“Претъпкан сектор в Бистрица, десетки хора останаха извън клетката, неспирна подкрепа, въпреки че във второ поредно гостуване отборът не може да създаде дори едно чисто голово положение и въпреки ужасно слабия до момента сезон”.

Това написаха от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив след загубата от ЦСКА 1948.

“Благодарим на всички, които присъстваха и драха гърла вчера!”- пишат още от КПБП.

20 КОМЕНТАРИ

  1. Да ви кажа честно, болят ги черните ланги някакви Точуквота,Умета и Акерета, че вие дерете гърла. За тях Ботев е просто междинна спирка. Повечето в отбора ни са футболни бежанци. Играйкат, подритват, прибират си заплатата и това е.
    Вместо да дерете гърла, търсете ПЕРСОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ от автора на тази КУЦА селекция! За резултати се искат футболисти, с този сбирток – толкова!

  2. 2
    2

    Въпрос: Какво означава абревиатурата “КПБП”?
    Отговор: Клуб на платените привърженици на Ботев Пловдив

  3. 4
    3

    Ботев скоро ще фалира …. на там отиват нещата с този руснак … а вие си подкрепяйте измисления тъпанар
    Ботев не умира ли — Не той умря с руснака лайнари!

    • 2
      1

      Ти гледай Сотката да не си хване питката и да изчезне някой ден!

  4. 4
    4

    Колко пари ви плащат на КПБП за да пишете тия глупости?

  5. 5
    3

    АЙ КАНАРЬИЕЕЕЕ БРАТЯ РОМИ И МИКРОБИ ЧЕ СМЪРДИМ НА ПОТ И ОЦЕТ СИ СВИКНАХМЕ И СЕ ДУПИМ НА ВСИЧКИ ДА НИ ШИБАТ БЕЗ ВАЗЕЛЕНЪ 🤣 ЖЪЛТУРИ ПРОСТИ В ПЛОВДИВ СТЕ НА ГОСТИ

  6. Обективната истина е , че тези от БФС си подреждат мачовете, класирането както им се иска. Правилата се интерпретират съобразно участниците в даден мач. Следят класирането детайлно – отбори които трябва да натискат надолу ги натискат, но понякога ги оставят да вземат точки за да може да поддържат в дъното на класирането определена група отбори. Същото се прилага и за челната шестица, но има “по-симпатични” отбори които ще заемат най – предните места. В тази игра разбира се участват Лудогорец, ЦСКА. Така, че ако днес се радвате утре може да съжалявате.

  7. 3
    3

    Абе жълти цигани прости,на какъв език подкрепяте тия маймуни? Кво според вас разбират от вашето куткудякане? Ама като сте си кретени…..

  8. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
    3
    5

    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ХАЙРСЪЗИ. БИГОМ ЗА БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!!! НЕМАМИ РАБУТА ТУКАНКА! НИЙ УБИЧАШТИТИ СТУЛЮПИНСКИА КЛОАКОМОТИФ ДА СИ ГЛЕДЪМИ РЪЖДИВИА ПАРОВОЗ! ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ СА ЗА ВЕЛИКАНИ!!!!…….а не за неинтигриръни клоакомотифски апапи, артъкпъртъци!!!!:)))))) ПУФ ПАФ!:))))

  9. 5
    3

    Ай бе плиткоумни пернати,всички вън не беше ли вашата подкрепа? Ко стана с Ст. Генчев,големия ваш тренер. Прежалихте ли го?

  10. 6
    5

    KПБП вие тъпаци ли сте или мазохисти или тъпи мазофисти?

  11. 5
    7

    ФОСТАТА НА ПЛАТЕНИТЕ РУСОРОБСКИ КУРВИ ОТ кпбпутки

  12. 5
    5

    ГА НИ ДАВЪТ КИФТАЦИ ТЪЙ ЖЪ Я 20 КЪНАРЙЕ УНЕЗ ТУЛУПИ ОТ КП БП ИЗЯХА СИЧКУ НА НАЗ ХОЙ ДА ГА ДУХАТ ТУГАЗ

  13. 8
    5

    Явно папагалите помнят колкото маймуните … как за месец се забрави ВСИЧКИ ВЪН???

  14. 11
    8

    Жалки жълти изчадия,бъдете доволни че за поредна година заради безумието на пияната Перука да има група от 16 отбора, все се намират 3-4 отбора по-слаби от вас! Но , съдбата си знае работата. Ще се случи и на вас Фремад Амагер!!!

    • 7
      6

      Да ти се връща манго и дано да отидете так, където са Велбъжд и Жоро Илиев и да не се върнете никога вече!!!

Коментарите са затворени