Ботев (Пловдив) приема тима на Берое в среща от 11-ия кръг на efbet Лига. Мачът се очаква с огромен интерес заради своята история. Тракийското дерби винаги е обещавало много емоции и така ще бъде и днес, защото по трибуните на стадион „Христо Ботев“ местата си ще заемат феновете на футбола.

Както е известно, Ботев бе наказан с мач пред празни трибуни заради хвърлен предмет по наставника на ЦСКА – София Нестор Ел Маестро. В крайна сметка от БФС бяха благосклонни към Ботев и позволиха на феновете да напълнят частично „Колежа“.

Срещата между двата тима започва в 20:00ч. и ще бъде ръководена от Ивелин Занев. 

Поглеждайки към класирането, двата отбора не изживяват най-добрия си момент. Домакините от Пловдив заемат незавидното 13-о място с актив от едва 9 точки, а Берое е на 8-а позиция с 14 точки. И двата тима вече извършиха треньорска смяна през сезона. В Ботев Станислав Генчев бе заменен от Душан Керкез, а Густаво Араголаса бе заменен донякъде изненадващо от Хосе Ачиари.

13 КОМЕНТАРИ

  1. ПОГЛЕДНИ КЪМ ПРЕДИШНИЯ КОМЕНТАР
    ХАХАХАХАХХААХХАХАХАХХА
    АМЕБО

  2. 2
    2

    Извинете, искам да попитам какво пише на гърба на съдията, който свири ПОРЕДНАРА ИЗМИСЛЕНА дузпа за отборчето на Делян Пеевски от Коматево? Този път срещу Берое…

  3. ЖАЛКИ КЮСТЕНДИЛСКИ АМЕБИ . ЩЕ УМРЕТЕ В ТЕМИТЕ ЗА ПЛОВДИВ 🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    ТАКА ВИ ИСКАМ АНИМАЦИОНЕНИ ГЕРОЙ

  4. Собственикът на Велбъжд Георги Илиев закупува „Локомотив” (Пловдив). На 23 юли се провежда Общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване регистрацията на „Локомотив” и за преименуването на „Велбъжд” в „Локомотив 1936”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на „Велбъжд” в „А” РФГ. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив. Президент на клуба е Георги Илиев, изпълнителен директор – Емил Наков, гръбнакът на отбора са футболисти, които играха на терените в Кюстендил.

    • Така Георги Илиев купи локото след което заложи един милион долара в азиатска къща и спечели 300 милиона а не направи стадион с парите откраднати от данъците и спестяванията на хората

  5. 1
    1

    Този мач защо се играе без фенбове на домакините?

  6. 4
    1

    Няма такава битка. Всичко е измислица на помака Вели Станков. Ако беше жив Николай Галов, щеше да забие фишек в бръснатия гъз на помака!

    • 1
      2

      И що ги мазиш толкова помаците? Дан са таковали женкя ти, па и теб при това?

    • Чист помак е този. Също като другата жълта проститутка на всяка власт в ПД24 – Любчо Минжара

  7. 9
    5

    С качването на СТАНИСЛАВ МЪРКОВ -МАЙСИЛА НА КРАНА. Той е истински локомайтивец и си държи на думата?

    • 5
      7

      Стадион за купа, ето това е лъжа!

  8. 4
    5

    КАК ЩЕ СЕ СЪСТОИ БИТКАТА СЪС ШПАГИ ИЛИ ПИСТОЛЕТИ

Коментарите са затворени