Ботев Пловдив отстъпи на ЦСКА София на Колежа в много интересен мач. За поведен мач на жълто-черните VAR се оказа прът в колелото на канарчетата.

Пловдивчани играха равностойно срещу своя противник, но въпреки това се оказаха изоставащи в резултата с 0:2. Вторият гол на червените падна неочаквано, след като VAR се намеси в ситуация, в която дори и от ЦСКА не бяха забелязали, че могат да имат претенции за нещо и съдиите отсъдиха дузпа за игра с ръка. След това Ботев изравни, но опитните играчи на червените успяха да удържат устрема на пловдивчани в последните минути.

двубоят започна на високо темпо, а двата отбора заложиха на преса по целия терен. В 10-ата минута Хайнц отправи първия удар, но Ханкич без проблем улови.

Ботев отговори с много опасна атака в 12-ата минута. Тя завърши с прострелно центриране по земя на Минков, а Кордоба, в опит да изчисти, за малко не си вкара автогол.

Малко след това Ханкич улови шут отдалеч и на Фаетон.

В 21-ата минута ЦСКА – София поведе в резултата. Фаетон проби отляво и върна за Линдест, а норвежецът прати топката в долния десен ъгъл на домакинската врата.

В 33-ата минута Хайнц поиска дузпа, твърдейки, че е фаулиран от Ханкич, но Давидов правилно не посочи бялата точка, тъй като норвежецът падна прекалено лесно.

Пет минути след това Бусато спаси шут извън пеналта на Акере.

В 41-ата минута Назон стреля в лявата греда, след което Кареасо я достигна и я върна към Турицов. Десният бек отбеляза, но попадението бе отменено заради засада на колумбиеца. На всичкото отгоре Кареасо получи и жълт картон, тъй като се скара на страничния съдия за отсъждането му.

Към края на полувремето Ел Маестро извърши принудителна смяна. Кордоба напусна терена с разтежение, а на негово място се появи Кох. Преди това и Ботев прибегна до непредвидена промяна. Нади се контузи и на негово място влезе Карабельов.

Малко след началото на второто полувреме играта бе спряна за няколко минути заради пирошоу на “бултрасите”, а след като димът се разсея, двата отбора подновиха битката.

Феновете на Ботев продължиха да палят факли и се наложи второ прекъсване на срещата след около час игра. Прекъсването продължи близо 6 минути, а след подновяването на мача “червените” изпълниха корнер, Юга чукна топката с глава и тя се отби в ръката на Бароан. Първоначално съдията не отсъди дузпа, но ВАР арбитърът Волен Чинков му сигнализира, че според него трябва да бъде отсъдена дузпа, а Давидов прегледа ситуацията и посочи бялата точка.

С изпълнението й се нагърби Назон, който реализира безпощадно за 2:0.

В 72-ата минута гостите можеха да вкарат и трети гол, но Фаутон не успя да преодолее Ханкич. В ответната атака Бароан изпусна отлична възможност да върне своите в двубоя, но шутира в аут останал очи в очи с Бусато.

Това се случи в 80-ата минута след гол на Балоянис. Футболистът на “канарчетата” получи отличен извеждащ пас от Ивелин Попов и с шпагат “простреля” Бусато.

До края на срещата гостите предимно бавеха играта, за да успеят да се поздравят с крайния успех.

 

