НИМХ обяви червен код за 6 области в Северна България заради очаквани интензивни снеговалежи и виелици. Кодът е в сила за Враца, Монтана, Ловеч, Габрово, Велико Търново и Русе. Там се очаква да се образува снежна покривка над 30 см.

Представителният отбор на Локомотив пък гостува на Ботев (Враца) в мач от 18-тия кръг на Първа лига. Двубоят е насрочен за утре от 12:30 часа на стадион “Христо Ботев” и ще бъде ръководен от Васил Минев. Билетите за феновете на “черно-белите” ще са на цена от 10 лева. Касата пред сектора за гости ще работи в деня на мача, като ще отвори в 11:30 часа.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Бултраса живей на центара,там винаги е топло ,ст Христо Ботев ” кв Каменица ” ШИРОК ЦЕНТАР

  2. Бултраси, идва сняг, студ и замръзнал асфалт. В никакъв случай не излизайте навън, защото в тези условия не може да се бяга бързо. Нашият спорт е бягането, ако не искате да бъдете бити от Лаута Арми, стойте по къщите си и изчакайте да изгрее слънце. Тогава никой не може да спре нашето бягство…

    • Аналславе, ти недей да излизаш извън мазето на Черноморец Храбър, защото дебна да те ебна, мама ти дейба гламава

  3. 1
    5

    Мръсен и долен уроде, злобата и простотията е единственото, което има в теб! Невероятно нещастна и жалка е жълтата сган!

    • Мангалче,явно в остата си имаш само фекали.Приятна вечеря и да ти е сладко!🚽🧻🚽

    • ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))

      ЯШАРЕ, НЕ СИ ПРАФ АБИ!:)) ЯЗ СЪМ КАЗВЪЛ МЛОГУКРАТНУ, КУГАТ МОЯ ПРИАТИЛ ШУНДЮСЛАФ СИ УТИДИ ИЛИ УБЕСИ, ЯЗ ША СПРЪ ДА КУМИНТИРЪМ!:))) ПРОСТУ ИСКЪМ ДА ИНТИГРИРЪМ ТУПЪНАРИТИ И НИГРАМОТНИТИ НАШИ ФЕНУВИ!!! ФЕНУВИТИ НА СТУЛЮПИНСКИА КЛОАКОМОТИФФФФ! ПУФ ПАФ!!!…………..
      ТАКА, ЧИ БРАТ МИ РАСКАРЪЙТИ ШУНДУСЛАФ И ФЕКАЛА ИСЧЕЗВА!:))))))))))))))))))))))

  4. 5
    1

    Няма страшно ,Циганина е свикнал на студено

  5. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    5
    1

    ЛОШУ, САМУ ВЯТЪР ДА НИ ФАТЯ, ЧИ КОФТИ…..НИЙ РОМИТИ УБИЧЪШТИ КЛОАКУМУТИФ МРАЗИМ ВЯТЪРА, ЧИ БУТА ЛАЙЛОНЯ И ПАЛАТКИТИ…..:)))

Коментарите са затворени