

49 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    17

    Какво да видя бе педал? Черния прати топката в космоса, както му каза Домуса, на , който му смучете УЯ вече 13 години.

    • 9
      1

      Аз не видях Домуса да търчи по терена, за да му казва, къде да бие! А защо трябваше да я свири тази дузпа, при положение , че можеше да свири края вместо Домуса да нарежда? Или пък съдиите не знаят нищо?

    • Добре бе, малоумен, толко ли не ти стига акъла да се сетиш че ако имаше такова нещо ДУЗПА ИЗОБЩО НЯМАШЕ ДА ИМА!?!?

      Бахто малоумните животни сте тва лаутарите братче.

    • Сигурно беше се подготвил да се насираш, ама като не я вкара и ти се дръпна лайното? Представям си , какво щеше да е , ако бяхме загубири. Тогава цялото Столипиново да си серяхте един на друг в устите, нямаше да ги запушите!

    • Това 6:0 може да го смениш с 15000:4000. Това е. Преди пет години се видя ясно какво е съотношението. Въпреки железарията, която ви напазарува оня, Банкянския, на който му лижете подметките, съотношението не се е променило, даже напротив.

  2. 11
    1

    И какво доказва това,че дузпата не беше вкарана?Ако мачът беше уговорен щеше да има продължения и евентуално дузпи за шоу на публиката!Но наистина има Господ и не я вкараха!А по тази логика злобни и завистливи циганки и чорбата Ви подариха купата 2019г като пропуснаха при дузпите!Факт аграрни цигански мишки!

  3. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    2
    1

    СОЯ ФИНАЛ МОГА ДА ГУ НАРИКА, “КУЛЯНУ Ф ДИВИЯ”!!!! ДУ СИГА СА ФАЛИФМИ С ПИТИ, АМА ВЕЛИКАНИТИ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ НАБУТАФА НА НАС И ГУВЯДАТА ПУ ИДНО ГУЛЯМУ КУЛЯНУ Ф ГЬОТУВИТИ!!!! ЕЛЕ НАЗ НЪ ПРАТИФА С ТУЙ СДРАВУ КУЛЯНУ В ДИВИЯ, ДИРЕКТНУ Ф КОНДОФРЕЙ!!!!! ХАК ДА ВИ Е ДЕТ ВИСИТИ ТУКАНКА КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ ДИНУНОШТНУ!!! ВАДЕТИ СИГА КУЛЯНУТУ УТ ДИВИЯ!!! ПУФ, ПАФ!:))))))))))
    САМУ ИНТИГРАЦИА ЗА ВАЗИ, ХАИРСЪЗИ С ХАИРСЪЗИ!! :)))))))

  4. 8
    2

    Човек честно много точен коментар правилен абсолютната истина която от космоса се вижда.Браво!

    • 8
      3

      Хаха ти вече не знаеш на кой свят си, на кой отговаряш, пишеш си сам, тва жълто ЕВРОКОЛЯНО в гъза ви еба майката на циганските психики.

      • 12
        1

        Феновете на Ювентина са толкова малко, и са толкова жалки, че не си заслужава да им обръщаме внимание!

  5. 1
    14

    И сега освен вас не вярва, че сте били, а не сте получили подарък.То и вие не си вярвате сериозно, ама приемате желаното за действително.

    • 3
      1

      Гарабед, ходи да се оплакваш на арменския поп!

  6. 7
    17

    Цинга и Домуза си шушукат прегърнати и щастливи. Лудогорец играе финал с третия и четвъртия си вратар. Тошко пуснат да обръща мача срещу своите , накрая по- щастлив от тях. Решеващата дузпа проиграна с цирков удар в марулите. Тиквочев ще се чувства по-сигурен на изборите, въпреки поредния му калпав мутрокмет. Организаторите на цирка с печалба от тотото поне по три, много са залагали и на два – три гола първото полувреме , шест пъти печалба. А тепърва ще се връща услугата от новата власт , което значи десетки милиони в евро. Други пък чакат ще искат още пари от бюджета , че стадиона да е “европейски” . Има и голяма радост за олигофрените. Плюсове, далавера и подаръци много , за всичко друго , за всички , но не и за футбола, който копае дъно след дъно.

    • 19
      4

      Мъко моя циганска, гледай си ръждивата срутена Джамия и не надничай в канчето на носителя на Купата

    • 2
      15

      Човек често уникален и много точен коментар. Браво! Точно това си мислех и з.

    • 3
      12

      Човек честно много точен коментар правилен абсолютната истина която от космоса се вижда.Браво!

      • 13
        2

        И кое е абсолютната истина? “Прегърнати и щастливи” ви се виждат само на вас, напълно нормално президентите на двата отбора да седят един до друг в ложите. Играли с третия и четвъртия вратар – можеш да прочетеш много статии от преди мача защо. Само на вас ви се привиждат кошмари с щастлив Тошко. Удара бил в марулите – беше много по-силен, много по-близо до целта и фалциран, за разлика от безбройните изпуснати дузпи на Депресията. Ако Тиквата е уредил мача не следва ли да кажете нещо за преди пет години?

    • 7
      1

      Ти не сложи ли два лева, като си ги прозрял тези неща?

    • Значи “Тиквочев” търси значимия фактор, а не значимия “У лево”! И не си ли виждал в Европа президентите къде седят? Да не би в двете противоположни трибуни?

