Спортно-техническото ръководство на Ботев Пловдив е стартирало работа по организирането на лагер в Банско, научи PlovdivDerby.com. Временният наставник Рафаел Перейра е пожелал канарчетата да използват паузата, за да се готвят извън пределите на града. Жълто-черните са започнали да търсят и съперници за изиграването на две контролни срещи.

По предварително изготвената програма играчите на Ботев ще бъдат пуснати в тридневна почивка след мача със Славия, след което ще заминат за въпросния лагер.

Цялата тази програма обаче все още е само предварителна, тъй като канарчетата може да имат нов треньор, който да реши да я промени.

Снощи PlovdivDerby.com информира за стартирали преговори със сръбския треньор Славко Матич. Самият Матич не отрече пред наш репортер, че се водят такива разговори, като дори заяви, че не се страхува от трудни предивикателства.

Инфо на PD: Ботев Пд стартира преговори със Славко Матич! /ОБНОВЕНА/

 

Славко Матич ЕКСКЛУЗИВНО пред PlovdivDerby.com: Не ме плашат трудни предизвикателства!

17 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    1

    Зингата, каза ,че неговия начин на управление е да взима млади евтини играчи от Африка на кило и тук да им вдига цената в първенството и да ги продава.Зингата го интересуват цифрите,той си гледа бизнеса,затова си взима на ръководни постове послушници,него не го интересува Ботев на кое място е ,за него е важно отбора да не изпадне в Б група ,за да си продава играчите,ако не го махнем,така ще си управлява.

  2. 6
    1

    Ботев е с много нисък рейтинг. Навсякъде го знаят. Даже в Испания:
    “Нападател отказа на Ботев Пд заради хаоса”. Уж сигурното идване на испанеца се провали в последния момент. Прочетете в интернет ….
    Един посредствен нападател Антонио Кортес Ередиа играя в Гранада, го е разбрал!
    Това е резултата от кирливата политика на клуба. Копаем дъното и то здраво.

  3. 5
    1

    Някой от вас гледал ли е пиесата “Човекът който правеше дъжд”
    В нея главният герой ,Старбък е измамник който обещава да докара дъжд
    Основното събитие е сушата. Зеленината изчезва, дърветата и посевите изсъхват, хората обедняват, губят надежда. Ще им докара ли Старбък
    дъжд? Е, когато пъзелът се подреди правилно, няма начин да не завали! Когато хората започнат да общуват нормално помежду си, когато имаме Вярата, Надеждата, когато душите ни се изпълват с Любов, Земята ще се превърне в Райска градина! Земята не може вечно да жадува. Един ден, когато се събудим, утрото ще бъде зелено! Елате! „Човекът, който прави дъжд” ще преобърне мисленето ви! Ще успокои напрежението ви! Ще забравите проблемите си! Той ще ви накара да се почувствате щастливи!..

    • 2
      6

      Няма как да го разбере това бултра$ът,пътувах веднъж в рейс от градския транспорт след мач на ботев, а той пълен с потомци на Челсито, пееха през целия път, цитирам: “ДАЙТЕ НИ РАКИЯ, ИНАК ЩЕ УМРЕМ!!!”

      А Челсито , лека му пръст, караше цялата агитка на ботев да пеят, цитирам:”НИЕ СМЕ КРЕТЕНИ!!!”

      Значението на думата КРЕТЕН( Глупав човек, некадърен човек ), в добавка бултра$ът не може и без ракия, иначе умира!

      С две думу- ГЛУПАК АЛКОХОЛИК…

      • 6
        1

        Дали в речника има обяснения на оногова, който дава обещание, а не го изпълнява? А, какво представлява такъв, който не преценя реалносттите в живота? И мозъкът му е нещастно плитък за да прецени, че “Ботев” ще има стадион, а той трябва да увисне. Дали този човек е глупак или кретен, или най обикновен нещастник. Циганско – кюстендилски мангал, на който края я е дошъл?

        • Заради такива като теб и Стискам няма да дойде нашият спасителен дъжд!