67 КОМЕНТАРИ

  1. ГЛЕДАХТЕ ЛИ БАРСА ДНЕС? ЕТО ЗА ТОВА ГОВОРЯ. ОТБОРЪТ БЕШЕ ИЗМОРЕН. ФУТБОЛИСТИТЕ ЕДВА СЕ ДВИЖИХА. ЕСТЕСТВЕНО ГУБЕХА В РЕЗУЛТАТА 0:2. И ТОГАВА ЗАПОЧНАХА ИМПРОВИЗАЦИИТЕ. ДЕСНИЯТ ИМ БЕК ДЕЙСТВА КАТО ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ И ОТБЕЛЯЗА ЗА ДА ДОНЕСЕ ПОБЕДАТА С 3:2!!! В НАШИЯ БОТЕВ НЯМА ТВОРЦИ НА ТЕРЕНА. ВСИЧКИ НЕГРИ, МИНКОВ, СЕКУЛИЧ, БАРОАН СА ПОДОБИЕ НА ИЗРУДА. ТИЧАНЕ, БЛЪСКАНЕ, СВАТБАРСКИ УДАРИ СА АРСЕНАЛА НА ТЕЗИ ФУТБОЛИСТИ! ДОРИ ЛОКО ИМАТ ПО ДОБРИ ЧУЖДЕНЦИ! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЛВСКИ И ЛУДОГОРЕЦ! ЗАПОЧВАМ ДА ГУБЯ НАДЕЖДА, ЧЕ ЩЕ СЕ ПОДОБРИМ СКОРО, КАТО ГЛЕДАМ ТЪПАТА ПОЛИТИКА НА ЗИНГАРЕВИЧ И СЪВЕТНИКА МУ. ЗА КАКЪВ ЧЕП МУ СА НОВИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ, КАТО ТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ НИКОЙ ДА НЕ СЛУШАТ? ТОВА СЕ КАЗВА ИМИТАЦИЯ НА ПРОМЕНИ- МИМИКРИЯ! КАК ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ТРЕНЬОР ДА ПРОМЕНИ БОТЕВ С НАЛИЧНИТЕ ФУТБОЛИСТИ? ТА ТОЙ ДОРИ НЕ ИЗБИРА СЪСТАВА? И ТУК ЕДИН ТЪПАНАР МЕ НАРИЧА ГЛУПАК! ЯВНО НЕ ЗНАЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА В БОТЕВ. АМА ТО НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ! ЗАЩОТО НИКЪДЕ ГО НЯМА ПО СВЕТА.

    • Когато се обърна политиката в държавата, когато потънаха брокерите, когато се намъкна Васко Нинов, когато оня палячо ни натресе Христолов, когато тръгна отбора от нулата, когато бастисаха КТБ, и толкова време след това – къде бяхте бе драскачи и разбирачи?

  2. А някой забеляза ли,, колко време лежаха особено онзи, където го изпуснаха, трябваше да повторят, явно малко лежа………

  3. 7
    2

    Ръководството, така ли ще оставите провокацията на прекръстения безродник, явяващ се треньор на отбора на мръсника Ганчев? Някога попитахте ли, с какви пари гнома от Микре плати за емблемата ЦСКА? С откраднатото от КТБ. Но, ако това е далеч от мозъчетата ви, то снощната случка е пред очите ви. Искайте наказание за провокатора (всички видяха, че го удари Колев с часовника на ръката си, когато тръгна да го прегръща) и искайте извинение от всички слагачи, тип педали, които се правят на журналисти и повториха небивалицата.

  4. 7
    6

    Типичен селски отбор, на който кривоглавата публика пречи , вместо да помага . Тъкмо хванаха ритъм и животиняците прекъснаха два пъти мача с димки. Тези точки ще ви трябват, ако изпаднете сганта на стадиона ще е основна причина, не може с бой , агресия и изяви от селски вечеринки да създадете силна връзка с отбора, която да го стимулира, вместо това напрежение , страх , объркване , подозрения , скандали, обиди , интриги, всичко , правите всичко да го дърпате надолу. Друго не може и да се чака от хора, които нямат дори двама с правилни черти и нормален облик.

  5. 6
    11

    Ако не беше VAR , щеше да има един гол повече и още една чиста дузпа за ЦСКА. Кво става бе нещастници , не дават чиста дузпа за гостите на собствения ви стадион и им отменят гол и пак даже до равен не можете да се докопате. От десет мача две победи срещу аутсайдери, едната като домакини, другата със съдийска сеч на съперника. Откакто взехте да се подигравате с монасите и колежаните и да наричате селското си сборище Колежа, този колеж взе да ви отмъщава от десет мача на колежа една победа и голова разлика като на аматьорски спаринг партньор.

    • 5
      2

      Шибан арменец, чакат те в Нагорни Карабах!

  6. 9
    9

    Най- сигурната единица в следващата седмица е Ч. море- ботевЪ! Даже не единица, а най- сигурния мач в целия свят. Единственият въпрос е дали Морето ще успее да качи жълтите лицемери на 6-0???

    Играйте смело ЕДИНИЦА, ботевЪ са жалки и са в зоната за борба да не изпаднат, а Морето искат медали и европа. Играят добре, биха Лудогорец, направиха ремита като гост на цифрата и тирето.

