Среща на изключително високо равнище между собствениците на Локомотив Пловдив Адам Сотков и Христо Крушарски с феновете на тима се е провела в понеделник. Тя е била инициирана от Крушарски, който е поискал да получи повече правомощия при вземането на решения, свързани с представителния тим.

На този етап бизнесменът е ангажиран с издръжката и ръководенето на детско-юношеската школа. Адам Сотков обаче категорично е отказал подобен вариант, а Крушарски не е получил подкрепата на запалянковците и в крайна сметка промяна няма да има.

От своя страна Сотков е гарантирал, че изпълнителният директор Павел Колев ще положи всички усилия и клубът ще опита на всяка цена да поднови изтичащите идното лято договори на Динко Хоркаш, Джовани, Евандро и Мартин Паскалев. Най-малка вероятност това да се случи има с Бабакар Дион, който на този етап е категоричен, че иска да продължи кариерата си на друго място през следващата кампания.

Сотков е обещал, че през зимата ръководството ще опита да подсили тима на поне 2-3 позиции, твърди “Тема спорт”. В момента Александър Томаш работи с най-ограничена група състезатели и въпреки това отборът му близо 3 месеца е лидер в класирането, като записа историческата серия от 9 поредни победи.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    1

    логично е дедото да изяде бахура! явно че в циганския катун никой не го ебава за нищо!

  2. 13
    2

    БАНДА ГЕѝОВе няма да ми дават наклон на оная работа

  3. 13
    1

    Срещата била на “изключително високо ниво” и на снимката…..високото ниво е селски пръч с червени от алкохола бузи и фъфлещ говор. Ебати нивото

    • 1
      6

      Такава “ИНТЕЛИГЕНЦИЯ” като в Коматево я няма и във Факултето! Плейна,Молива,Ачо и помашката паплач са олицетворение на интелигенцията!

      • Та, точно тази “интелигенция”, която Зингаревич изхвърли, май много ви липсва?

  4. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
    10
    2

    МЛОГУ ЛОШУ ЗА НАШИА ХРАБЪР СТУЛЮПИНСКИ ТИМ!!! НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМУТИФЦИ ГЛЕДЪМИ НА ТОЗ НЕПРУФИСИУНАЛИН АКТ СЪС МНОГУ ГРИЖИ!:) НЯМА КАК ДА УТФЪРЛИМ КОЛУСА НА КЛОАКОМОТИВИЗМА ПАН ШУШЛЯК! АКУ НЕ БЕШИ ДОН КРЮШО, ШТЯФМИ ДА СНЕ Ф КОНДОФРЕЙ!!! НИ МОЖИ ТАКА! СПУРИД МЕН Е НАДДЕЛЯЛА ПУМАШКЪТА ФРАКЦИЯ ПРЕД РОМСКЪТА НА КУЯТУ ДОН КРУШО ДАВЪШИ ЕВРО ГЕЙСКИ БИЛЕТЯ!! ША СЪЖУЛЯВЪТИ АПАПИ!!! ВЕЧНА СЛАВА НА ДОН ШУШЛЯК ДЕ КРУШОНЕ!!! ПУФ ПАФ!:)))

      • МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))
        7
        1

        ИДИН ДРУГ АПАП УТ АДЖАСАНА МИ СПУДИЛИ, ЧЕ ДОРИ САМУ ТВА, ЧЕ СНИ УТ КЛОАКУМУТИФ Е ГУЛЯМУ ИЗЛАГАЦ!!!…АМА ЯЗ СИ УБИЧЪМ НАШИА СКЪП СТУЛЮПИНСКИ ТИМ, УБИЧЪН ОТ СИЧКУТУ РОМ ПУ СВИТА! ПУФ, ПАФ!:))))))))))))))))))))) СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФ!!

Коментарите са затворени