Вторият отбор на Ботев (Пловдив) приема утре Саяна (Хасково). Срещата е от 19-ия кръг на Югоизточната Трета лига.

„Направихме поредица от хубави игри, което е по-важно от резултатите, въпреки че и те са добри. Предстои поредно сериозно изпитание. Но ние очакваме с нетърпение всеки следващ мач, защото колкото повече играем, трупаме ценен опит. Саяна е сред най-силните отбори в първенството. Не се притесняваме, а за страх е несериозно да се говори. Щом сме в Ботев, означава, че потенциала на момчетата ни е на лице. Предимството на съперника е в по-богатия опит. Ще компенсираме с амбиция и желание. Шансове за успех винаги има. Очаквам максимално да се възползваме от нашите“, коментира пред Sportal.bg Илиян Гаров, пом.треньор на Ботев.

4 КОМЕНТАРИ

  1. СПРЕТЕ СЕ БРЕ! СТИГЪ САМУ НУВИНИ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!??? НАПИШЕТИ НЕШТУ И ЗА КЛОАКОМОТИФФ!!! ЗА ВАСИЛЮФ ДЕН, ЗА КОЙ СНЕ ЗЕЛИ НА ПРОБИ, КОЙ СА УБРЯЗЪЛИ,……………ША БАЧКА ЛИ ДЖАМИАТА ПУ КОЛЕДА,……….КАК СТУЯТ НИШТАТА С АНАДОЛСКИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА??? КУГА ША ЗЕМЪМИ КУКЛИНЦИ И АПАПИ УТ НАШТИ ПРИАТЕЛСКИ КАТУНИ УТ МЕРИЧЛЕРИ, ТУРНУ МАГУРЕЛИ, ПОРДИМ И КОНДОФРЕЙ???!!! ИЗМИСЛЕТИ НЯКВА НУВИНА ЗА НАШИА ЛУБИМ СТУЛЮПИНСКИ ТИМ!!!! ПУФ ПАФ!:)))))))

    • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

      КВА НУВИНА Е ТВА БЕ АБИ??? ЗА ТОА АПАП ПИСАХА ПРЕДИ СЕДМИЦА ПИШЪТ КАТА ДЕН!!! ТВА Е ЛОША НУВИНА ЗА РОМИТЕ ОБИЧАШТИ УТБОРЪ СИ!!НИШТУ НОВУ ЗА СТУЛЮПИНСКИА КОЛОС!!! САМУ СЪ БЪЗИКЪТ С НАЗИ!!!

    • 4
      1

      Какво повтаряш само думите на беззъбата ти майка, когато отива на работа на Скобата, гламав циганин от джамия Лайнута!

Коментарите са затворени