      • 2
        1

        Педераст вонлив, приготви ли тубата с бензин, за да се самозапалиш,ако стане стадиона, както се закле? Искаш ли помощ?

        • Имаше клетва за самозапалване, но само ако няма равнопоставеност между ботевЪ и Локомотив!!!

          Е, стадион Локомотив ще е единственият в България с четвърта категория, всякакви клетви отпадат! А това с бесилото е някаква жълта интерпретация , както това със самозапалването!

    • Да вярно е !В България ни заблуждават вече 34 години за всичко!Нашият дъжд няма да дойде,ако ние не си го създадем ! Политиците няма да създад дъждоносни облаци,след като ,,велик ” атлантик Паси се изгаври с най-велшкия българин ЛЕВСКИ , като го сравни със Зеленски !

  4. 6
    4

    Ботев стигна дотам,че вече не може да намери читав треньор дори да го търси със свещ посред бял ден! Скоро няма да може да си намери и отбор за контрола защото никой няма да иска да се компрометира като спаринг на умряло куче. Нещата са отишли толкова далеч,че агонията на Ботев вече е стигнала до някакви немислими стойности.
    Остават само следните варианти:
    1. Да се направи курбан като се омажат гредите с кръв за да се счупи къръка.
    2 Вариант 2: Да се тръгне по врачки и гледачки и да се лее куршум.
    3. Ходжата да прочете 9 сури от Корана за разваляне на магия.
    4. Да се изиграе кръшно хоро на 9 ката в центъра на Стряма. Хорото да бъде водено от бай Наско Селския и да се коси с китка здравец.
    5.Рано сутрин да бъде казано на глас заклинанието: Беж, Зинги , Вале,беж… Назад не поглеж! Аман от брътвеж.. Чакаме валеж и нов годеж.
    Ако и това не помогне значи нещата са станали твърде зле.

    • 1
      1

      Вие така ли обикнахте Клошарски, че нещо първо искахте да го гоните.

  5. 3
    6

    Локомотив от седмица има уговорена контрола с Арда, добър съперник, а на Източен 10 сега почнали да търсят съперници за контрола и то в Банско ахахахаха ахахахаха там могат да играят само с Рилецо и Банско страшилищата на планината!

    Комик Коматево няма почивен ден, забавлява Локомотив и Пловдив всеки ден.

    Пускайте още новини за ботевЪ, смехът е здраве…

    • 3
      2

      Ама толкова да не ни интересува кюстендилския навлек

    • 4
      2

      Готви се момче! Не знам дали ще имаш време за лагер и подготовка, но едно провисване ще ти пасне страхотно. С изплезен език, изцъклен поглед, опикан отпред и осран отзад. Само, че от Дружеството за защита правата на човека, не искат тази гледка да е на обещаното от теб място, а някъде по на по-скрито. Хората казват: не можем да допуснем 10-15 хиляди да гледат тая противна мутра и то в гореописания вид. Готви се момче! Като осигуря мястото ЩЕ ТИ СЕ ОБАДЯ! Въженцето нали го купи? Готви, се нещастнико!

      • Ти си същият нещастни като Стикса!Да не би да сте правени от един и същ човек?

  6. 6
    1

    Как така единия наставник ще реши да има лагер, а следващия наставник можело да отмени лагера ?! В този клуб знае ли се кой за какво взима решения, в крайна сметка ?!
    Ама така е …..като нямаме назначен на длъжност “Директор по подготовки, лагери и контролните мачове”. Крайно време е да се отвори бройка и за такъв щат в клуба !
    Директор поливане на трева, Директор косене на трева, Директор озвучителна уредба, Директор светлинно табло, Директор Осветление ….а тях кога ?! Пускайте обяви в zaplata и назначавайте Директори, за бога. Този клуб има нужда от ДИ-РЕК-ТО-РИ !!! С С какви селекции мелекции и селекционери хвърлят прах в очите на феновете не мога да разбера !

    • 3
      1

      Случайно вземи да се научиш да четеш! Къде пише, че ще отменя лагера. Промяна в програмата може да означава и да иска 3 контроли вместо 2.

Коментарите са затворени