Home Ботев Пд Душан Керкез: Трябва да си с твърд характер и да имаш кръвта...

Душан Керкез: Трябва да си с твърд характер и да имаш кръвта да играеш за Ботев /ВИДЕО/

1090
8

Опитваме се да работим всеки ден, за да се подобряваме и да бъдем по-добри. Това каза треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез в интервю пред клубната телевизия на канарчетата.

“Това е клуб с много фенове зад себе си, които всеки ден страдат заради начина, по който виждат своя отбор в лоша позиция. Трябва да си с твърд характер и да имаш кръвта да играеш за този отбор”, заявява Керкез.

По-късно днес ще бъде публикувано цялото интервю, съобщиха от клуба.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    Твърд твърд колко да си твърд. По цял ден точа пишака и не става и не става продума Стоян канара и заспа ва да гоейба.

  2. 1
    3

    САМУ НЕГЕРИТЕ НЯМА ДА БАРАШ АЙЙЙЙ КЪНАРЙЕЕЕЕЙ

  3. 4
    2

    Дано му дадат време , защото ако сменят треньорите през няколко месеца нищо хубаво не ни чака. Очевидно е по-добре от предишните и дано обърне поглед и към школата и успее да интегрира поне двама – трима юноши.
    “Ботев” е различен клуб от Лудогорец и на никой фен не е безразлично и приятно да гледа по 10-11 чужденци и никой от школата.
    И очакваме обявените промени в школата вече да се случат , но времето си върви а Пачев си стои , и не само той …

  4. Че човека разбира от футбол е ясно- най- после се намери треньор, който да постави на пейката некадърника Минков, да разкара футболиста от футзал, лошото е, че има още много за разкарване от отбора, но дали ще му позволят?

  5. 4
    7

    Аре стига вече си плямпал само изтъркани клишета бе некадърник, писна ни.

    • 3
      1

      Ами недей да го слушаш тогава. Слушай си Томашевич и се радвай да продължите така колкото се може по-дълго. Аз лично искам да му се даде възможност да си развие идеите и да няма натиск от ръководството кой да играе и кой не. След това ще се види дали наистина става или не.

Коментарите са затворени