Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез даде коментар след поражението с 0:1 от ЦСКА 1948.

“ЦСКА беше по-добър, те заслужаваха да спечелят. Ние не играхме добре. Трябва да поздравя моя колега и неговия отбор, заслужаваха да спечелят”, сподели той след срещата.

“Знаем, че имат добри изпълнители на статичните положения. Бяхме се подготвили за това, но явно не достатъчно добре. Винаги има отговорност към тези положения от треньорите и футболистите. Проблемът е, че не показахме характер. Трябваше да покажем уважение към хората, които днес ни подкрепиха. Не искаме това”, допълни наставникът.

“Когато играеш срещу добри отбори трябва от началото до края да ги предизвикваш, да покажеш качество. Днес нямаше битка и характер от наша страна. В крайна сметка имаме късмет, че загубихме само с 0:1. Винаги може да намерим извинения, но играчите, които днес играха трябваше да са готови. Винаги има възможност да стартираш от първата минута. Отговорността е моя. Трябва да научим много от този мач, този полусезон ще е труден. До януари ще е голямо предизвикателство”, каза още Керкез.

“Трябва да показваме по-добра игра на терена, в този мач не показахме нищо от това което имаме. Трябва да наведем глави и да работим. Трябва да се работи много, а не да се говори и да се търсят извинения”, завърши той.

22 КОМЕНТАРИ

  1. ЖЪЛТ СПЕРМОЯД ОТ ДОМАТЕВО СМЪРДЯЩ НА ПОТ И ОЦЕТ
    2
    2

    Айй КАНАРЬЕЕЕЕ БРАТЯ СЕЛЯНИ И РОМИЕ !! Ще СЕ ВДИГНЕМ ОТ КАЛТА И ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ОТ МИЗЕРИЯТА НИЩО ЧЕ ЩЕ СМЪРДИМ НА ПОТ И ОЦЕТ ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ! ДАНО БУФИРИТИ ДА НИ НА ШИБАТ КАТО ДОЙДАТ НА ГОМНЕЖА ЩОТО ВСЕКИ ТАКА ПРАВИ ИДВА ЕБЕ НА БЕЗ ВАЗЕЛИН И СИ ХОДИ! АМА ЗАТВА НИИ ЩЕ СИ НОСИМ ВАЗЕЛИМЧЕ ДА НИ ВЛЯЯ ПО ЛЕКИНКО 🤣 6:0тевЪ закривай КАТУНА

  2. 6
    2

    Душане, оти се излагаш, бе? Може да си босненец по гражданство и да говориш на английски, но ти сърбин, бе, човек! Аз, подобно бездушие, безотговорност, незаинтересованост, апатия у сърбин не съм виждал! Ебахти, безхаберието! Та, твоите сякаш насила бяха на игрището, бе, Душане? Та, ти си поредния тренер, който подрежда играта така, сякаш противниковата врата е минно поле, а вкара ли някой гол, ще го разстрелваш на терена. Стига с тия схеми, подредби, даржане на топката и прочие съвременни тъпотиии. Излизаш на терена, тръгваш към вратата на противника и търсиш гола. В последните години, знам, че във волейбола дават точки за загуба, ако вземеш два гейма. Но, във футбола няма такъв филм. Ако не ставаш, върви си. Ако, както дочувам, друг ти “реди работата” вземи го и него и вървете на майната си. Аз лично искам игра и борба до последно за победа. Другото идва от само себе си. Този псевдо футбол си го наврете в задниците. Освен, ако друго не си навирате там!?

  3. 2
    4

    Много сме добри,но нямаме късмет!Керкенеза е голям пич и ще ни вдигне от дъното.Скоро ще дойдат свежи сили.

  4. 6
    2

    Керкез стягай се че още една загуба и си пътник.

  5. 6
    4

    Ей керкенез, ти си поредния ПАЛЯЧО в гомняно жълто!!

