ДЕЖАВЮ! Купата отново е за Пловдив! Ботев (Пловдив) отново завоюва Купата на България! “Канарчетата” надиграха шампиона Лудогорец и повече от заслужено спечелиха важния трофей, а с това си осигуриха и участие в Лига Европа!

Антоан Конте още в 4-та минута даде ранен аванс за Ботев, но четири минути по-късно Квадво Дуа изравни. В самия край на полувремето Мартин Секулич отново изведе пловдивчани напред. През второто полувреме, докато шампионите натискаха, Ботев се възползва от мълниеносна контраатака, при която Уме Емануел в 58-та минута вкара трети гол за “канарчетата”, възползвайки се от страхотно подаване. С гол на Руан в 72-та минута разградчани се върнаха в мача. В последната минута на продължението бе отсъдена дузпа за Лудогорец, която бе пропусната.

Двубоят на Националния стадион “Васил Левски” бе ръководен от Драгомир Драганов.

“Орлите” стартират с резервния си вратар Дамян Христов. Резерва пък му е Пламен Пепеляшев, а Серджио Падт въобще не е в групата, тъй като се е контузил на тренировката вчера. Разградчани са и без един от основните си футболисти – Бърнард Текпетей, който е наказан. Ботев от своя страна излиза с най-доброто, с което разполага.

Подобно на мача с ЦСКА – София и този път Ботев стигна до ранен гол в мача. В четвъртата минута пловдивчани изненадаха Лудогорец с късо изпълнение на корнер, при което Ивелин Попов центрира в наказателното поле, а там Антоан Конте с глава прати ефектно топката в мрежата.

Само четири минути продължи радостта на Ботев, защото в 8-ата минута Лудогорец стигна до изравнително попадение. Рик Джонатан подаде по въздуха към Кайо Видал, който спря топката на гърди за Квадво Дуа, а той прониза Хидайет Ханкич. ВАР също разгледа ситуацията за засада, каквато нямаше.

Последваха два удара на Рик Джонатан и Педро Нареси, които не намериха очертанията на вратата. В 17-ата минута Квадво Дуа излезе сам срещу Ханкич, но вратарят излезе предвидливо напред, скъси ъгъла на нападатея и не му позволи на отбележи.

В 31-ата минута Ханкич се отчете с решаваща намеса след страхотен удар на Педро Нареси, насочен в горния десен ъгъл на вратата. Вратарят се разпъна и боксира в корнер. След това Пьотровски беше оставен сам в наказателното поле, но не успя да насочи по-добре удара си с глава и стреля над горната греда.

В 40-ата минута и капитанът Антон Недялков тества рефлекса на Ханкич. С ефектен удар със завъртане бранителят беше близо до красив гол, но Ханкич плонжира и изби в корнер. В самия край на полувремето, сякаш от нищото, Ботев стигна до втори гол. “Канарчетата” отнеха топката малко преди центъра на терена, след което Джеймс Ето’о изведе майсторски Мартин Секулич зад гърба на защитата. Хърватинът стартира в точния момент и с добре премерен удар преодоля Дамян Христов.

Голът направо взриви сектора с бултраси зад вратата, на която бе позициониран Ханкич. Някои дори прескочиха оградата.

След попадението вратарят на Лудогорец получи контузия и беше откаран с линейка в болница, а мястото му беше заето от младия Пламен Пепеляшев. Лудогорец тръгна веднага да търси изравнително попадение. В 50-ата минута удар на Нареси попадна в тялото на Ханкич. В 51-рвата минута шут на Ивелин Попов премина покрай лявата греда.

Натискът на Лудогорец беше наказан със скоростна контраатака, при която Мохамед Брахими се възползва от грешка на Сонко Сундберг и се впусна по левия фланг. Нападателят подаде успореден пас по земя към Уме Емануел, който стреля от движение и се разписа за 3:1 в полза на пловдивчани.

В 68-ата минута Лудогорец бе близо до това да намали изоставането си. Въздушно подаване в наказателното поле беше отклонено от Квадво Дуа. Той върна назад към Пьотровски, чийто удар премина покрай вратата. Шампионите все пак стигнаха до втори гол във вратата на Ханкич в 78-ата минута. Чудесно подаване на Антон Недялков по земя намери Руан в наказателното поле. Той от почти легнало положение стреля и прати топката в долния десен ъгъл на вратата.

