Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи прогноза за близкото бъдеще на Локомотив Пловдив, Хебър и Пирин.

“Локо Пловдив, Хебър и Пирин са пред фалит. Може да не започнат пролетния полусезон”, обяви Стефанов на пресконференция днес.

Той заяви, че очаква некоректно съдийство в утрешния мач за Купата на България срещу ЦСКА – София. Според босът на “белите” реферът е бил сменен в последния момент, като е назначен Никола Попов.

“Утре ще бъде Баташко клане. Лицето Попов ще ми свири – доказан чорбар. Следете внимателно какво ще става. Сменен е съдията в последния момент и е сложен той”, каза Стефанов по време на пресконференцията.

Шефът на Славия също така заяви, че за него трябва да се налагат български играчи и отговори на Гриша Ганчев, който наскоро заяви, че той е бил настоявал за правило за участие на български играчи в срещите от efbet Лига.

“Гриша Ганчев никога не е предлагал и никога не е бил за това нещо. Предлагал го е в Микре. Само Данчо Лечков, Емо Костадинов и Наско Сираков, като беше в Изпълкома ме подкрепяше. Докато пускаме Газон-Мазон български футбол не очаквайте”.

11 КОМЕНТАРИ

  1. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))

    СИЧКИ АПАПИ, УБИЧЪШТИ КЛОАКУМУТИФ СЪС СЕРСЕТУ, ТРЕБЕ ДА СЪ УБИДИНИМ НА КУНГРЕСА НА ВАСИЛЮФ ДЕН ИЛИ НА РАМАЗАН БАЙРАМ И ДА ПУЛОЖИМ НОВУ НАЧАЛУ НА НАШИА СТУЛЮПИНСКИ УТБОР УБИЧЪН УТ СИЧКУТУ РОМ ПУ СВИТА!!! ШУШЛЯКА, ПУМАКЪ, ШУНДИСЛАФ, АДВУКАТЧИТУ, ЗУЛУМА, ГОЧУ, СЪНДЪКА, ОДЖАТА, ДЕПИСЕТУ И ОШТИ ПЛИЯДА АВЕРИ, ТРЕБЕ ДА СНЕ КЪТ УМРУК!! СИЧКУТУ АПАП, ЗАЙДНУ!!! ДА СМИНИМ ИМИТУ НА ПАРОВОЗ И ДА ПУТЕГЛИМ С ПЪЛНА ПАРА КЪМ КОНДОФРЕЙ!!! НАПРЕШ МОЙ ПАРОВОЗ!:)))) ПУФ, ПАФ:)))))

  2. Честито на печелившите . Мангали вашия катун се разпада скоропостижно . Дейба вашата мама локомотивско циганска дейба . Смърт за вас вашливи цигани .

  3. Джуджета мегаломани.Домакинските срещи им са родителски.Историята крадена,Титлата краси хол в Кюстендил,но на думи и по форуми са номер едно.Цигани.

  4. Преди много години (55-60)мангалите събираха пари с шапка на игрището,за да купят на Зума хладилник.Той още не беше станал свинар и нямаше парички!

  5. 10

    МУХААА . Цял Пловдив стои зад Локото. Ако пуснат подписка за събиране на средства в града то те ще са милиони. ПЛОВДИВ Е ЛОКОМОТИВ

    • Разултат от последното събиране на пари за Бесика – 97 лева. Дано да стигнат за спасението на втория отбор на Пловдив.

      “Аз, ако някога стане този стадион, ще се обеся на крана.”

    • Жълтият член е над стикса.Обеси се,помогни си Лудницата те зове Сульо.

  6. 8
    1

    Венци е голям буфосинхронист. След онзи полуфинал Славия – Ботев, той за съдии не трябва да говори въобще. Още помним как Стивън беше на метър пред защитата и му свириха засада, с което отмениха гола му и вместо Ботев на финала с Левски отиде Славия, която в крайна сметка спечели купата. Това е футболът с марка БГ.

  7. Пълни глупости. Цял Пловдив е зад Локото. А и Крушарски .

    • След всичките простотии, които ти написа, дойде сметката.

      Нормално… тя, сметката, винаги идва.

Коментарите са затворени