Известният футболен мениджър и един от основателите на ЦСКА 1948 – Петьо Костадинов направи изключително интересно изказване относно състоянието на Ботев (Пловдив), като дори заяви, че клубът е изгубил своята автентичност.
“Признавам си, че много съжалявам за това, което се случи с Ботев Пловдив още с излизането му от елита. Сега при такава силна подкрепа от феновете се разиграва нещо, което ако е издържано от законова гледна точка, никой не може да оспорва, защото никой не може да се бърка в политиката на собственика на клуба.

Виждаме, че собствениците на отбора имат академии в Африка, откъдето идват играчи, но се забелязва, че някои от тях са доста добри. Най-лошото е, че клубът изгуби своята автентичност.
Съжалявам, но това не е Ботев, който познавам, ако ще да висят златни пръчици от трибуните на стадион „Христо Ботев”. Според мен това е подмяна на клуба – само името му остана”, заяви Петьо Костадинов, цитиран от “Мач Телеграф”.

27 КОМЕНТАРИ

  1. Нищо не е загубил Ботев.Когато имаш публика която по брой фенове е след Левски и ЦСКА не може да няма идентичност.А числата кога ще съберат фенове….Две трети от населението на Пловдив е от Ботев и това е нещото което пази Ботев.

  2. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

    НАЙ ВАЖНУТУ Е ПАРОВОЗА!! СБИРЪЙТИ БАКЪР И ТОЙ ША ПУФПАФКА!:)))))))))) ЗАТУЙ, СИЧКУТУ АПАП БРАТ РОМ КЛОАКУМУТИФЕЦ, НА КАЗАНИТИ!!:)))))))))))…………..туканкана немами рабта!

  3. 8
    3

    Собственикът на Велбъжд Георги Илиев закупува „Локомотив” (Пловдив). На 23 юли се провежда Общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване регистрацията на „Локомотив” и за преименуването на „Велбъжд” в „Локомотив 1936”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на „Велбъжд” в „А” РФГ. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив. Президент на клуба е Георги Илиев, изпълнителен директор – Емил Наков, гръбнакът на отбора са футболисти, които играха на терените в Кюстендил.

    • 2
      5

      Тъп,тъп,мноооого си тъп,но това е жълТУРСКАТА ти същност! Тоя злоба и грандомания малко по малко и лека полека ще ви закрият! Дерзайте,ще ви се получи!

      • Анонимен манго,темата все пак е във форума с новини за “Ботев”Пловдив.Така,че кой е злобен и тъп е очевАдно!

  4. 3
    8

    Има два косъма по лицето и е в депресия, играч е на Лудогорец, но е зачеркнат за футбола с инициали Т.Н. що е то???

  5. 6
    4

    Футболът се променя байно – Петьо Костадинов. Ясно е,че Ботев няма да изглежда по същият начин както е бил преди години. Времето на романтиката във футбола отмина. Всичко се промени!

    • А, ти жълт помак,циганин, индиянец и безродник: ти кога ще се промениш? БКП И ВТОРА АРМИЯ ОТДАВНА СА В НЕБИТИЕТО!!!!

      • Но защо такава агресия??? Футболът наистина се променя. Ако се интересуваш ще признаеш,че играта мина през различни етапи. Всички гледаме стари кадри от минали години и виждаме как футболът много се е променил. Какво общо има тук армията и някаква партия която и да е тя? Ако робуваш на стари схеми и догми няма кой да те чака
        Наистина недоумявам от гневната ти реакция… Може би си търсиш врагове които да мразиш??! Омразата е твоят допинг?! Само,че какво постигаш??! На мен ми е абсолютно безразлична твоята реакция… Нито ме впечатлява нито ме дразни. Просто се учудвам на подобен войнстващ примитивизъм

      • Мангал,това,че вие циганите сте дошли от Индия не ви прави индианци.А помаци,турци ,цигани,арменци,шиптъри и какви ли не са минали през отбора на малцинствата от “Лаута”се знае.

