Локомотив Пловдив ще бъде без полузащитника си Лео Сена в мачовете до края на годината. Бразилецът влезе на почивката срещу Берое, като замени родния национал Христо Иванов. След само 7 минути на терена обаче Сена се хвана за адуктора и на свой ред напусна игрището. Вместо него се появи Ивайлo Иванов, братът на Станислав Иванов от Арда.

Прегледът е показал, че Лео Сена е със скъсан адуктор и възстановяването ще отнеме над 2 месеца. Това означава, че бразилецът ще е аут за мачовете до края на годината и ще е на линия за старта на зимната подготовка през януари.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    А неотдавна, легенда стара
    На цялата страна в ефир разказа.
    С голяма гордост, без капка драма,
    Че сте мангали – дейба ваш’та мама!

  2. 4
    5

    Започна се:

    Другият мач във фокуса на копоите в залозите от Спортрадар, за жалост е ботевисткото дерби между Ботев (Враца) и Ботев (Пловдив), завършило при резултат 3:5.
    Отборът на врачани бе глобен миналато първенство след три доклада получени от УЕФА (изготвяни от Спортрадар) за сериозни съмнения за уговорени резултати в срещите Ботев Пловдив – Ботев Враца (6:0), ЦСКА-София – Ботев Враца (5:1) и Пирин Благоевград – Ботев Враца (2:0).
    След съботната загуба от Ботев Пловдив (3:5) треньорът на тима от града под Околчица Христо Янев заплаши, че ще си тръгне, ако някои неща продължават така.
    Интересното е, че Христо Янев бе треньор и на Пирин Благоевград в мача у дома срещу Ботев Пловдив миналия сезон. Тогава гостите спечелиха с 4:2 след 3 попадения на Бароан и автогол на Дюлгеров. Янев също каза, че ако някои неща продължават така, ще си тръгне и скоро го направи.
    Явно нещата в тима от Враца не са много читави, щом даже Янис Карабельов им вкара гол в събота.
    И все пак, какво искаше да каже треньорът на Ботев (Враца) Христо Янев след загубата от пловдивските им адаши: “Ако някои неща продължават така, си тръгвам?”

  3. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    5
    1

    МЛОГУ ЛОША НУВИНА ЗА НАШИА ЛУБИМ СТУЛЮПИНСКИ УТБОР!!!! ТРЕБЕ ДА СЕ ПУДСИЛИМ С КУКЛИНЦИ!!! НУЖНУ Е ОШТИ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!!!!! СЪДЕ КЛОАКОМУТИФФ, НАШИА ЛЮБИМ НА РОМИТИ УТ ЦЯЛУТУ БУЛГАРИСТАН ТИМ!!!! С КЛОАКУМУТИФФ Ф СЕРСЕТУ, ПУФ ПАФ!:))))))))))))))

Коментарите са затворени