  6. 12
    5

    ЧЕТА И СЕ ЧУДЯ НА КОМЕНТАРИТЕ ВИ. КАКВО СЕ Е ПРОМЕНИЛО, ЧЕ ДА ОЧАКВАМЕ РАЗЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ ОТ ДОСЕГАШНОТО? НИЩО, ИЛИ ПО ТОЧНО ЗАМЕНЕН Е ЕДИН ПАРАВАН С ДРУГ. ИЗРУДЪТ ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ УПРАВЛЯВА ОТБОРА, ТОЙ РЕДИ СЪСТАВА И ТАКТИКАТА. КЕРКЕНЕЗА РЕДИ КОЛЧЕТАТА И ДАВА ИНТЕРВЮТА! ИМА ЕДИН НОВ ФУТБОЛИСТ, КОЙТО Е СЛАБ ФУТБОЛИСТ И С НИЩО НЕ ПРОМЕНЯ КАЧЕСТВОТО НА ОТБОРА. ОТНОВО ИГРАЕМ БЕЗ БЪЛГАРИ, ОТНОВО ИГРАЯТ ЛЮБИМЦИТЕ НА ИЗРУДА И ОТНОВО ПАДАТ! ИЗКАЗВАНЕТО НА КЕРКЕНЕЗА Е В СТИЛ: ТАКА ЩЕ Е, ЩЕ ПАДАМЕ, НО ЩЕ ОБИГРАВАМЕ НЕГРАТА. ПРЕЗ ЗИМАТА, МОЖЕ ДА ВЗЕМЕМ НОВИ НЕГРА, ДАНО ДА СА ПО ДОБРИ. ДО ТОГАВА АЗ ЩЕ СИ ВЗЕМАМ ЗАПЛАТАТА, А АКО МЕ ИЗГОНЯТ ЩЕ МИ ПЛАТЯТ И НЕУСТОЙКА. ФЕНОВЕТЕ СЪМ ГИ МИНАЛ С 200. ЗАБЛУДЕНИТЕ ДАВАТ ПАРИ ЗА БИЛЕТИ, КАСИЧКАТА СЕ ПЪЛНИ. ВСЕ НЯКОГА ЩЕ БИЕМ НЯКОЙ СЛАБАК, ПО ЗЛЕ ОТ НАС! АЙДЕ ЛЕКА НОЩ!

  7. 7
    7

    Доло ръцете от тренера , играхме стабилно немали сме шанса , както казваше Бат Любко . Да сме благодарни на Илян и Дилян че въобще ни има защото без тях щяхме пак да си мерим чурките по села и паланки.

  8. 8
    6

    Стоян канара каза, който вдигне ръка срещу Керкенеза жа му подари 6-я бахур ва да гоейба.

  9. 9
    4

    Г-н Керкез, стига общи приказки. С безхарактерни заплатаджии, толкова! За тези резултати са достатъчни 3-4 чужденци. Къде са българите???
    Намери начин да играят и малкото в състава.
    Иначе стадиона ще е все по празен!

  10. 10
    4

    До януари щяло да е предизвикателство вика. Че то след това вече няма и да има предизвикателства, щото всичко ще е приключило и Зингата ще праща под наем, за да спести някоя рубла. Що за логика. Така ли се мотивират футболисти? После що губели единоборства.

  11. 9
    4

    ВСИЧКИ ВЪН!!!
    И НАЙ-ВЕЧЕ БЪЛГАРИТЕ!!! ВСИЧКИТЕ!!!

  12. 11
    2

    А бе дет се вика днес бяхме слаби,ама утре ще се оправим. Тати и той щял да ми купи колело,ама друг път!
    И да! Слаби сме ама пък за сметка на това пък си имаме Артур Платек! Той ще се погрижи за нашата селекция и вече няма да сме като съдран чувал.

  13. 8
    10

    Локомотив Пловдив изпусна с 9 човека Ч.море, борейки се като опълченците на шипка, а ботевЪ нямали характер, не дали битка, показали слабохарактерност.

    Извод: Локомотив е Пловдивския любимец и Пловдив е само ЧЕРНО-БЯЛ!!! Не може без характер и без битка да искаш да имаш нещо общо с Пловдив!!!

    • 6
      4

      Пловдив не е само футбол. Пловдив е още куп други неща. Но дори и да беше само футбол логиката ти пак е тотално сбъркана Такива заключения правят само такива с объркана психика
      Извод: Иди на лекар! Може пък да не е чак толкова късно.

      • 7
        6

        Не си се писал психиатър Личо, а раздаваш диагнози.

        Извод: Чистокръвен индианец от Коматево…

        • 4
          2

          Ти личен живот нямаш ли, джендераст? Пий една ракия, че от злоба само болести се хващат. С Ботев ставаш и лягаш, нямаш време за една чекия, защото ме съмнява жена да си виждал на живо. За психологическа помощ си!

          • Андрей Спасов - Плешивия сам си пише коментарите в кенефния си форум
            3
            2

            А ти, Бонке имаш ли личен живот?!

  14. 12
    4

    “Днес нямаше битка от наша страна и имахме късмет, че загубихме само с 0:1.”, каза Керкез. До кога ще чакаме Керкез да заиграем както трябва ? Селски отбор сме и това е.
    Нямаме желание за нищо….

  15. 15
    2

    Изрод глупав!То няма никаква игра!Защита никва!Център никакакъв!Нападатели слаби!

Коментарите са затворени