    Накратко: ботевЪ ги чака ново унижение, ПОЗОРЪТ Е ТЯХНАТА СЪДБА!!!…

    • 12
      5

      Ти не искаш ли Черно море да губи точки като ваш конкурент, или ти е по-важно жАлтитИ да губят? Не отговаряй – ясно е, дребна душицо! 🙂

      • 6
        6

        Не се надявам на невъзможни събития! ботевЪ е посмешището на цяла България, щели да взимат точка на Морето. Илиян Илиев срещу Вале и Керкез :):):):):)

      • 4
        1

        Локото какво иска не е важно, важно е вие какво можете. Нещата са ви на такова положение, че за нас и да паднете и да биете и равен да направите, все е радост .

      • 5
        3

        Това да си буфер е адска съдба!Злото е Докомотив ,а светлото добро Ботев!Да се знае ….

  7. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.
    9
    6

    Много сте жалки цигани.Любовта на хората прави един отбор,а класиране,титли,купи.

    • 8
      9

      Жалкият си ти! Вие пеете, че вашата съдба е да сте на върха, а сега класирането, титлите и купите нямали значение??? Да си бултрас трябва да си лицемер, лъжец и ниско морално човече!!!

    • 4
      5

      Ква любов бе ? 15 декларации и призива преди мача и пак не може да си напълните гомнежа! Даже агитката в гостуващия сектор беше по-голяма

  8. 6
    8

    Ставайте от пиянския си сън, жълтури!Хайде, че гаврата с вас трябва да е всеки ден, не се скатавайте, няма да ви се размине така или иначе!

    За добро утро погледнете класирането! КРАСОТА е!Нали сте за красотата…

    • 7
      3

      Геньо.квадратната ти кратуна ще бъде “ремонтирана”скоро.

    • 5
      3

      ПСИХЯСАЛ ПСИХОПАТ,ЦСКА ДА ВИ КОНКУРЕНЦИЯ,ТЪПО ГРОЗНО КОПЕЛЕ.

  9. 11
    3

    ПАК ! И ПАК ! И ПАК ХАХАХАХХАХХХХА ВСИЧКИ КЮСТЕНДИЛКИ АМЕБИ В ТЕМИТЕ ЗА ПЛОВДИВ !
    ТАКА ВИ ИСКАМ ИЗМЕТ ЖАЛКА !!!! САМО ТАКА !

    ГЪЪЪЪЪРЧ МАМА ВИ ДЕЙБА ЦИГАНСКА

    • 4
      5

      Сус бе ,изгрев бойски мангал!Свали града сам,за да не ти го свалят на поляната!

  10. 7
    11

    ЦСКА беше ощетен с дузпа и отменен гол, но си мълчат.
    Явно Шиши пак е на власт

  11. 9
    8

    Папагалите паднаха вчера заради малоумниците по трибуните! Два пъти им нарушиха ритъма, а на тях толкова им трябва.

  12. Асоциация на ходжите от родопската яка - необрязани /АХРЯН/
    11
    8

    ВАЙ, ВАЙ, ВАЙ АЛЛАХ КВО СЪ СЛУЧИ, ЧЕ И ЧОРБАТА НИ ГО НАБУЧИ?
    ВАЙ, ВАЙ, ВАЙ АЛЛАХ МАЧА СВЪРШИ И С КЕРКЕНЕЗА СМЕ СЪЩИТЕ МЪРШИ.

  13. 10
    2

    Дадоха им дузпа, да станат шампиони, ама друг път………сега пеят, шампиони били, и в Европа стигнаха далеч, ама друг път, и балъците се радват за какво ли???????? До другия път…….

    • 15
      3

      Точно сега е времето да сравним реакцията на ВАР за игра с ръка в наказателното поле- в Разград не се разглежда положение, което е удар във вратата и чупи китката на футболист на Лудогорец и днес, когато удара е от един метър няма движение на ръката към топката, но съдиите са стриктни и безкомпромисни! Смешна и безнадеждна работа!

  14. 7
    4

    Долна провокация на псевдо сърбина, псевдо славянина, псевдо християнина!

  15. 11
    2

    Аз съм ботевист , не спрете с тези димки , невменяеми идиоти

    • 16
      3

      Абсолютно си прав- точно опитаме някакъв натиск и оп- прекъсване- 2 по 5 минути, отделно смени, отделно търкалящи се прасета по терена и накрая само 11 минути продължение! Ето как помагаме на отбора! Това са отживелици от 80- те години!

