Още една фирма подаде жалба в Комисията за защита на конкуренцията срещу обществената поръчка за Централната трибуна на стадион „Локомотив” и вертикалната планировка на комплекса, съобщава ПловдивПрес. След регистрираната в Кърджали фирма „Ел Системс” АД и софийската „Юнайтид груп” ЕООД, процедурата с прогнозна стойност 42 млн. лева вече жали и „Парсек груп“ ЕООД, която е известна в Пловдив с ремонта на улица „Даме Груев“.

Фирмите настояват КЗК да спре поръчката до произнасяне по жалбите им. По план Община Пловдив трябваше да отвори офертите на 1 септември, а крайният срок за подаването им е ден по-рано. Очаква се от регулатора да решат дали да образуват производство и да блокират поръчката. Ако това се случи, строителството на Централната трибуна на стадион „Локомотив“ няма да започне поне до Коледа. Практиката на КЗК и прехвърлянето на делото във ВАС показва, че най-кратките срокове са в рамките на половин година.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Жълти педеруги, вас какво ви засяга кога ще стане стадиона на Локомотив? А и забавяне не вярвам да има. Докато се завърши окончателно трибуна Спортклуб, всичко по централната ще е изяснено и ще започне строежа и заедно с алеите, тревните площи и паркоместата. Колкото и да злобеете, до една година всичко ще е готово. А на вас, кривоглавци ви пожелавам да се радвате на новият ви стадион и все така да нямате победа на него.

  2. 3
    2

    И аз обжалвам. Искам да карам кирпич за стадиона с таксито.

    • 3
      2

      Педал-въльчо,намести си шестте кура в задника и на колене вдигни високо епилираните си ръчички!

  3. 3
    3

    “Който сее вятър – жъне бури”. Народна поговорка.

  4. 4
    5

    Всичко се връща. След толкова плюнки,по стадиона на Ботев,какво очаквате. Сега е ваш ред да се ,,радвате”.

  5. 3
    4

    Спряна е поръчката. Да е честито специално на клетника Стикс и неговите последователи. След толкова много омраза е нормално да дойде и сметката. Тя винаги идва и всичко се връща.

Коментарите са затворени