2 греди лишиха Локомотив Пловдив от победа в София срещу ЦСКА 1948. Двата тима разделиха по една точка, след като си размениха по 1 гол. При резултат 1:1 на два пъти гостите от Пловдив бяха спрени от гредите на вратата на Даниел Наумов, като по този начин липсата на късмет остави смърфовете само с 1 пункт от този мач. За съжаление на черно-белите необмислено влизане с бутоните напред коства втори жълт картон на Ангел Лясков и той ще пропусне предстоящото дерби с Ботев Пд, а десният бек е несменяем титуляр в схемата на Александър Томаш.

В третата минута Джовани опита да изненада Наумов с удар от далечно разстояние, но вратарят на “червените” внимаваше и се намеси. Малко след това Динко Хоркаш можеше да вкара своя отбор в беля, след като сбърка при изнасянето на топката, която попадна в Аерон Зинга, но изстрелът на нападателя не намери целта.

В 11-ата минута Елитон стреля опасно с глава, но кълбото попадна в обсега на стража на “черно-белите”, който успя да избие в корнер. Малко преди да измине четвърт час игра от началото на мача Хоркаш се отчете с ново добро спасяване, след като се справи с удар от фал на Педриньо. В 15-ата минута по-активната игра на домакините даде резултат. Георги Русев отне топката от Ангел Лясков, напредна с нея и с изстрел от границата на наказателното поле даде преднина на своя тим – 1:0. В 28-ата минута гостите организираха добра атака, която приключи безславно с неточен удар на Джовани. Футболистите на Александър Томаш продължаваха да грешат при изнасянето на топката, а при една от ситуациите от ЦСКА 1948 изявиха сериозни претенции за игра с ръка на Мартин Паскалев, които обаче не бяха уважени от арбитъра Ивайло Стоянов.

В 33-ата минута Зинга се озова очи в очи в Хоркаш, но стреля покрай вратата. Дори и да беше реализирал, попадението щеше да бъде разгледано с ВАР, тъй като страничният съдия маркира засада.
Локомотив погледна по-сериозно към противниковата врата, а в края на полувремето “смърфовете” получиха възможност да изпълнят дузпа заради нарушение на Гурища срещу Джовани. Именно бразилецът застана зад топката и с хладнокръвен удар в центъра изравни резултата. В добавеното време на първата част гостите пропуснаха отлична възможност да осъществят пълен обрат. Алфа Конте получи страхотно извеждащо подаване и имаше опция да комбинира с непокрития Георги Минчев. Вместо това Конте предпочете сам да завърши нападението, с което си навлече гнева на своя съотборник, за когото ситуацията за гол изглеждаше по-добра.

Първият изстрел след почивката бе дело на Алфа Конте, който се справи добре с Емил Ценов, но не успя да намери очертанията на вратата, пазена от Даниел Наумов.
В 51-ата минута Дион центрира към наказателното поле, където Георги Минчев технично отклони топката към Конте, а ударът от движение на последния срещна горната греда. Малко след това Наумов се справи с изстрел на Джовани. В 58-ата Наумов прояви отличен рефлекс, след като отрази силен шут на Христо Иванов от точката за изпълнение на дузпа. 5 по-късно Георги Минчев опита акробатичен удар със задна ножица, който обаче беше неточен. В 69-ата минута Антонио Вутов намери Педриньо в коридор, но бразилецът не успя да преодолее Динко Хоркаш.

10 минути преди края на редовното време Димитър Илиев нанесе опасен изстрел с левия крак от границата на наказателното поле, но кълбото премина на сантиметри над напречната греда. 60 секунди по-късно Конте надхитри Ивайло Чочев край аутлинията и извади топката към Георги Минчев, който си я спря добре и с второто си докосване стреля, а след рикошет в играч в червено, кълбото се отби в горната греда.
В 85-ата минута Хоркаш реагира добре при удар на Георги Русев. Последваха два пропуска на “черно-белите”, дело на Минчев и Петър Андреев.
В заключителните минути на срещата напрежението взе връх, след като Лясков влезе грубо в краката на Елитон, заради което получи втори жълт картон. Бразилският защитник потърси обяснение от левия краен бранител на Локо (Пловдив), а в суматохата се включи и Димитър Илиев, който бе ударен с глава от Елитон. Това действие на играча на ЦСКА 1948 му донесе директен червен картон.

