“Уважаеми Ботевисти,

Във връзка с появилите се в общественото и медийно пространство информации, касаещи финансовото здраве на любимия ни клуб, сме длъжни да ви уверим, че същият се намира в отлично състояние и няма никакви проблеми от подобен характер.

В желанието си да бъдем коректни към хората, с които работим, а и честни пред цялата общественост, ще уточним, че действително имаше забавяне на разплащанията по определени направления.

Същите не бяха поради финансови затруднения на собственика на клуба – г-н Антон Зингаревич, а поради чисто логистични причини.

Уверяваме както нашите партньори, така и всички Ботевисти, че пречките са преодолени и в рамките на няколко работни дни ПФК „Ботев“ отново ще бъде в обичайното си финансово състояние, а именно без задължения към никой.

Използваме случая да благодарим на всички наши партньори и контрагенти, които проявиха разбиране в създалата се ситуация и не нагнетиха излишно напрежение преди важните футболни срещи, които предстоят пред представителния мъжки отбор.

С уважение,
Ръководството на ПФК „Ботев“

11 КОМЕНТАРИ

  1. Когато има задължения, те трябва да се плащат! Но, когато една креатура на ДПС – Илиан Филипов и нейната фирма – ПИМК, тръгват “на бой” толкова гръмогласно, причината не са неизплатените суми. В съда има стотици, ако не и хиляди дела за неплатени суми – малки и големи, но са единици тези взаимоотношения, за които се търси “обществена подкрепа”. Илиянчо, от как го помня с дългите коси, все нещо иска, като малко дете биберон и винаги не му се налага да чака много, бързо получава исканото. Сянката на ДПС бди като орлица над него и го пази, и му дава, вкл. с многобройните турски фирми на които тегли прицепите или ги превозва с влака. Извод: Зингаревич е пътник, въпроса е, дали и отбора е в същата посока!

  2. 1
    1

    “Логистични проблеми”-смях, смях и пак смях.Живеем във времена в които пари се превеждат за секунди от една точка на света до друга!!!

  3. 1
    2

    Зингаревич, само така, както съм те учил! И аз хиляди пъти съм казвал пари до два- три дена, а ето докъде докарах Ботев .До закриване и ботевЪ! Работи по плана за второ -Ъ- ВЯРВАМ В ТЕБ…

  4. 2
    1

    Потвърждавам, че на нашите членове всичко е платено.

    Логистичните проблеми не са проблем, без лампи можем, все пак ще играем на Източен 10 и без тях. Всяка година се борим да не изпаднем и евротурнирите са мечта, не ни трябва стадион за Европа, а САМО за А група…

  5. Стикса микса къде сте вчера бяхте първи да плюите.Тази вечер си сипвам една Ракия от кеф.

    • Знаем, знаем, имате си песен, че ако не ви дават ракия ще умрете! То как да си от умрелия жълт отбор и да не си пропаднала пияница?…

  6. 3
    1

    Илиянчо,връщай турникетите…..Смехът е здраве!Приятен ден и само “Ботев”!!!

  7. 2
    2

    Нека циганте от Аграрният да почват плюят така

  8. 5
    5

    Интересно какво значи логистични проблеми за пари ? Сигурно камиона с пари е закъсал ? 😂 нима има такива идиоти , които ще се хванат на това?

Коментарите са затворени