    • 5
      6

      България се урбанизира постоянно, единствено в Пловдив на Източен 10 селското население е превзело коматевския гранд и всеки им се подиграва и гаври…

  6. 7
    6

    Хахахаха ние като говорим, че сте Сопот вие майтап си мислете 😂😂😂

  7. 18
    10

    Към свои и към чужди: Що не си е….е роднините, ами се занимавате с “Ботев”. На всеки днешен келеш или на вчерашен “специалист” в устата все е “Ботев”? Защо? “Лудогорец” и ЦСКА играят с 11 чужденци, но проблема са чужденците в “Ботев”. “Лудогорец” получи чисто нов стадион от държавата, но проблем е стадион “Христо Ботев”. В национала е пълно с продукти на школата на “Левски” и разни правени по-света, които въпреки, че са българи, не знаят български, но проблема е школата на “Ботев”. А, бе, п..ки майни, къде бяхте, когато “Ботев” даваше по 10-15 прекрасни футболисти всяка година? Къде бяхте, когато тук се играеше най-хубавия футбол, но за повече от трето място бе забрането да се мисли? Къде бяхте когато заради преценен като слаб мач в нац. отбор играч на “Ботев” бе наказан да не играе два мача в клубния си отбор??? Къде бяхте, когато за най-добрия “пас” за всички времена в България никога не се намери място в нац. отбор. Хайде, майната му на миналото, но къде бяхте когато миналата година всеки гол на “Ботев” се проверяваше по пет минути и се отменяше въз основа на ситуация, станала преди мача да е започнал? Къде беше, ти, бе, загрижен тарикат, когато при Христолов не идентичност, нищо нямаше? Искаш старата отлична школа на “Ботев” да бълва кадри и ти да се облажваш от това, че ги продаваш на 15-16 години и след година или две, са отново в България, но вече в правилните отбори. За мен от години “матрияла” в БГ, освен за наркотици, чикии и висене по кръчмите, за нищо друго не става, но ако имах власт на школата и там се роди нещо читаво, на първо място бих го обвързал със “собствен” на клуба менажер, а не с тарикати като теб! Боклук, огладня, а нашите негри не са твои и си дошъл да се кахърш за нашите юноши! За такива като теб само един голям жълт член!

    • 6
      11

      На разград се дадоха пари за една трибуна зад вратата!

      А модерната школа в Коматево не е дала нито един играч за ботевЪ!

      Вили Вуцов ви го каза, в ботев имат жълти фланелки и ЕСТЕСТВЕН ЧЕРЕН ЦВЯТ!

      Боли ви, но болката ще е вечна, така че си подкрепяйте негрите и не ревете от ИСТИНАТА…

      • 8
        5

        ИСТИНАТА е една Локо-Съдии на базата на MONEY+ !

        • 8
          6

          Яд ли ви е да ви еба майката умряла ? Завиждате ли ? Всички видяхме гола ви срещу Етър и какви дузпи ви се дават да ви еба майката умряла жълТУРСКА

          • Яд ли вие ,че помака Сотков е спонсор и на съдиите???Добре дошли в Абсурдистан!

    • “Ботев”Пловдив е като “Гъливер в страната на лилипутите”.

  8. 10
    11

    В депресия съм, никой не ме иска, никой не ме брои за футболист.

    Срашно е, как ще се издържам? Аз две думи не можах да науча на немски за три години. И след 3 хилядолетия няма да ставам за треньор, за спортен директор, за косач на трева. Перспективите пред мен са парцалът и тоалетната…

    Ох ох в депресия съм. Тошко Депресията…

    • 6
      2

      Няма нищо Тоше- аз съм на валидол, депресия дълбока, изтървам дузпи в национала ме викаха само за им нося куфарите! Никой не ме иска, ще си затъна в задния дворна ВСИ- такъв е живота!

  9. ООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
    11
    10

    Това изказване е просто по- подробно от съкратената му версия- ВСИЧКИ ВЪН!!!

    ботевЪ е мъртъв, школата му е мъртва, феновете му са на заплата на тези, които УБИХА ботевЪ, погребаха школата и карат всеки жълт фен, който не е на заплата да мрази футболистите на ботевЪ с ВСИЧКИ ВЪН…

  10. 12
    8

    Казаха ли ви го индианци. Това е най лошото. По лошо дори и от изпадане в Б група.

  11. 9
    6

    НАЩА ДИНТИЧНУС Е ВЪФ АФРИКА УА НАЩИ ТАЛАНТИ СА ЧЕРНИ КАТ АСВАЛТ АЙЙ КЪНАРЙЕ

Коментарите са затворени