В третата минута на добавеното време Ивайло Стоянов отсъди дузпа в полза на “червените”, след като Симеон Петров се свлече в наказателното поле след съприкосновение с Динко Хоркаш. Гостите изявиха претенции, че вратарят е играл първо с топката, а главният съдия бе привикан да разгледа ситуацията с ВАР, след което отмени първоначалното си решение.

82 КОМЕНТАРИ

  1. АПАПИ, БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР, ДЖАМ, ВЕЛПАПЕ И АЛЮМИН!!! БИГОМ, ЧЕ КАТУ НЕМАМИ БАХУРИ ДА КИХНИМ НА СЪДИАТА, ША ИДЕМ ГУЛЯМУ ДЪРВО!!! ДА НЯМА ПОСЛИ ПАК НЪ ИБАФА? СААДЕ БОТЯФ СААДЕ ДПС

  2. 3
    2

    Двете греди, по статистика са, удари извън очертанията на вратата! Виж двете дузпи дадена и отменена са нещо друго! Това са “двете” които решиха мача!

  3. МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))
    4
    1

    ВИЙ СИ ПРИКАЗВЪЙТИ, АМА НИКУГЪШ СЪДИИТИ НЯМА ДА НА ИЗУСТАВЪТ!!! АКУ ЩЕ И С УТБОРИ УТ Б И В” ГРУПЪ ДА ИГРАЙМ!! ВИНЪГИ ША ИМА ДУСПИ И НЕКУЙ ДРУГИ ПРИЙОМИ Ф НАША ПОЛЗА!!! НИЙ ЕМ СИ ПЛАШТЪМИ С БАКЪР И АЛЮМИН, ЕМ ГЛАСУВЪМИ ЗА НУЖНИА АПАП!!! СИЧКУ Е Ф РЪЦЕТИ И Ф ИДИНСТВУТУ НА КЛОАКОМОТИФЦИТИ ОТ АДЖАСАНА, ШИКЕРЯ, СТУЛЮПИНУУ И СИЧКУТУ ДУРУГУ МААЛИ Ф РУДИНАТЪ!!!!

  4. 6
    3

    ММММДАААААААА . НА НЯКОЙ МАЙ ВЗЕХА ДА МУ ХАРЕСВАТ ПАРИЧКИТЕ ОТ МЪНИ ПЛЮС !

  5. 13
    5

    Погледнете неотсъзната дузпа накрая.Вратаря удря юмрук в лицето на нападателят който играе с глава.Съдийски тотатаджии сте цигани.

    • 5
      11

      Вратаря играе с топката и въобще не закача главата на играча на цска, кьорав папагал.

      • 8
        4

        Всъщност истината е,че вие циганите виждате не онова което гледате,а само онова което искате да видите или онова което е вече в главите ви!
        Много съдийски аванти ви се събраха. Един ден ще си ги платите с лихвите.

        • 4
          7

          То за това взехме толкова купи и медали щото ни го връщат, прав си бухахахахахахх

          • 7
            2

            Еееее, чест ти прави,че поне си признаваш,че купите и медалите са и благодарение на здравото съдийско рамо което сте получавали и получавате в почти всеки мач с много малки изключения.
            Все пак един ден това ще свърши и тогава ще видите какво е да играете без протекции. Трудно ще е. Повярвай!

          • 2
            6

            Без злоба хаха папагал тъп сигурно и на финала срещу вас ни свириха , а глупако или на финала с цска, за 6:0 и там съдиите виновни? Хаха нямам търпение сега да ви вкараме 5 гола 3 от дузпи , които не съществуват и 2 от засада и да ви ебем путката майна селска !!!!

          • 2
            5

            Този ден скоро няма да свърши, защото като видите лятото кой купува Локомотив и ще има всички папагали в масов гроб

      • ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
        3
        1

        ТАКА Е МЮМЮНЕ!!! НАШТУ ВРАТАР САМУ ОСТЪРГА ЛИЦЕТО НА ОНЯ АПАП, ДУКЪТУ НАШИА ВЪОПШТЕ НЕ ГУ ДУКОСНАФА!…….ПРОСТО ЗЕ ДА СЕ ПРИВИВА КЪТ ЧЕРВЕК…….ПУФ ПАФ:))))))))))))))))))))))

  6. 7
    3

    Погледнете неосъзната дузпа накрая.Вратаря удря юмрук в лицето на нападателят който играе с глава.Съдийски тотатаджии сте цигани.

