Ботев Пловдив прати трима футболисти да се готвят с дублиращия отбор на “канарчетата”.

От днес Станислав Работов, Амаду Думбуя и Рой Херман са пратени във втория отбор на Ботев.

Работов взе участие само в три от срещите на Ботев до момента през сезона. Херман записа минути в четири двубоя, като в един от тях влезе като тактическа смяна само за минута. Думбуя пък игра само в първата среща за сезона срещу Локомотив Пловдив.

Херман и Амаду нямат право да играят във втория отбор. Договорите на двамата футболисти изтичат през лятото на 2025. Ситуацията при Работов е различна, той може да вземе участие в срещите на дублиращия тим, а неговият контракт изтича в края на настоящия сезон.

dsport.bg

10 КОМЕНТАРИ

  1. Чи то нашти сичките са за дубъла кат ги гледам, барабар с тренера.

  2. 4
    1

    На Работов още му се вие свят от Жоро Минчев! При това е станал и разноглед! А като се сетя,че беше и национал преди това! Последици от 6:0!!! Съдба!!!

  3. 4
    3

    Добро утро, побойници, днес коя чернилка ще бият бледоликите??? Кой ще бъде изгонен, кой ще го заточат във В ГРУПА? Взимайте ПУКАНКИТЕ, най- смешното с ботевЪ предстои….

  4. 5
    2

    Защо на нас ни викат саждити от Кумативо?

  5. 3
    3

    АПАПИ, БАЧКЪЙТИ ЗДРАВУ, ЧИ ЗА МАЧА С ДОБРУДЖЪ НИ ТРЕБЕ ОШТИ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!!!……..НИ СНЕ СЪ РАСПЛАТИЛИ С НАШТИ ОРА ЗА ПУТКРЕПЪТА!!! ПУФ ПАФ:)))

  6. 3
    6

    Еееее, ми ся щом така са решили ние какво можем да направим? Ние сме фенове и трябва да се съобразим с решението на ръководството. Нашата работа е да подкрепяме отбора на терена и при гостуванията,а не да умуваме

  7. 2
    2

    Точно така – некадърниците вън! Има още! Трябват нови качествени попълнения, а някакви мижитурки!

  8. 3
    3

    Искаме още н.г.и!?!.Майка ви ще.б.а!?!Малки ч.р.и невестулки !?!

Коментарите са затворени