Левски е получил отказ от страна на Локомотив Пловдив относно предложението си за фланговия нападател Алфа Конте. “Черно-белите“ са обявили в неофициален разговор, че са готови да се разделят срещу сумата от 400 хиляди евро с играча, който е попаднал в полезрението на “сините“.

Именно сумата обаче е на път да откаже столичани от бившия футболист на Апоел Тел Авив. Ако преговорите между двата клуба обаче станат по-сериозни, не е изключено Левски да предложи бартер на играчи, като един от тях може да бъде младежкият национал Асен Митков, твърди “Тема спорт”. Атакуващият халф е харесван от старши треньора на Локомотив Пловдив Александър Томаш.

Алфа Конте присъедини се към “смърфовете” на 1 март, но подписа официален договор след четири месеца поради проблеми с работната виза. Контрактът му е валиден до лятото на 2025 година.

В случай на негова продажба, 23-годишният Конте би станал един от най-скъпите трансфери на настоящото ръководство на “черно-белите“ след този на бразилеца Матеус за 280 000 евро в Карабах.

Преди време стана ясно, че Левски се интересува от още един играч на Локо – централния защитник Хорхе Сегура, който е следен и от турски клубове.

6 КОМЕНТАРИ

  1. МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))

    АПАПИ, ИСКЛЮЧИТИЛНУ СЪМ ПРИТИСНЕН, ШТОТ АКУ ТАКА Я КАРЪМ, Ф БУРБАТА ЗА СЕДМУТУ МЯСТУ ША СРЕШНИМ УТБОРИ КАТУ АРДА, ЧИСЛОТУ, ЛЕФСКИ И БИРОИТУ!!! КОЙТУ И ДЪ НЪ ФАТЯ УТ ТЕЗИ ША НЪ МЛАТИ КЪТ ТЪПЪНА НА ДИВЕТИ ПОЛК!!! УТ СИГА МИРИШИ НА ДИСЕТУТУ МЯСТУ!! УТ ПЪРВУ………………………….., НА ДИСЕТУ???? ПУЗОР ЗА НАШИА СТУЛЮПИНСКИ УТБОР!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))

  2. Кучка на курвите на всяка власт.Бъркат си по дупките.Смъркат от дрогата им.Циганска работа.

  3. Поредните партенки . И на края всичко ще се реши под масата . Дай ми …..на ти ….

    • Бъркаш ни с вас, г-н Спермояд.

  4. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

    ДА ИМ ГО ПУСНИМ ЕФТИНДЖОС, ПЪК НИЙ ДА ЗЕМИМ БЕТА ИЛИ ГАМА КОНТЕ УТ ТУРНУ МЪГУРЕЛИ?:))))

  5. „На „Герена“ нямам победа. Ако изключим една, но тогава не взех участие. Виждаме, че Левски, срещу когото и да се изправи, е в ролята на фаворит, но аз мисля, че тази година силите са много изравнени. Надявам се да успеем да победим“, заканва се Димитър Илиев.
    А ПИТА ЛИ КИФЛАТА, МИТѝО?////

Коментарите са затворени