  7. 3
    7

    Дано тази победа да е плод на увеличилата се голова мощ на отбора и в дербито да има подобен убедителен резултат.Няма как да не се забележи обаче,че софийските буфери в разстояние на 6-7 месеца,за трети път падат с резултат 0:6.Което е странно за отбор с уж добро реноме в българския футбол и който не е от тотално най-слабите тимове в групата.Най-вероятно техния президент си върти някакви негови игри и далавери с които да си докарва кинти.

    03.03.2023 BUL D1 Lokomotiv Sofia 0-6 CSKA 1948 Sofia
    30.07.2023 BUL D1 Levski Sofia 6-0 Lokomotiv Sofia
    26.10.2023 BUL D1 Botev Plovdiv 6-0 Lokomotiv Sofia

    • Последното им 6:0 на Копнежа си беше чиста порнография но папагалите си затварят очите и само пишат за нашите дузпи. Помашка работа.

  8. 13

    Кажи им цигани Но това са беси,ювентинци,смърфове,любимци,любеници,любовници,измислици.Дребни анимационни герои.С незнайна рождена дата,баща,майка.Копелета от Кюстендил.

  9. 13

    ВЛЕЗНАХМЕ МАЧА КАТО ЖЕНИ,А ИЗЛЕЗНАХМЕ КАТО БРЕМЕННИ ЖЕНИ,ПОДКРЕПЯНИ ОТ ДВЕ НЕЛАЕГАЛНИ ТАКСИТА ГЕЙБАНДА.КАКВИ ПУТКИ С НЕИЗВЕСТНА РОЖДЕННА ДАРА СМЕ.ЮВЕНТИНЦИ ИЛИ БЕСИ СМЕ.КОЙ ДА НИ КАЖЕ.ЦИГАНИ Е ЯСНО.НО ЖЕПЕЙЦИ ИЛИ СПОРТКОЛУМБОВЦИ.

  10. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
    5
    1

    АПАПИ, БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР, ДЖАМ, ВЕЛПАПЕ И АЛЮМИН!!! БИГОМ, ЧЕ КАТУ НЕМАМИ БАХУРИ ДА КИХНИМ НА СЪДИАТА, ША ИДЕМ ГУЛЯМУ ДЪРВО!!! ДА НЯМА ПОСЛИ ПАК НЪ ИБАФА? ПУФ ПАФ:)))))):))))

  11. Пункт и пластика.С две думи -симулациите н Джовани при “дузпата” и на Митко “Брадата”за червения картон на Елитон.

  12. Христо Янев след загубата от пловдивските им адаши: "Ако някои неща продължават така, си тръгвам?"
    3
    11

    Гледам Фекала (Андрей Спасов) се е насрал от радост… Горкия оцеля… временно

    На какво се радваш, ма курво?! На дъха на Шиши в гърба си ли?!

    Ей, колко жалко е да си, дънна рибо!!

    • 1
      2

      Той защото не е комплексар. Хич!

  13. 7
    2

    Има ли статистика до мом за кой отбор са свирени най много дузпи

    • 3
      12

      Да има – за ТОТО отборчето на ДПС от Коматево

  14. 9
    1

    Ювентус от Пловдив има точно 78 фена повече от тези на Лудогорец

  15. 15
    1

    Пак ще попитам древните беси имат ли гостуване до сега без червен картон или дузпа?
    И не на последно място станало ли е нещо през 1926?Нищо не откривам

  16. 12
    1

    Имам информация че циганите от задния двор на ВСИ то със съдейството на спонсора моней плус са продали мача на жълтите хахаха

    • 2
      12

      Футболистите на Локомотив влезли като жени.. феновете на ботевъ бягат като жени и това го видя цяла България! Другата седмица също слагайте гуменките спринтьори

  17. 5
    13

    Глддам ,гледам клсирането и не виждам жълтите потури .

