17-годишният талант на ЦСКА 1948 – Симеон Василев, говори пред медиите за предстоящия мач с Ботев (Пловдив).

“Мисля, че ще победим, през седмицата се раздавахме на тренировките. Подготвени сме физически и психически, така че мисля, че ще победим“.

“Проучил съм футболистите на Ботев, имат бързи играчи. Нашата защита не е бавна, мисля че ще се справим добре с тях. Аз също съм бърз. Мисля, че ще изям крилото на Ботев“.

“Всички се отнасят много добре с мен, помагат ми. Надявам се да продължа в същия дух и да играя добре“, завърши Василев.

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов даде традиционната пресконференция преди мача с Ботев Пловдив. Той сподели, че се надява “червените“ да представят нужното ниво, за да спечелят срещу отбор, който е в подем. Наставникът на столичани коментира и загубата на Лудогорец с 1:7 от Нордселанд.

“Очаквам да направим добър мач с Ботев Пловдив, който е в подем. Надявам се да се представим на нужното ниво, за да спечелим“, започна Панайотов.

“Нашите планове няма какво да ги промени. Ние се готвим за мача, без значение кой футболист ще излезе на терена. Дали с Ивелин Попов, или не, няма значение за нас. Ботев имат добри нападатели“, добави той.

“В атака отборът разполага с доста силни и бързи футболисти, добър централен нападател и добре играе отборът последните мачове“.

“Не искам да коментирам отделни клубове. Мачовете в Европа нормално да са на по-високо ниво. Има и такива резултати. Не е приятно за никой български отбор. С оглед утрешния мач, ще го гледаме. Всеки мач е важно треньорът да гледа съперници и отборите, които са в нашето първенство“.

“Имаме контузени, които вече се възстановят. Джонатан, Жека (Евгений Сердюк), Реян Даскалов и Неделко Пишчевич имат проблеми. Надявам се след паузата да са готови. Пишчевич вече тренира наравно с отбора. Бързо навлиза в ритъм. Надяваме се по време на паузата, ако имаме контрола, да го ползваме“, каза още треньорът на ЦСКА 1948.

10 КОМЕНТАРИ

  1. АПАПИ ТО ЧИ ЖНЪ ИБ@Т Е ЯСНУ ДА МАЖИМ ДУПКИТИ БАРЕМ ДА НЕ БУЛИ

  2. 1
    4

    Идва по разписание и вашето трептене!
    Не бързай да се изглеждаш, първо и второ от самуни-бунтари и вашия влак е въглища!
    Управител крушението, после паталеница и кранчето!

  3. 4
    10

    Каква новина е това….та цялата А група яде ботевЪ?
    Всички им се изредиха да забиват голове в ПЕТАТА и БАХУРИТЕ в жълтото седалище . Даже от Левски заявиха, че ако играят само с ботевЪ на колежа шампиони ще станат…

    • 7
      2

      Важното е, че ти го ядеш на всички от Ботев. С тях ставаш, с тях лягаш, мислиш си, че дразниш някого за да придадеш смисъл на ненужното си съществуване и с всеки пост озлобяваш, защото тъпите смешки, на които сам се смееш, както и омраза няма как да те накарат да се почувстваш нормален човек. Дори да те обиди човек няма смисъл, ти сам си причиняваш много повече.

      • Приятел ти тия мангали за човек ли ги смяташ .Те не са хора те са индийци който са пристигнали в България и така те са смятат за хора. .Ебийм мамата.

  4. 8
    1

    ей гомнар,ще ми изядеш х.я,па дано ти хареса!!!

    • 2
      13

      Погледни Класирането и ще видиш, че човекът ти казва истината. Омръзна ми от жълтите ДЕБИЛИ

      • Ха-ха! “човекът” и ти не сте ли едно и също нещо?!

Коментарите са затворени