  16. 10
    4

    …до стиксова:
    Лягай да спиш ма парцал. Какво си се превъзбудила

  17. 5
    4

    Стиска ще си направи чекия днеска от кеф . А Стойчо Генов спермояда ще му го изтръска

  18. 14
    11

    ЕЛ МАЕСТРО БЕШЕ ПРОУЧИЛ БОТЕВ МНОГО ДОБРЕ И ЦСКА НЕУТРАЛИЗИРА БОТЕВ В НАПАДЕНИЕ НАПЪЛНО. В ТАКЪВ СЛУЧАЙ СИ ПРОЛИЧАВА ИМА ЛИ ИНТЕЛЕКТ В ОТБОРА И ИМПРОВИЗАЦИИ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИЗРУДА СЪБИРА ЖИТНИ БЕГАЧИ, РЪГАЧИ И ПЕНСИОНЕРИ, ОТ КОИТО НЯМА КАК ДА СЕ СЪСТАВИ ПОБЕЖДАВАЩ ОТБОР! ПРИ ПЪРВИЯ ГОЛ, ЦЕНТРАЛНИЯ НИ ЗАЩИТНИК БЕ НАДИГРАН С ЛЕКОТА, А ПОПОВ НЕ МОЖА ДА ПОКРИЕ ГОЛМАЙСТОРА, ЗАЩОТО НЯМА СИЛИ. ПРИ ВТОРИЯ ГОЛ, БАРОАН ДЕЙСТВА НЕАДЕКВАТНО, НЕПРОФЕСИОНАЛНО И НАПРАВИ ДУЗПА. МИНКОВ Е СМЕШЕН ФУТБОЛИСТ И НЕ СТАВА НИТО ЗА ЗАЩИТНИК, НИТО ЗА НАПАДАТЕЛ. АКЕРЕ ИМА ЕДНА БЪРЗИНА, НО МУ ЛИПСВА УДАРА И НАЙ ВЕЧЕ МИСЛОВНАТА ДЕЙНОСТ! СЪЩОТО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ И ЗА ДРУГИТЕ ЧЕРНОКОЖИ ИГРАЧИ. ЗА РАБЕЙ ВСИЧКО Е КАЗАНО. ТОЙ И ЗА Б ГРУПА НЕ СТАВА. ЗА ДА СЕ ПРОМЕНИ ОТБОРА, ТРЯБВА НОВ СОБСТВЕНИК, НОВ ТРЕНЬОР И НОВИ ФУТБОЛИСТИ! СЛЕД МАЧА С ЛУДОГОРЕЦ СИ МИСЛЕХ, ЧЕ СМЕ СЛУЧИЛИ НА ТРЕНЬОР, НО ДНЕС РАЗБРАХ, ЧЕ ТОВА Е ПОРЕДНИЯ ПАРАВАН НА ИЗРУДА. А ЕДИН ЧОВЕК ЩОМ НЯМА ДОСТОЙНСТВО, НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТ! ЖАЛКО Е, ЧЕ И КПБП НЕ СА НА НИВО И БЪРЗАТ ДА ПРОЩАВАТ. ЯВНО СА МЛАДИ ХОРА И СЕ ЛЪЖАТ ЛЕСНО! ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ЧАКАМЕ ПРОМЯНАТА. ДАНО НЕ Е ЛЪЖЛИВА, КАКТО ЕДНА ДРУГА ПРОМЯНА! САМО БОТЕВ!

    • 7
      8

      Изказванията на керкез са едно към едно като на Изродин. Много лошо, а и той Херо го каза че треньорът на Ботев не си реди сам състава, няма право сам да взима футболисти, дори не може да си вземе помощници , които иска! керкез наистина е параван нищо не се е променило.

    • 2
      8

      Анонимен , България ще се оправи като приемем еврото и еврото стане дигитална валута през 2032 година

    • 5
      3

      То няма много за проучване! Безидеен, грозен футбол и треперене да загубиш с малко!

    • 11
      3

      Не знам какво е проучил, но ловешките притоци имаха огромен късмет днес- с първия си полу удар към врата вкараха и така до края на полувремето не се осъзнахме. Второто полувреме абсолютно равна игра , намеса на ВАР в много съмнителна ситуация и търкаляне по земята в оставащите минути до края!