До края на мача Лудогорец стигна до няколко разбърквания, а играчите на Ботев на три пъти контраатакуваха опасно, но ново попадение не падна.
Инфарктият момент дойде в последната минута на продължението, когато Драгомир Драганов отсъди дузпа за Лудогорец, която бе пропусната! Конте задържа Диниш Алмейда на границата на вратарското поле пред Хидайет Ханкич при буквално последното центриране на “зелените”. Съдията Драгомир Драганов се консултира с ВАР и прегледа ситуацията, след което посочи дузпата. Зад топката застана Руан Секо. Ударът на нападателя обаче не намери мрежата и полетя към сектор “Г”. Така дойде и последният съдийски сигнал, който фиксира историческата победа на “канарчетата” и те отново спечелиха Купата на България!

ЛУДОГОРЕЦ – БОТЕВ (ПД) 2:3
0:1 Антоан Конте (4)
1:1 Квадво Дуа (8)
1:2 Мартин Секулич (45)
1:3 Уме Емануел (58)
2:3 Руан (72)

Лудогорец: 67. Дамян Христов, 3. Антон Недялков, 4. Диниш Алмейда, 6. Якуб Пьотровски, 7. Рик Джонатан, 8. Клод Гонсалвеш, 9. Квадво Дуа, 17. Сон, 26. Сонко Сундберг, 30. Педро Нареси, 77. Кайо Видал;

Ботев (Пд): 1. Хидайет Ханкич, 5. Джонас Там, 7. Мохамед Брахими, 9. Мартин Секулич, 10. Ивелин Попов, 15. Джеймс Ето’о, 17. Николай Минков, 19. Антоан Конте, 20. Антонио Калдерон, 31. Уме Емануел, 38. Константинос Балогианис.

 


90 КОМЕНТАРИ

  1. Ботев я прегърна! Честито на всички ботевисти! С 1 куршум 4 заека:
    1. Спечелихме купата!
    2. Ще играем в Европа!
    3. Отстранихме говедата от Европа!
    4. Отстранихме циганите от Европа!
    Вече спокойно може да си ходят в Анадола 😀

  2. 11

    Пояснение за завистливите и злобни циганки от задния двор на ВСИ-Пловдив.Лудогорец не е играл с резервите в този мач,както твърдите,с изключение на вратарите заради контузията на титуляра им.А и за кой гол е виновен вратаря им?Двата бяха очи в очи с него от упор,а първият гол обра паяжината на вратата му!А при дузпата имаше наистина Господ,защото при удара опорния крак на изпълнителя се изкривява в глезена и който е играл и разбира от футбол знае,защо се получи такава траектория на топката.И вижте само радостта на футболистите и щаба на Ботев след края на мача и сълзите в очите им и твърдението,че има Господ!Това поведение ли е за уреден мач?А вижте и картоните и себераздаването до последен дъх на играчите.Шапки долу за състезателите от отбора на Пловдив и благодарности за спечелената купа и радоста за болшинството жители на града!

    • Така е. Ако някой е играл симулативно, това са играаите на Лайногорец, на които им е наредено да загубят, но нашите си играха наистина колкото могат. Раздадоха се и се радваха истински. Дали Лайната нарочно са паднали и изпуснали дуспата, нас това не ни интересува. И изказването на треньора им след мача беше много странно. Както и държането на повечето от фут болистите им и Домуса. Нещо ако е било уредено е най-високо ниво, по незнайни причини. Ние няма с какво да ги купим. Те са в пъти по-богати. Купата е наша. Емоциите са истински. Няма кой да ни ги отнеме.

  3. 23

    Два пъти повече титли, два пъти повече купи, три пъти повече публика!

    ЖЪЛТО-ЧЕРЕН ПЛОВДИВ! ТОТАЛНА ЖЪЛТО-ЧЕРНА ДОМИНАЦИЯ!

