Ботев проведе последната си тренировка преди мача с Етър във Велико Търново. Душан Керкез изведе момчетата си в сутрешните часове на един от помощните терени на клубната база.

Наставникът на “жълто-черните” няма да може да разчита на Янис Карабельов, който ще пропусне срещата за натрупани картони.

В тренировката участие взеха общо четирима вратари, като освен Ханкич и Кайзер към заниманието се присъединиха юношите Денис Русев и Христиан Божков.

“Канарчетата” ще подходят сериозно към срещата, тъй като последният сблъсък за Купата с Етър завърши с успех за “болярите”.

Двубоят Етър – Ботев е в четвъртък от 17:30 часа на стадион “Ивайло” във Велико Търново.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    ВИДЯФТИ ЛИ КВО СТАА КЪТ НИ СБИРЪТИ ДЖУЛЯЗУ, БАКЪР, ВЕЛПАПЕ И АЛЮМИН?!!! ВИСИТИ Ф ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ А НЯМА МАНГИ ЗА ВАЗИЛИН!!! НЯМА ДАЖИ ЗА СВИНСКА МАС!!! ДЕЛИОРМАНА НЪ ЛАШКАХА НА СУХУ И СИГА АПАПИТИ СЪ ВЪРТЯТ КЪТ ШУГАВИ УФЦЕ ПУ СИДАЛКИТЕ Ф АФТУБУСА ЗА СТУЛЮПИНУУ!?? ХАК ДА ВИ Е МЪРЗИЛАФЦИ, ЗАТРИХТИ ПАРОВОЗА!!!

  2. 9
    2

    УМРИ,МИРИЗЛИВ ЦИГАНИН!ЯЖ РАЗГРАДСИЯ ШПЕК И ДА ТИ Е СЛАДКО!ПОЗДРАВИ НА МАЙКА ТИ И СЕСТРАТИ ОТ ОНЯ С ГОЛЕМИЯ КУР!ТЕ ЩЕ СЕ СЕТЯТ

    • ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

      ГУЛЯМУ ЯБАНИ НИ УДАРИФА…. ЧЕТИРИ ШУДЖУКА НА СУХУ. КОФТИ, БУЛИИ?:))

Коментарите са затворени