Треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш – реши да удължи пробите на вратаря Раул Балбарау. Румънецът до момента оставя добри впечатления в треньорския щаб. Наставникът на играчите под рамката Тодор Кючуков обаче иска да види още от стража. За него това не е проблем.
За последно Балбарау бе част от унгарския Дебрецен. В кариерата си той е носил екипите и на арменския Ноа, а в родината си на Стяуа Букурещ, Слатина и Петроспорт. Раул е роден на 7 април 2001 година в Галац.

Локо се оглежда за вратар, защото е много вероятно сегашният титуляр Динко Хоркаш да бъде продаден по време на зимната пауза. Към него сериозен интерес има от чужбина, а ситуацията се следи и от Лудогорец. При трансфер в касата на пловдивчани ще влязат добри средства от правата на хърватина.

С черно-белите на пълни обороти тренират националите Ангел Лясков и Христо Иванов. Те бяха част от селекцията на Илиан Илиев за евроквалификациите с Унгария (2:2) и Сърбия (2:2). Двамата са гласени за титуляри в събота срещу Ботев Враца.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Нали знаеш коЙ си говори сам?!? Това изроде е вследствие кръвосмешението,няма лек за това

  2. 7
    1

    ТОМАШ .Тръгвам си ! Цигански цигани ,НЯМАТЕ нито стадион ,нито база ,нито превърженици !!!!! Истина ли е ,Истина

  3. 2
    3

    Това предполагам е правописа и начина ти на говорене по рождение.

    • РАМАДАН СТУЛЮПИНЕЦА ......с клоакомотиф ф серсету:)

      НЕ! ПО РОЖДЕНИЕ НЯМЪМ ПРАВОПИС!:)))…………ПРИДУБИФ УМЕНИЯ КАТО ТРИНИРЪХ В РОДНИЯ СТУЛЮПИНСКИ КЛОАКУМУТИФ! МААЛАТА СЪШТУ СПУМОГНА ДА СЪ РАЗВИЯ И ТАЛАНТЪТ МИ ПРИДОБИ УГРОМНИ ПРУМЕНИ Ф ПУЛУЖИТИЛИН АСПЕКТ!:)))))) СЪДЕ КЛОАКУМУТИФ И НАПРЕШ МОЙ ПАРОВОЗ!!! ПУФ ПАФ:))))))))))

  4. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    4
    1

    ПРИКРАСНА НУВИНА!!! БИЗКРАЙНУ СЪМ РАДУСТИН!!! С ДНИ НЕМЪШИ НОВУСТИ И ЕТУ, ЦЪФНА РАДУСНА ВЕСТ, КУЯТУ НЪ ДУБЛИЖАВА ДУ ШАМПОАСКА ТИТЛЪ! ПУФ, ПАФ, НАПРЕШ МОЙ СТУЛЮПИНСКИ ПАРОВОЗ!!!

    • 3
      1

      КВА НУВИНА Е ТВА БЕ АБИ??? ЗА ТОА АПАП ПИСАХА ПРЕДИ СЕДМИЦА!!! НИШТУ НОВУ ЗА СТУЛЮПИНСКИА КОЛОС!!! САМУ СЪ БЪЗИКЪТ С НАЗ!!!

Коментарите са затворени