  4. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))

    СОЯ ФИНАЛ МОГА ДА ГУ НАРИКА, “КУЛЯНУ Ф ДИВИЯ”!!!! ДУ СИГА СА ФАЛИФМИ С ПИТИ, АМА ВЕЛИКАНИТИ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ НАБУТАФА НА НАС И ГУВЯДАТА ПУ ИДНО ГУЛЯМУ КУЛЯНУ Ф ГЬОТУВИТИ!!!! ЕЛЕ НАЗ НЪ ПРАТИФА С ТУЙ СДРАВУ КУЛЯНУ В ДИВИЯ, ДИРЕКТНУ Ф КОНДОФРЕЙ!!!!! ХАК ДА ВИ Е ДЕТ ВИСИТИ ТУКАНКА КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ ДИНУНОШТНУ!!! ВАДЕТИ СИГА КУЛЯНУТУ УТ ДИВИЯ!!! ПУФ, ПАФ!:))))))))))
    САМУ ИНТИГРАЦИА ЗА ВАЗИ, ХАИРСЪЗИ С ХАИРСЪЗИ!! :)))))))

  5. 13

    Лилавите венци , да държат наклона на Говедарския комсомолец ,че ако го изпуснат ,ще им влезе в устата..
    Лека нощ кюмюрджии, кснтонери и останалата паплач

  6. 15

    Аз като ви казвах че не само ще играем в Европа, но и ще прескачаме, вие не ми вярвахте.

  7. 15

    Цигани, два въпроса:

    1. Как е класирането?

    2. С кой ще играете на баража за Европа?

    😂😂😂😂😂😂

  8. 10
    1

    До всички който ще пише че купата е подарена да му изсъхнат ръцете и пръстите и да ви пикая на гроба ви

  9. 16

    Локото и Левски все пак могат да си спретнат един бараж на Лаута. Няма кой да ги спре. На победителя ще дадем калъфката на купата.

    • 10

      Ти пик калъвката по хубово да им дадем от трите най дългото

  10. 17

    Честита купа на Ботевъ!
    За всички локомотивски “мъже”,които ме заплашват,тъй като съм честитил купата на Ботевъ и съм критикувал разпрания шушляк Крушарски!
    Момчета,нямам страх пред никой,щом отстоявам истината!
    Ще ви задам само един въпрос.
    Ако идеята на резаците е била да сложат на вратата някъв никъф,за да оправдаят загубата,то тогава,каква е идеята на говедарския,да набие на вратата Томов,който е не със спорни,а с никакви качества за игра в ефбет лига,и да загубим само и единствено заради него 10+ точки,както и всичко останало?
    Може да не ми отговаряте,аз отговора го имам за себе си.
    И още веднъж за да ви густо…Честита купа на Ботевъ!

    • 1
      15

      Защо усещам в перото на поета жълта нотка.
      Винаги можеш да минеш на отсрещния бряг.

      • 8
        1

        Винаги мога да наеба теб,майка ти и баща ти,ако имаш деца,не ги пипам,имам морални принципи!
        Но гарантирано теб специално ще те пратя на другия бряг!
        Анонимно.Като теб.

      • От нас няма никой на който толкова да му пука за вас че да се прави на локомотивец, тва е специалитет на плешивия бездомник.

  11. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    4
    1

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! НИЙ СТУЛЮПИНЦИ СНЕ ГОРДОСТА НА РОМИТИ И КЛОАКОМОТИФФФ!!!
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА ДЖУЛЯЗУ, АЛЮМИНИУМ И БАКЪР, ЧИ ША НИ СПРЪТ ТОКА!!! ПУФ, ПАФ:)))))))))))))))))))))))))))))

  12. 2
    15

    Абе жалки жълти утрепки , вие може ли да си купите купа от друг освен от рязаните ви братовчеди? Турци срещу помаци!

    • 14

      Преди да си “купиш” финала, трябва да си купиш и полуфинала! Не мислиш ли?

  13. 17
    1

    Един мач, с който едновременно елиминираш от Европа Локото и Левски и правиш бараж тире число… а и те награждават с купа. За мен е перфектно.

    • 16

      Да спреш европейските пари на цигани и говеда е като да им спреш тока и водата: БЕЗЦЕННО!

  14. 11

    Бъдете айляци и не им отговаряйте.

