Спартак изигра най- силния си мач от началото на първенството в Югоизточна Трета лига и разби с 4:0 Асеновец в отложен мач от 6- ти кръг.

От първата до последната минута възпитаниците на Иван Кочев доминираха и не оставиха шанс на домакините.

В 6′ Тодор Тодоров напредна отляво и центрира остро, а капитанът Георги Лазаров от малкото наказателно поле вкара за 1:0.

В 19′ Александър Стойчев центрира от дясно и сложи топката на главата на Тошко Тодоров, който я забоде в мрежата за 2:0.

До края на полувремето Спартак можеше да увеличи преднината си. В 33′ страничния стълб на вратата спаси домакините след удар на Георги Лазаров.

В 67′ Тодор Тодоров стреля с глава, топката се отби в напречната греда, след което най- съобразителен бе Георги Лазаров, който я вкара в мрежата за 3:0.

В 84′ Лазаров оформи своя хеттрик, след като бе изведен сам и със силен диагонален удар не остави шанс на вратаря на домакините, оформяйки крайното 4:0.

Така Спартак е лидер в класирането с пълен актив от 21 точки, а в следващия кръг на 24 септември от 17:00 часа приема тима на Ямбол.

“Доволен съм от момчетата. Изиграха мача тактически правилно. Можеше да решим всичко на сто процента още през първото полувреме”, коментира Иван Кочев след мача.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Айде бе, отворковци, щели да ни бият, първа загуба и някакви такива, сега пък нареден, няма угодия!

Коментарите са затворени