      • Все на нас ли ни пречат съдиите? Колко мача вече ни вкарват случайни голове? Колко мача вече загубихме? И с Крумовград ли са виновни съдиите?

    • варь — мангали+ БЕ ПРОУЧИЛ БОТЕВ МНОГО ДОБРЕ И го НЕУТРАЛИЗИРА В НАПАДЕНИЕ и с дузпи.

  19. 11
    4

    ПАК ! И ПАК ! И ПАК ХАХАХАХХАХХХХА ВСИЧКИ КЮСТЕНДИЛКИ АМЕБИ В ТЕМИТЕ ЗА ПЛОВДИВ !
    ТАКА ВИ ИСКАМ ИЗМЕТ ЖАЛКА !!!! САМО ТАКА !

    ГЪЪЪЪЪРЧ МАМА ВИ ДЕЙБА ЦИГАНСКА

  20. 8
    13

    Да погледнем класирането. ботевЪ се бори да не изпадне, а Локомотив със сигурност продължава да е едноличен лидер и уверено върви към титлата…

    Как ще спите, ИНДИАНЦИ? Взимайте иглите и боцкайте във вената. друг лек няма, НО сутринта идва, а с нея и гаврата с ботевЪ продължава!ТОВА Е ВАШАТА СЪДБА, ВЕЧЕН ПОЗОР…

    • 11
      4

      Ще изпадне един У.. а майка ти… лека нощ! Ходи им свети

  21. 6
    15

    Тъпи жълТУРЦИ преди да напишете Money+ си задайте въпроса как ви свирят на вас ! Защото дузпа за ЦСКА не дадоха и гол не им зачетоха !

    • 12
      4

      Брей… много добре си гледал мача .. бре, бре… що не спиш бе хашлак

  22. 7
    10

    Да видим сега дали ще има наказание за лишаване без публика след удара срещу Ел Маестро и ако не ви накажат ще викате ли пак кур за БФС?!

  23. 8
    12

    Пак спестена дуспа за отбора на Шиши от Коматево
    … и пак отменен гол за несъществуваща засада.

    Благодарим ти, ШИШИ!!

  24. 6
    8

    Всеки идва на гомнежа, еве и си тръгва.. А селяците вече са имунизирани от срам ..

  25. 4
    8

    Пак спестена дуспа за отбора на Шиши от Коматево
    … и пак отменен гол за несъществуваща засада.

    Благодарим ти, ШИШИ!!

  26. 7
    6

    И ПЕНЬО ГАТЕВ -ГАТЬО ЛИЦЕТО ОЛИЦЕТВОРЯВАЩО ПУБЛИКАТА НА БОТЕВЪ НЕ ПОМОГНА,НО В ТАКЪВ МАЧ НЯМА КАК ДА ХВАНЕШ СЪДИИТЕ ИЛИ ПРОТИВНИКОВИТЕ ФУТБОЛИСТИ ЗА ДА ПОБЕДИШ .

  27. 5
    4

    Бароан вън от Ботев!Моментално!Уникално тъп централен нападател.

  28. 2
    4

    Колко пъти се чуха имената на Рабей и Уме? Керкенез направи глупави и късни смени

  29. 17
    2

    Съжалявам че го казвам,но публиката изобщо не помага на отбора, специално в този мач….изобщо нямахме нужда да се прекъсва мача,а и веднага след това стана дузпата….изтъркахте се с тези прекъсвания…. специално за мача,отново слаб мач за нас…само с Попов не става,няма класа и това е….отново мътна година ще гледаме за жалост….

    • 10
      1

      Това за на майка ти задните части ли става въпрос?! Какво е гомнеж бе идиот? От там ли се пръкна?

  30. 8
    8

    Верно ВАР е герой! Не дадоха дузпа за ЦСКА !

  31. 9
    6

    Не играхме чак толко зле, просто прасетата са по-добри.

  32. 5
    5

    МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И… ОП СА… ОП СА..

      • 4
        6

        Изгрев бойски,шест черно-бели кура в жълтите задници!Това е ебане!

        • 4
          2

          До М
          Така постъпихме с майка ти, тя ли ти каза за шесте дето ги отпусна. Не сравнявай шест футболни топки с шест пича които са нагънали майка ти. Съвсем различно е.

Коментарите са затворени