Медиите в Сърбия твърдят, че е възможно през зимата Ботев (Пловдив) да се подсили с халфа на Чукарички Лука Стоянович.

29-годишният полузащитник минаваше за любимец на сегашния старши треньор на “жълто-черните” Душан Керкез при съвместния им престой в белградския клуб.

През миналата пролет високият 187 см играч бе на терена в 9 шампионатни мача за Чукарички, в които вкара 5 гола. Така той помогна на отбора да спечели третото място и да се класира за евротурнирите. Стоянович има богата кариера, като е играл и в Спортинг (Лисабон), кипърския Аполон (Лимасол), белгийските Мускрон и Роял Антверп, Чикаго Файър и саудитския Ал-Хазем. По принцип Ботев ориентира селекцията си към млади футболисти от африкански приозход. Дори наскоро такива играчи бяха пристигнали на проби на “Колежа”, но не бяха одобрени от Керкез. През зимата “канарчетата” ще опитат да се подсилят във всички линии. Може обаче да има и продадени футболисти, като сериозен интерес съществува към младежките национали на Нигерия Точукво Нади и Уме Емануел.

 

2 КОМЕНТАРИ

  1. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    АПАПИ, ПАК СА СКАТАВЪТИ!!! НИКОЙ НЕ Е НА КАЗАНИТИ! НЕМА БАХУРИ! БЕЗ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ, СУФИЙСКИТИ БУФИРИ ША НА ОПЪНЪТ ОТМА!!! НИ МИ ВИСЕТИ ТУК, А БИГОМ ЗА АЛЮМИН!!!! БЕЗ МАНГИ И БАХУРИ СЪДИИТИ ША СВИРЯТ НУРМАЛНУ И ША НА ХАКНЪТ ПУНЕ С 5 ЖЪЛТИ И ИДИН ЦЪРВЕН КАРТОН!!! ………И ТУГАЗ, НА СЛЕДВЪШТИА МАЧ СНЕ КЕНЦ!!!! ПУФ ПАФ!:)))))) СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!:)))

  2. СТИГА С ТЕЗ ЧУКУНДУРИ ЧОКАРИЧКИ ИСКАМИ СИ НЕГЕРИ ОТ АФРИКА

Коментарите са затворени