Опитите на спортния директор Артур Платек да доведе нападател на новия треньор Душан Керкез удариха на камък. Жълто-черните бяха на финалната права на преговорите с набелязан футболист, който вече трябваше да е започнал занимания с отбора. Нещата обаче са пропаднали в последния момент. Въпреки това Платек не се е отказал от подсилване на атаката. И е преминал към привличането на опция номер 2.

Интересното е, че през миналата седмица жълто-черните действаха агресивно на пазара и привлякоха защитника Антоан Конте, съобщава още “Тема спорт”.

От днес канарчетата започваш подготовка за гостуването на Лудогорец. Двубоят в Разград е на 16 септември, събота, от 20:00 часа. Пловдивчани са на 11-о място в класирането с 8 точки от 8 мача, като имат 2 победи.

Те бяха постигнати под ръководството на временния треньор Рафаел Ферейра, заменил освободения Станислав Генчев.

9 КОМЕНТАРИ

  1. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))

    НАЙ ВАЖНУТУ Е ПАРОВОЗА!! СБИРЪЙТИ БАКЪР И ТОЙ ША ПУФПАФКА!:)))))))))) ЗАТУЙ, СИЧКУТУ АПАП БРАТ РОМ КЛОАКУМУТИФЕЦ, НА КАЗАНИТИ!!:)))))))))))…………..туканкана немами рабта!

  2. 5
    6

    Тука съм , тука съм , но никой не ме е виждал, задраскаха ме за футбол категорично на 30 години, не ставах за нищо и на 25 и на 20 , но поне мамих едни селяни, за да играя. Плюх им в лицата на тия селяни и ето ме в Делиормана- в депресия…

  3. 5
    7

    БИСКА я подаде, Митко със пета, Чико я набута в жълтата врата!!! Тошко центъра! Рекордьор по изпълнение на центрове!:::

  4. 11
    4

    И като е пропаднал трансфера-какво? Имаме си достатъчно нападатели. Важното е да бъдат тренирани правилно. Да се научат да спазват указанията на треньора. Ботев има голям потенциал за развитие именно в атака. Много често се пропиляват голови възможности заради егоизъм и припряност. Според мен точно тук има възможности за голяма промяна и голям напредък. Треньорът трябва спешно да научи своите нападатели да заиграят колективно в атака.

    • 4
      9

      Помак снимай се с класирането и епелирай крачетата че Лаута арми идва да те изнасили както всеки път,налягали по земята с разтворени крака

    • 5
      1

      Той и Джовани ще си бие камшика скоро- само Митко Талибана никой не го иска!

Коментарите са затворени