Привържениците на Спартак (Пловдив) реагираха на новината за уволнението на старши-треньора на тима:

Новината за напускането на старши треньора Данаил Бачков ни дойде на всички като гръм от ясно небе! Очакваме подробности за причините!

Бачката бе един от нас, спартаклия до мозъка на костите си. Ние винаги ще го подкрепяме, това не беше моментът и начинът.

Успех, големи човече, бъди жив и здрав и знаем, че някога пак ще поемеш кормилото на този велик клуб!

4 КОМЕНТАРИ

  1. Мечеджиев ще ви разбие отбора както в Локо Пд при Галя Топалова само той си взимаше заплатата и беше ухо на шефката,ужосен треньор и позьор

  2. 4
    1

    БАЧКОВ НАПРАВИ НЕВЪЗМОЖНОТО ЗА СПАРТАК НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ХОРАТА КОИТО РАБОТЯТ ИСТИНСКИ ЗА ДАДЕНА КАУЗА СИ ТРЪГВАТ ПО НАЙ ГАДНИЯ НАЧИН ГОРЕ ГЛАВАТА И УСПЕХ НА БАЧКОВ И ЗАНАПРЕД

  3. 4
    1

    Прибързано и необмислено решение ! Бачков създаде отбор от нищото със състезатели без история и опит. Вижте само кои играят в Марица, какво е финансовото им състояние, база и т.н! Половината им отбор е с играчи с мачове в А група и чужбина!

    • 6
      2

      Не знам защо си мислите, че селекцията е правена от старши треньора, на този отбор с тази селекция е лесно да си треньор. Ако не сте наясно, един е човека който е правил селекцията и същия този човек плаща заплати от собственият си джоб, за да са те в Спартак Пловдив.

Коментарите са затворени