    • 12
      1

      Крайното класиране го знаем локo отново на шесто място

    • 10
      3

      Ти чурката без лупа не можеш да си видиш, за класиране ще говориш. След една седмица ще те КУРонясаме за анален шампион

      • 3
        10

        Хахаха радва ме тея жълТУРЦИ как си вдигнага самочуствието е бабериците в групата и после ще има ВСИЧКИ ВЪН след седмица 😂😂😂

        • 5
          1

          Всъщност с бабериците от групата щяхте шампиони да станете, но уви дойдоха по-сериозните мачове и Томаш ви направи жени!

          • От по-сериозните мачове имаме само една загуба от цска ! Глупак тъп хахаха

          • Проверявам и пише, че от последните 5 мача имате 3 точки при възможни 15? А като си помислиш, че можеше и 3 да нямате, щото доколкото си спомням срещу лудогорец с някаква случайна вратарска грешка изравнявате накрая?

  18. 19
    2

    Локо без дузпа е като Мима Бибитката без путка!

    • 1
      10

      Радвай се ти поне си имаш такава по рождение!

  19. 17
    2

    Джовани артистично пада за дузпа , локо от както моней плюс им е спонсор всяка спорна дузпа се свири за тях

    • 2
      9

      Гледай сега на Гомнежа кво става 😂😂😂 5 гола е от дузпи и 2 от засада и майка ви ще ебем 😂

  20. 15
    4

    Чиста дузпа отменена в полза на циганките,с любезното съдействие на мъни плюс и поръчковите наряди на пластмасовия,въпреки всичко мангустите вече са втори,Адем Съдков харесва това

    • 2
      8

      Чиста е на помакинята путката във вас,и то защото я мие за нас!

      • 7
        1

        Мие я майка ти айшето в кабините на турските тирове,а синчето и мюмюн лигави турските кардани да могат по лесно да порят циганската разпоретина на майка му!

        • 11

          Лошото е че такива като теб се зъбят в коментарите… а другата седмица ще бягате та чак петите ще си удряте във вратовете!

          • 10
            1

            Ти си редовен бегач бе циганче гладно,днес дадоха ли ти лепило

      • 5
        3

        Ми кът обърнеш класирането и ний ша сме втори. Ко ся?

    • 2
      8

      Да те питам ,бе жълта ,епилирана курво,кое е това сдружение Изгрев бойс Столипиново,А?

      • 5
        2

        Аз да те питам отрепко сифилистична,кои фенове на вашия отбор скандират Ювентина А боклук некъпан?

        • 1
          2

          Изроде,приселнически,коя сбирщина развява голямо,червено знаме с полумесеца на него,А?Кой от четирите отбора на Пловдив единствено има в центъра на 50000 хилядни Столипиново фен клуб ИЗГРЕВ бойс,А?

  21. 2
    12

    Помаците как ще коментирате дузпата, която ви отсъдиха срещу Локо сф, Моней плюс и съдийството на сватбата?!

    • МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))
      8
      2

      НЕКА БЪДИМ ЧЕСНИ АБИ!!! НА ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ, ОНЯ ШТЕШИ ДА МУ УТНИСЕ КРАКЪ, А НАШИА ПАДНА КЪТ ГНИДА И ЗЕ ДА СЕ ПРИВИВА БЕЗ ДОРИ ДА ГУ ДУКОСНЪТ!!! АЛЛАХ НИ Е СВИДЕТИЛ!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))

      • 1
        3

        Това е типичен изгрев бойски изрод!

    • 10
      2

      Коментирай мача във Варна и Пазарджик мангал некъпан

      • 1
        9

        Мача във Варна всеки неутрален фен … е на мнение,че порязаните сме ние въшко безподобна ! Всеки един в студиото тогава каза,че картоните са пресилени …. а ти мършо миризлива другата седмица ще си правиш балончета не с дъвка а с бели човечета помни го … само след 90та минута да не се изпарите като в един друг мач?

