Спортният директор на Спартак (Пловдив) Тодор Тимонов изрази любопитно мнение относно това кой ще бъде шампион през настоящия сезон в Първа лига:

Тимонов е юноша на “канарчетата“, но игра един сезон и с екипа на “смърфовете“. Той е сред футболистите, направили “Голям шлем“ в Пловдив, след като има официални мачове за четирите отбора – Ботев, Локомотив, Марица и Спартак.

“Виждаме какво е първенството в момента. Лудогорец могат да загубят от всеки. Не са толкова страшни, както бяха години назад. Не са онзи хегемон. С една идея и те свалиха нивото. Локомотив Пловдив е приятната изненада към момента. Всичко е възможно, но за да имаме силен български футбол е необходимо Левски и ЦСКА да са силни. Надявам се през този сезон да има нов шампион, че дори и това да е Локомотив Пловдив. Пожелавам успех на Локо Пд и даже може и да им стискам палци, но реалността е, че към момента нямат дълга скамейка. Разполагат с добър треньор и добри футболисти. Справят се добре и им се получава засега, но това, че нямат дълга резервна скамейка може да им изиграе лоша шега. Не знам дали ще им стигнат силите”, заяви пред sportlive.bg Тодор Тимонов.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 11

    Не е само Тимонов. Не са малко ботевистите, които в настоящата кампания , предвид ситуацията, стискат палци за Локото. Просто хората поузряха и надмогнаха фенското противопоставяне. Омразата не води до никъде…..Много по-добре Локото, пловдивски отбор да е шампион, отколкото Луноходец, или софийските отбори. Пожелавам им 10-та поредна победа в Разград ! Много ще е хубаво ако феновете на Локо са пвоече от тези на Смехотворец на стадиона. Никак не е невъзможно !

    • Въобще не е толкова чудно. Винаги съм стискал палци на Локото, когато не засяга директно успеха на Ботев. Навремето ходехме като заклети ботевисти съвсем нормално на мачове на Локото. Локомотивци също идваха на нашите мачове. Всички отбори в Пловдив печелят, когато някой пловдивски отбор има успехи.

      Т.нар. фенщина е много криворазбрана. Също както т.нар. патриотизъм и всякакви други, които проповядват омраза към “другите”, вместо подкрепа към всички.

  2. Амк прав е.
    Но не трябва да забравямр,че това е най-дългата скамейка ог години. И продължават да идват нови играчи…
    Дона обаче успеем да запазим титулярите

  3. 6
    5

    Който е играл на стадион Ломомотив няма как да не стиска палци за Пловдивския любимец…

Коментарите са затворени