Един от освобдените служители на Ботев Пд от вчера Сашо Гаров се свърза с PlovdivDerby.com за да направи важно уточнение по случая. Припомняме ви, че вчера колегите от BgDerby.com първи разкриха за каре служители на клуба, които са засегнати от нова чистка. Ето какво заяви г-н Гаров пред нас:

“От 19 август миналата година, аз не отговарям за състоянието на терените на базата и съответно на стадион Христо Ботев. Повече от година аз съм просто работник в клуба и правя какво ми се каже. За терените, технологиите свързани с тях и поддържането им отговаря друг човек, който дойде от Лудогорец. На мен ми казваха: “Бутай тази количка” и аз я бутах. Не желая името ми да се свързва с настоящото състояние на терените на канарчетата, защото не е коректно”, уточни г-н Гаров.

“Сашо Гарата беше в Ботев Пд по покана и заради Асен Караславов. Вчера бях изивкан от един от директорите и съвсем по човешки се разделихме. Не е имало скандали, няма лоши чувства. Пожелавам на любимия Ботев много успехи и винаги ще стискам палци за клуба”, завърши Гаров.

Г-н Гаров ни изпрати и снимка, която държеше да публикуваме. “Това е снимка от 19 август 2022-а година, денят в който аз издадох терените в Коматево и друг човек пое отговорността за тях!”

 

9 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Сашо е един от малкото Кадърни Хора в Клуба,жалко,че посегнаха и на него!

  2. И това ли е голямата промяна в школата,четири работника които нямаг нищо общо с тренировъчния процес.
    Не трябваше ли да започнат от всички треньори които не стават

  3. 8
    2

    Сега е ред и на сина ти където го набута в школата .всички вън от хранилката.този клуб го обърнах те на кръчма и широбаджинаштина …Наши и ваши.Кога ще дойде реда и на ТРИФОН ПАЧЕВ ???

    • 10
      5

      И колко прибра от поръчката за терена на Колежа, която уреди за твоя авер? Дебелата трябва да е следващата.

      • 2
        3

        Дебел ти е простия мозък дето не може да произведе нищо добро.

  4. 4
    2

    При положение, че има нужда от работна ръка за базата и стадиона, защо са те уволнили?

    • 5
      4

      Явно се е счупила количката вече и какво да бута.С това обяснение какво си правил последната година на работа, май са закъсняли с махането ти

Коментарите са затворени