  7. 21
    2

    Не знам дали има Господ, но има доста боклук за изхвърляне. На стадиона даже не разбрах, но при записа се вижда: При даденото 7-минутно продължение, гледаме в 5:10 мин. ситуация в наказателното поле на “Ботев”, на която никой не обръща внимание. Следва атака на канарчетата и само умората и младостта на техния играч не води до гол. Следва друго разиграване и стигаме до 7:10 мин. на продължението в която, отново в полето на “Ботев” играч на Делиормана едва не размазва с бутоните главата на играч на жълто-черните. Фаул за “Ботев”! И след още две минути, вместо край на мача – ВАР. И този ВАР, всъщност гледа ситуацията от 5:10 мин? Четири минути след определена ситуация, Сватбата започва да “варосва” и Главния педал, също решава да вземе “четката за варосване”. Би било чудесно, наистина да има вар, в смисъл на киреч, по възможност негасена и целия този угоднически съдийски боклук да бъде наврян в нея!

    • 14
      2

      Ако не бях чел коментара ти, нямаше да гледам повторението по Диема и мога да кажа, че си напълно прав! Само филмарите от задния двор на ВСИ може да им се види това нагласено.

  8. 24
    2

    Мюмюне, вашту идул Митьо Депресията има над 10 дузпи, така изпълнени. И той ли е продажник? М?

  9. 29
    2

    Какъв е изводът от всички коментари?? Щом Локото печели титла и купа, всичко е честно и почтено. Ботев щом спечели, значи е уредено и е порно.

    Извинете… само да припомня кой беше президент на Локото при титлата и с какво си изкарваше хляба. Да припомним ли преди финала 2019, каква декларация излезе Самуилов – да си траем и да не правим проблеми? Да припомним ли Крушарски и Ко след това с какви фланелки се облякоха? Да припомним ли, кой ходи до Кюстендил да моли Наков да върне купата в Пловдив?

    На това народът казва… виждаш треските при другия, но не виждаш гредата у теб.

    • Какво Локо са тези столипиновски цигани.

  10. 19
    1

    Ще помоля всички, които имат информация за наредени мачове да споделят с нас, които нямаме. Спомням си тук едно сигурно инфо, че на реванша с ЦСКА гостът ще вкара над 2.5 гола.

    Ако може да кажете сега мачът Локо и Левски как ще завърши.

    • 12
      2

      Циганите винаги знаят резултатите на мачовете на Ботев, но никога не залагат!

  11. 12
    1

    Андрей, това е Дилан Мертенс! 🙂 🙂 Още си пиян от снощи!

  12. 25
    2

    Първо нямаше никаква дузпа,второ с тази така наречена симулативна игра Лудогорец напълни кошницата на ЦСКА ….стига злоба ..просто Канарите си заслужиха победата с тактическа игра.

  13. 2
    28

    Дуспата бе бита, за да не влезе гол. Лудогорец играха симулативно. Някой отгоре нарежда, кой да е шампион, кой да вземе купата, кой ще отпадне.
    Докато това се случва, в България футбол няма да има!

    • 25
      1

      Това дали се отнася и за “онази купа с петата???
      Или тя е кристално чиста!?
      А когато друг печели-всичко е наредено!?
      Защо не дръпна 5к от някой бърз кредит и да заложиш??????
      Нали всичко знаеш?
      Айде отворко!
      Стани богат!

    • 10

      “Някой отгоре нарежда, кой да е шампион, кой да вземе купата”… колко си прав. Това е съдбата! От нея не можеш да избягаш.

  14. 2
    24

    Какво да видим бе олигофрен че дузпата беше изпълнена от артист. Че всичко беше режисирано в мача ли? Господ бил направо така че да пропуснат дузпата ха-ха-ха Ами че то дузпата е пропусна един артист това ако изпълнение на дузпа здравен му кажи. А за Господ недей да говори защото повечето от футболните фенове са неверници.

    • 16

      Яж му главата Мемет и недей се обяснява много много

    • 18

      Мюмюне, вашту идул Митьо Депресията има над 10 дузпи, така изпълнени. И той ли е продажник? М?

    • Депресирания има 12 пропуснати дузпи ….и те ли така

    • Глупако,дузпи се пропускат,постоянно.По тази логика,всички тези мачове сигурно са уговорени.Как се урежда мач с толкова динамика,положения,голове.Кой нормален футболист,ще се напряга толкова в уговорен мач.Сигурно футболистите преди да станат такива,са завършили театрално изкуство ли?Пълен идиот

  15. За “журналистите” от Пловдивдерби пояснявам, ето как се различават футболистите на БОТЕВ ПД, много е лесно-гледате цвета на косата:

    Йонас Тамм: рус
    Дилан Мертенс: рижав.

    Да го опростим: жълто- Тамм, червено: Мертенс.

    Айде, оспехи занапреде…

  16. 19
    1

    Честито Братя Ботевисти!Дано тази купа ни донесе много нови успехи и добри нови попълнения!

  17. 8
    2

    Пловдивдерби, ВИЕ СТЕ АБСОЛЮТНИ ОЛИГОФРЕНИ!

    Следващия път объркайте Перера с Укаки, ахахахахаха тва е някакво дъно…

  18. 11

    Чакай малко бе, къв Тамм, тва не е ли Дилан?

Коментарите са затворени