Нападателят на Ботев (Пловдив) Антоан Бароан получи наградите за футболист номер 1 за 12-ти и 15-ти кръг в efbet Лига, както и за най-добър футболист на месец октомври.

“Да вкараш срещу Левски е фантастично. Не ми е за първи път, вкарвал съм им и когато играехме все още на базата. Тогава беше първото ми дерби с тях. Чувството беше странно, защото голът беше разглеждан и през това време чувствата бяха смесени. С играч като Попов зад мен е страхотно да се играе. Той е много важен за нашия отбор и на терена, и в съблекалнята. Представянето му на зеления килим е забележително и той ме захранва с много добри подавания. ”

4 КОМЕНТАРИ

  1. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))

    АПАПИ, ДУБРЕ, ЧИ СНИ НИЙ СЪС ШУНДИСЛАФ МРЪНКУФ!!!:)) НИЙ СНИ ПРИДСТАВИТИЛИТИ НА НАШИА СТУЛЮПИНСКИ КЛОАКУМУТИФ И ГУ ПУДЪРЖЪМИ С СЯЛУТУ СИ СЕРСЕ!!! СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФ, ПУФ ПАФ!!!:))))

    • МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

      Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
      НАПРЕШ!!! ЗА НАШИА ЦЪРНУ БЯЛ ВАГОН!!! С КЛОАКОМОТИФСКУ СЕРСЕ ЗА НАШИА ПАРОВОЗ, ПУДКРЕПЯН УТ СЯЛУТУ РОМСКУ КАТУН У НАС И ПУ СВИТА!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!
      ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))

  2. 10

    БРАВО УА БАЙ БАРУАНЙЕ НАЩЕ КЮНЦИ СА НАЙ ДОБРОТО КЮНЦИ

    • И майка ти не е зле на три ракии, ама много миришеее.

Коментарите са затворени