ПФК “Ботев” предприема поредна стъпка към своето устойчиво развитие, съобщиха от “жълто-черния” клуб.

На 14.11.2023г. официално ще бъде даден старт на “Ботев Бизнес Клуб“. Бизнес клубът ще включва разнообразни редовни събития, провеждащи се както на стадион “Христо Ботев”, така и на други локации в Пловдив и региона .

Тази нова инициатива е насочена не само към представяне на нови компании в Клуба, но и помежду им (B2B). Любимият “жълто-черен” клуб създава уникална платформа за спомагане в намирането на нови контакти, възможности и доверени бизнес партньори, чрез които компаниите ще имат възможността да разрастват своя бизнес.

За вас, феновете на отбора, ще бъде създадена група от бизнеси, които помагат на Ботев и на които можете да се доверите като потенциални клиенти.

Подробности за откриването, концепцията, целите и привилегиите на “Ботев Бизнес Клуб“ очаквайте скоро в официалния ни сайт, завършва информацията на “канарчетата”.

11 КОМЕНТАРИ

  1. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

    АПАПИ, СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!! ПУФ, ПАФ?:))))

  2. 2
    4

    Стоян канара пита щом жа прайм бизнес да напрайм отливка на питътъ и да я пуснем в масова продажба ва да сейба.

  3. НИЙ ПЪК ША ПРАЙМ ПРИЛУЖЕНИЕ, КЪДЕТУ ША ПУКАЗВЪМИ СИЧКУТУ КАЗАН Ф ПЛОВДИВ, ДЕТУ ИМА МЛОГУ БАКЪР, ДЖАМ И АЛЮМИН!!! ША НАПРАВЛЯВЪМИ КЪТУНА КЪДЕ ИМА ЗАЛЕЖИ!!! НАДЯВЪМИ СА ДА ПУДУБРИМ ТРУДЪ НА АПАПИТИ. СЪДЕ КЛОАКУМУТИФ!!! НАПРЕШ БРАТЯ РОМИ КЛОАКОМОТИФЦИ!!! ПУФ ПАФ!

    • У Стрема на сентъра и при митрофоноваь

  4. 5
    1

    Кирлив циганин ,Ботевистите имат пари за харчене .Тая година имате ли пари за ток и вода ,Истарбушени …..черно бели Грешници

  5. 1
    6

    Да може да му се пълни гушата на Зингаревич 🙂 велик е ! Такъв ви трябва жълТУРЦИ да ви бие тарторите и да си прави квото иска с клуба 😂😂😂

Коментарите са затворени