“Не съм съвсем доволен от точковия актив на Ботев Пд до този момент, защото в досегашните мачове със сигурност трябваше да сме спечелили много повече точки. според мен трябваше да имаме 5-6 точки повече. От дурга страна на 4 август, когато се появих за първи път в клуба, започнах да се сблъсквам с проблеми. Коато пристигнах, определено не си давах сметка за проблемите в клуба, защото бях на мнение, че клуба е на друго ниво, що се отнася до функционирането му. В началния период на работата ми се концентрирах върху отбора и представянето му, защото то беше много слабо, даже бих казал трагично. Опитах се да намеря общ език със Станислав Генчев, но не се получи. През първите две седмици видях, че той не иска много да ме слуша и предпочиташе да си върши работата по своему. Стараех се да му помогна, но той явно не желаеше тази помощ. И след още две поредни загуби от Хебър и Крумовград, ние като клуб бяхме принудени да реагираме. След тези две седмици работа с Генчев аз не видях светлинка и възможност, че той може да измъкне отбора от трудното положение, в което се намираше. Нямаше никакви индикации за това. За съжаление за първи път в живота ми трябваше да сменя треньор по време на сезона. Феновете не желаеха тази смяна, но след 6 мача със слаби съперници бяхме спечелили само 2 точки. Единствените добри отбори, които бяхме срещнали бяха Локо Пд и Левски. След такива резултати трябваше да рискуваме и да сменим Генчев.

Шеф на Ботев призова за промени в БФС и оприличи съдийството в България на цирк!

С Душан Керкез се разбираме от самото начало. Казах му какво очаквам от моя гледна точка , а той от своя и така започнахме ежедневната си работа. След треньорската рокада отборът започна лека полека да променя облика си. Даже Лудогорец ни изравни за 2:2 в 99-тата минута. . Това бе сигнал, че при нас има проблясъци и сме в състояние да се борим със съперници от такъв ранг, но все още нещо ни липсва. Ако трябва да оценя периода, в който Керкез е начело на тима, то мога да кажа, че всичко върви в добра посока. Доста неща се случиха в клуба. Няколко футболисти загубиха титулярното си място. Вгледахме се внимателно във всички играчи, с които разполагаме. Направихме някои рокади и пратихме трима в дублиращия отбор. Въведохме някои прави във функционирането и на отбора и на клуба. Всички знаят, какви изисквания трябва да изпълняват, за да играят в първия отбор на Ботев. Доста се работи с играчите и индивидуално. Може да се каже, че в последните 4 мача се представихме на добро ниво. В дербитата с Локо Пд и Левски показахме, че сме по-добрия отбор и малко не ни достига да спечелим такива мачове.

Спортният директор на Ботев разкри плановете си за развитието на клуба!

Много е жалко, че Бароан не игра в първите 6 кръга през този сезон. Но на въпроса, защо не е играл, трябва да отговарят други хора. Още от първия ми ден в Ботев се стараех той да намери място в титулярния състав. Смятам, че това беше добро решение и най-важното е, че се случи и той играе с настроение и вкарва много голове. Аз съм много щастлив от този факт.

5 КОМЕНТАРИ

  1. ПЕТ титоляра Негри имате Палестински локомотивски МЪРШИ

    • 14

      Ех бе мамин буферски сопол недоклатен… внимание ли търсиш тук бе охлюв, та си винаги дежурен… 1912

      • 1
        11

        ЩОТ САМ ИСТЕНМСКИ КАНАР УА НЕ КЪТ ТЕБИ ПЛАТЕНА МАСТИЯ

        • Истинска траверса си ,манго! Отивай да събираш желязо!

Коментарите са затворени