    Истинските майни са великодушни.

  15. АЙЙЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯЯ КУПАТЪ Я НАЩААА ЖЪ ПИКАЙМ В ШАДРАВАНА ДА СТАНИ ЖЪЛТ ЖЪ СЕРЕМ НА ПЛУЩАДЯ ЖЪ КРАДЕМ КЪДЕТ МОЖИ ЕЙ ТВА Я БОТЕВИЗЪМА ЖЪ БУЯДИСАМИ СТАТУЯТЪ ЖЪЛТА

  16. 12

    ДРЕБНИТЕ КЮСТЕНДИЛСКИ ДУШИЧКИ ПАК ПЪЛЗЯТ В ТЕМИТЕ З А ПЛОВДИВ ?!?!? ОТ КЪДЕ НАМИРАТЕ ОЧИ БЕ НИЩОЖЕСТВА ? ОТ КЪДЕ ?
    ГНУСЕН ТОТО ТУМОР . СЪЗДАДЕН И СЪЩЕСТВУВАЩ САМО ЗА ТОТО . ВИЕ ЛИ ЩЕ СЕ ОБАЖДАТЕ ? ИЗМЕТ . СЪЩЕСТВУВАТЕ НА ГЪРБА НА ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ОТ КАКТО СТЕ СЕ ПРЪКНАЛИ

  17. 2
    14

    Стоян канара каза, да са ева и в ливадата такова порно не съм гледал и на младини ва да сейба, ама като се сетя за питътъ ми идва ишмара ва да гоейба.

    • 12
      1

      Никой не ти обръща внимание вече, жалък и нищожен си ААААААА БОООООТЕВ Е С КУПАТАААААААА

      • 1
        5

        Аааааа нидей така забелязвам че ти ма сайдисващ ва да тейба.

  18. 15

    Доста пресилена дузпа при положение, че и двамата се дърпаха и бутаха.

    • 11

      Но пък днес Господ бе ботевист и правдата възтържествува.

    • 13

      Имаше фал за Ботев, никаква дузпа. Удар от мортал комбат в гърдите на наш футболист. Но нищо, сега е все едно.

  19. 15

    Честита победа! Честита купа!!!

    Не им отговаряйте. Бъдете айляци.

    Лек път на всички и да се приберете живи и здрави в Пловдив.

  20. 1
    11

    Много лайна и сперма изядохме обаче купата е наша

  21. 14

    СТОЙЧО ГЕНЪ СПЕРМОЯДА Е ГОТОВ ДА СИ НАПРАВИ СЕПУКО . НО СТИКСА ГО Е РАЗОБИДИЛ С ПОРЕДНА ДОЗА ОМРАЗА КЪМ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ЗА ДА ОСМИСЛИ ЖАЛКОТО МУ СЪЩЕСТВУВАНЕ .
    И СЕГА ЩЕ СИ НАПРАВЯТ ПО ЕДИН ФЕДЕРОС

  22. 12

    15.05.2024г. Големия Ботев Пловдив печели четвъртата купа на България….

  23. 2
    14

    Чичо Гошо се ОПОЗОРИ на дърти години!!
    СРАМ И ПОЗОР ЗА БУЛГАРИСТАН!!

  24. 7
    1

    Някой знае ли какво се е случило със Стойчо Генов,намерили са паднало червилото му пред трибуна каравана Чайка….

    • 5
      2

      Търси работещи аптеки за антидепресанти! Лична поръчка от един Митко.

      • Тоя Митко нямаше пари да плати лекарствата на децата си в аптеките…ама да е жива и здрава Анелия!

  25. 14
    1

    ИСТОРИЧЕСКИ ДЕН ЗА ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ!

    ГОЛЕМИЯ, ВЕЛИКИЯ, ПЛОВДИВСКИЯ БОТЕВ С ЕДИН ЗАМАХ СПЕЧЕЛИ КУПАТА И ИЗХВЪРЛИ КАТО МРЪСНИ КОТЕТА ОТ ЕВРОПА ЦИГАНИТЕ И ГОВЕДАТА!

    ИСТОРИЧЕСКИ ДЕН!

    • 5
      1

      Това е големия кеф. Сега да вземем и седмото място за да прецакаме и малките свинки.

