Спортно-техническото ръководство на Локомотив Пловдив са набелязали освободения от Ботев (Пловдив) халф Реда Рабей. Както е известно, във вторник “канарчетата” обявиха, че се разделят с полузащитника по взаимно съгласие. Истинската причина е, че Рабей се е сбил със свой съотборник при жълто-черните – Точукво Ннади. Това е накарало ръководството на Ботев да махне играча.

Не е тайна, че старши треньорът на “смърфовете” Александър Томаш харесва много Рабей. Не е изключено играчът да се озове на “Лаута“, твърди в днешния си брой “Тема спорт”. Единственото му притеснение било как ще го приемат феновете на Локомотив, след като е играл за Ботев, но историята вече помни доста такива рокади.

Интерес към Рабей има от още два тима от Първа лига, допълва вестникът, без да конкретизира имена.

12 КОМЕНТАРИ

  1. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

    АПАПИ, БАЧКЪЙТИ ЗДРАВУ, ЧИ ЗА МАЧА С ДОБРУДЖЪ НИ ТРЕБЕ ОШТИ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!!!……..НИ СНЕ СЪ РАСПЛАТИЛИ С НАШТИ ОРА ЗА ПУТКРЕПЪТА!!! ПУФ ПАФ:)))

  2. Локомотив има достатъчно халфове. На нас ни трябва един качествен централен нападател. Нищо друго. А и този е играл при помаците, така че няма нужда да го споменавате дори.

  3. 3
    2

    Не разбрах, защо от двамата некъдърници, махнаха
    по-добрия???

  4. 1
    7

    Да им е честит по-некадърен халф рядко се среща!!!

    • 5
      4

      ПО НЕКАДЪРЕН Е, ЗАЩОТО Е ПРИ ВАС. ПРИ НАС ЩЕ Е СЪВСЕМ ДРУГ, ЗАЩОТО НЯМА ДА ИГРАЕ ПРЕД ЧОБАНИ, А ПРЕД ФЕНОВЕ, КОИТО ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯТ, А НЕ ПЛЮЯТ. ЯСНО?

  5. 5
    2

    Не е ясно дали ще ни пасне, но като Чико ще разбере, че за 3 дни в Локомотив е получил повече любов и уважение отколкото за 3 години (в неговия случай) в ботевЪ …

    Не селяни, а Любим Отбор на Културната Общественост ….

Коментарите са затворени