Ръководството на Локомотив Пловдив ще направи всичко възможно, за да не изпусне без пари в края на сезона една от звездите си – Джовани.

Контрактът на бразилеца изтича през лятото, което означава, че от началото на следващата година халфът ще може да преговаря с други клубове и евентуално да напусне Локо като свободен агент. На „Лаута” са твърдо решени да не позволят това.

Клубът ще стартира финални преговори за удължаване на договора на Джовани поне с един сезон. Ако това не се случи, „черно-белите” шефове ще опитат да продадат бразилеца през януарския трансферен прозорец. Има информации, че и родни клубове са готови да купят халфа, но за незначителна сума. Това вероятно ще накара Локо да търси пазар на Джовани зад граница./ “Мач Телеграф”

12 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    4

    палестинци,разпадате се тоя път връщане назад няма В група мамицатави кирлива локомотивско циганска

  2. 2
    3

    Журналистите са уникални идиоти. Как ще продадеш някой футболист без негово съгласие? Това да не е сирене? За да има продажба зимата, трябва и отборът, и футболистът да са доволни, иначе последният може спокойно да подпише като свободен агент и толкоз.

  3. 6
    1

    Какво значи извива ръцете? Да не би да е роб или крепостен? Момчето иска да се развива и да изкара пари. Кариерата на един футболист е много кратка и няма място за сантименти в нея. Като стане на 40 да не би бай Адам да продължава да му плаща?

    Хоркаш, Джовани и други ще напуснат зимата. Ще дойдат други на тяхно място. Такъв е животът и няма смисъл от излишни негативни емоции.

  4. 3
    6

    Глупости от жълтите Крушарски няма да позволи да се разбие отбора

    • 4
      3

      Т’ва точки, запетаи кому са нужни? Не и на циганите! Кран, въже – КОГА???

      • 5
        4

        САМО ЛОКО Жълтите купиха мача на ветераните Да си жив купоносителю Крушарски

      • 3
        3

        Т’ВА!?Жълт евнух,какво е това Т’ВА?

  5. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    2
    1

    СПУРИД МЕНЯ, ША НИ ХАКНИ ПРЪСТЪТ В ДИВИА!!! И ХОРКЪШ СА МАХА УТ УТБОРА ПУДКРЕПЯН УТ СВИТОВНАТА РОМСКА ОБШТНУСТ!!! И КВА СТАНА ТЯ??? БЕЗ КУКЛИНЦИ УТИВЪМИ В КОНДОФРЕЙ!:)))))) ПУФ ПАФ, СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!:))))))))))

    • ПРАЗ ЛУКУФ БУФИРОФ - с клоакумутиф ф серсету!:)))
      2
      1

      ЗЕМЪМИ ЛУКУФ И БРАТЧЕДА ПРАЗУФ УТ УНУШИТИ И СНЕ ГУТОВИ ЗА ШАМПОАНИ!!! ПУФ ПАФ!:)))))

Коментарите са затворени