    • 8
      1

      Говедата и Крушарски се надяваха на Европейски мачове за да захлебят….сега ще питат къде с..рат гладните.

  26. 10

    🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇

  27. 2
    12

    Поредния ПОЗОР!!

  28. 16
    1

    Пичове, поправете ме ако греша, но мисля че днес освен че взехме купата, преебахме и двата най-гнусни отбора в България.

    Ние играем за Лига Европа, втория за конференциите, а третия играе бараж със седмия или осмия.

    Осъзнавате ли че това означава МОЩЕН КУР ЗА ЦИГАНИТЕ И ГОВЕДАТА, АХАХАХХААХА. IT IS GETTING BETTER AND BETTER….😂😂😂😂😂😂😂🍾🍾🍾🍻🍻🍻🍻

  29. 24
    3

    Честита купа на жълтъците!
    А сега към нашата част от привърженици.Пичове,излагате се!Вместо да честитите успех на противник,пишете глупости!Тото,мото,нагласени мачове и простотии не са за темата и не променят фактите,както и историята!
    Лудогорец са си решили да излезат с такъв състав,ебете им майката рязана!
    За мен мача си беше чист,и БотевЪ си го взеха,къде е драмата!?
    Олекваме с подобни писания!
    Най-голямота ми густо,е че скъсания шушляк Крушарски ще си смуче мъдете!
    Кур пари от евротурнири паразит говедарски!
    Аз на Лаута ще стъпя едва след като това говедарско,схемаджийско леке вече няма нищо общо с отбора!
    Още един път честито на Ботевъ за купата,и че занулиха ракетчика!

    • 2
      13

      Добре жълтур, само си смени ника че си като шизофреник!

      • Ти си чисто луд!
        Бягай да налапаш дащната,вехта градоносна ракета на Крюшо!
        И го питай в кои точно ЕКТ ще играем!

    • 1
      10

      Честен човек няма как да честити една ПОРНО КУПА

      СМЕНЯЙ НИКА жълтур

      • Ти си болен от завист в момента и ти е простено!
        Но завистта е болест,и като такава се лекува.Най-малкото с психотерапия.
        Какво толкова,че Ботевъ са спечелили купата на България?Света ли свършва с това?
        Ходи смукни и ти от вълшебния еликсир на Крушата за спокойствие.И му го смукни директно от стария увиснал чучур!

      • Защо бе? На вас никой ли не ви честити онази , която беше в хола на Емо Наков? Или тя беше на друг отбор?

  30. 1
    10

    След такива мачове те е срам да си българин, защото гей порното е начело във футбола

  31. 5
    1

    ПОПОВ, КОНТЕ, ЕТО’О,СЕКУЛИЧ,БРАХИМИ,УМЕ……ИИИИИИИИИИИ…………КУУУУУР ЗА ДЕЛИОРМАНА ОЛЕ!

    АХАХАХАХАХАХАХ…….

  32. 9
    1

    Умоляваме населението притежаващо празни бидони, варели, туби….донесете ги на най-близката газ станция, защото вече нямаме цистерни в които да събираме газта изпикана от малцинствените групи.

  33. 9
    1

    Пуууууу…много емоции, много нещо приятели, бахти нервите накрая. Дузпата смърдеше. Добре че оня младеж реши да я прати в звездите.

    Иначе-зор голям. Лудогорец ни превъзхождат много като индивидуална класа и първото полувреме си личеше много. Нищо не ни се получаваше с изключение естествено на двата проблясъка на Попето когато качи топката на главата на Конте и после Ето’О как хубавко изведе Секулич.
    Спря ми сърцето за момент, викам си ейся си еба майката, наш Мартинчо ше я прати в парка. Тя па взе че влезе. После се реваншира де, засрами се че е вкарал и реши да изгели едно 100% положение за 4-1.

    Мисълта ми е, такива отбори можеш или да ги надбориш и надтичаш или да ги преебеш тънко като си вкарваш много малкото положения.
    Ние направихме второто.

    Иначе кво кво, Зингаревич каза че Керкез остава, в оставащите мачове можем да играем с който спечели лотарията в играта с публиката, изобщо ние нашто си го взехме.