        • Сифилистична отрепко омазана във бели витамини,във Варна ритуално порязаха домакините,такова подпиране не е било в цялата история на Българския футбол,не двама,четирима циганина бяха за гонене,ти гледай другата седмица да не замлъкнеш за една година…

          • 1
            9

            За гонене е недъгавата ти майка беззъба … където е изсрала такова миризливо като теб … другата седмица ще си говорим жълт примат … горе ръцете !! И бягай 0е я бягането сте най-добри !

          • 1
            9

            Другата седмица аз да млъкна за една година? За вас този мач е мача за целия ви сезон! За нас е просто мач от шампионата срещу едни жалкари където всяка година са закотвени в дъното на класирането … срам за Пловдив!

          • 4
            1

            Гърбава грозна мършо некъпана,тебе те знаем кой си плешива мършо ти колко си б..та и е..на само ти си знаеш,топ-спринтьор за всички времена,давай поне тук ти се получава да избиеш циганския ти комплекс на твоите братя,царете на фотошопа,кой ви брои вас за живи бе мършо ако оня мангал на мъни плюс не дава пари на съдиите досега да сте в девета глуха,кой ще ви остави вас да вървите напред бе миризляк

        • 1
          6

          Не си хаби нервите приятел.С прости помаци и ахряни не можеш да спориш за каквото и да е.Те си имат тяхни правила за футбола, които само те си ги разбират.

  22. 2
    4

    Защо трябва винаги да проспим първото полувреме?
    Томаш,какво им говориш на момчетата,че цяло полувреме им трябва да влязат в час?

  23. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
    6
    3

    БРАВУС НА СЪДИАТА!!!!! НАШТА ДУСПЪ НИ БЕШИ ПУДОБНА, ЗАТВА Я ДАДУХА, А ТЯФНАТА Е МЕНТЕ!:)))))))))))))))))))))))) ДАНО И С ЖЪЛТИТИ ДА СМЕ ПАК ТАКА!:)))))))))))))))

    • ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
      4
      2

      ТАКА Е МЮМЮНЕ!!! НАШТУ ВРАТАР САМУ ОСТЪРГА ЛИЦЕТО НА ОНЯ АПАП, ДУКЪТУ НАШИА ВЪОПШТЕ НЕ ГУ ДУКОСНАФА!…….ПРОСТО ЗЕ ДА СЕ ПРИВИВА КЪТ ЧЕРВЕК…….ПУФ ПАФ:))))))

      • 1
        2

        Юсуф от изгрев бойс Столипиново!

  24. 1
    4

    По-добре без Лясков.Нестабилен е психически и гола е негов!Минчев е същата работа.Централен нападател,на който последният гол е август месец!Да,спиране,гардиране,пас е ок,обаче по дяволите това е централен нападател и работата му е да вкарва!Сегура е железен,за Хоркаш не коментирам,но определено Сотков и Крушарски вместо да плещят приветствия и простотии да развържат кесиите и да вземем класен нападател,който да може да вкарва не само срещу посредствени отбори!

    • 1
      3

      Кажи за Паскалев докато го нямаше мачкахме върна се и сме зле

  25. Ангел Лясков откога е десен бек,че не съм забелязал смяната?

    • 1
      4

      Тук е жълта зона, истината казват само Локомотивци! Нищо , че е журналист, щом е от ботевЪ, той е ИЗМАМНИК, а това което коментираш е поредното доказателство

  26. 2
    8

    мдаа… явно ще хвърчи перушна на дербито!!!

    • 6
      1

      Да, ще хвърчи перушина от лилавия ти цигански гъз, да ти еба майката столипиновска

      • 2
        6

        Спокойно сополив джендър! Поехте малко въздух от блатото и типично помашката се помислите за големи … само другата седмица след мача да няма съблечени и порно филми с негри

        • 4
          1

          Ще има, да теб ще съблечем и ще си от страната на булката в порното с негри, гламава столипиновска мастия!

          • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

            АПАПИ, БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР, ДЖАМ, ВЕЛПАПЕ И АЛЮМИН!!! БИГОМ, ЧЕ КАТУ НЕМАМИ БАХУРИ ДА КИХНИМ НА СЪДИАТА, ША ИДЕМ ГУЛЯМУ ДЪРВО!!! ДА НЯМА ПОСЛИ ПАК НЪ ИБАФА? ПУФ ПАФ:))))))

Коментарите са затворени