    Чудесен ден. Гледаме към лятната селекция и европейските мачове.

  34. 10
    1

    Цяла България стискаше палци за Гордоста на Тракия, за най-стария клуб у нас!

  35. 6
    1

    Аз казах, че Локото ще играе в Европа, ама…….. Важно е настроението да е пивко

  36. 10
    1

    Пловдив празнува! Циганьорите плачат на умряло…

  37. 8
    2

    На здраве Канари! Тази вечер за нашето настроение, Стикс Плешивеца ще ни изпее песента Вятър ечи Балкан стене, така като я пееше по време на протестите срещу Колежа. Давай Стикс, ако си жив направи ни густо! Ахахахахах…

    • 4
      1

      Стикс, де измецай нещо де! Жив ли си? Господ Кран да ти дари!

  38. 4
    11

    Този мач трябва да се разследва. Който е гледал по телевизията знае. Но какво се учудвам каквато държавата такъв и футбола ни. Подчертавам не съм фен на нито Локомотив нито на Ботев. Харесвам футбола но това е престъпно.

    • 9
      2

      Ти не харесваш футбола, червей плешив, ти мразиш БОТЕВ и сега ти е толкова вътрешно че ти идва да се обесиш.

      Източен. Крана. Айде успех.

    • Стикс, Господ здраве да ти дава, вярвам че си изкарал и някой лев от залога за този мач. Така си и знаех, от твоите уста, в Божиите уши, и Купата е в Ботев Пловдив! Кажи честно, кефиш ли се на факта че позна?

      • Тихо, Стиксчо… Потапяй се и лягай мокър…Пловдив празнува, педи….

        • Пловдив празнува! Да се надяваме че Столипиново се сдоби с още някой богаташ, имал смелоста да си заложи коня и каруцата.

  39. 6
    1

    ОЛЕЕЕЕЕЕ ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕ ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

    ЦИГАНИ, КАК Е КЛАСИРАНЕТО ЦИГАНИ?!?!?

    АХАХАХАХАХХАХАХА, ИИИИИИИХУУУУУУУУУУУУУУУУ

  40. 8
    1

    Ахахахаха Станиславчо място не може да си намери от мъка, завист и жлъч.

    МРИ В ЛАЙНА ШИБАН ПЛЕШИВ СТОЛИПИСНКИ ЦИГАНИН, МРИ!

    КАКЪВ ПРЕКРАСЕН ДЕН!

  41. 1
    4

    То само цигани тук. Да не би да взехме купата бе манговци че толкова се активирайте?

    • 5
      1

      Той е само един и е на път да получи удар, толко е дигнал кръвно, ахаха

  42. 5
    13

    Най- срамния ден за българския футбол!Още преди мачовете с ЦСКА на Ботев се каза че купата е за тях. ПОРНО КУПАТА , може да е сладка само на порноактьорите в жълто.

    СРАМ И ПОЗОР за Ботев!!!

    • Цял полу-сезон, порното на мъни плюс какво беше мършо скопена….

  43. 12
    2

    И съдията не помогна на Разградските помияри
    Ай Канарииииии

  44. 12

    АЛЕ АЛЕ АОО АЛЕ АЛЕ АОО, НИЕ БОТЕВ СМЕ, И НА ПЛОВДИВ СМЕ, ГОСПОДАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  45. 9
    1

    AAAAAAAAAAAЙЙЙЙЙЙЙЙЙ КАНАААААРИИИИИИИИИИИИИ!

    КУПАТА Е ЖЪЛТА! КУПАТА Е ЗА ПЛОВДИВ! ПЛОВДИВ ПРАЗНУВА!

  46. 3
    11

    Даниел Сеговия,макар и от Б група ще я вкара когато трябва!!!! Грозно порно!

        • 1
          4

          Не става, след порното с майка ти, не става. Ебати шока беше тва братче, честно, по-отвратително гнусна парантия не съм виждал. Блях…

  47. 10
    1

    ЧЕСТОТО ПЛОВДИВ !!!!!!!!!

  48. 4
    15

    ППППППППООООООООРРРРРРРРННННННННООООООООООООООО

Коментарите са затворени