PlovdivDerby.com се свърза със сръбския специалист Славко Матич. Причината да направим това е, че по-рано тази вечер ви информирахме, че Ботев Пд са влезнали в преговори с него за поста старши-треньор.

Инфо на PD: Ботев Пд стартира преговори със Славко Матич! /ОБНОВЕНА/

Открихме Матич в Сърбия, което се препокрива с инфомрацията, която ви предоставихме по-рано, че днес преговорите са били дистанционни.

“Не ме плашат трудни предизвикателства. Не искам да коментирам, дали има преговори или не, от суеверие. Но не се страхувам!”, заяви Матрич ексклузино за читателите на PlovdivDerby.com.

27 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    Нестор Ел Маестро и той не се плаши от предизвикателства. Винаги е на разположение и готов да спасява положението въпреки,че няма никакви качества. Важното е да е в играта! Да го търсят и някак там да минава за “специалист” Всеки иска да живее по лесен начин! Успехи,постижения… ако стане-добре дошло,но по-вероятно е да не стане нищо. После?! Ееее после някъде другаде. Все ще се отвори дупка някъде която временно трябва да бъде запушена..

  2. 11
    9

    С Валентич-медали и турнири, а вие го плюете. Това е тренера! На който не му харесва може да не идва на мачовете.

  3. 6
    10

    Тоя е уволняван повече пъти отколкото точки до края на полусезона ще събере циганско-помашкото- селското сдружение регистрирано в Сопот от помака Бакалов!

    • Вън мангалите от Пловдив.Градът е черно жълт.

  4. 7
    3

    НОВА ИНФОРМАЦИЯ: ЗИНГАРЕВИЧ В НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА НАМЕРИ КАЧЕСТВЕН ТРЕНЬОР МОЖЕ ДА СКЛОНИ НА УСЛОВИЯТА НА ХЕРО! НАЙ ВАЖНОТО Е ИЗРУДА ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ БОТЕВ! ТОЙ Е ПРЕПЪНИКАМЪКА! С НЕГО СМЕ В БАТАКА! ВЪН МИШОКА ОТ БОТЕВ, ВЪН!

  5. 5
    4

    Притеснявам се ,че в последната седмица нямаме назначен нито един нов Директор !
    Крайно време е трансфермаркт да вземе пример от Ботев и да започне да предлага инфо за входящи/изходящи трансфери на Директори !

  6. 5
    11

    Пускайте новините с ботевЪ от днес, нека шоуто не спира! Комик Коматево няма равен в забавлението, сякаш на Източен 10 няма Срутеж, а циркова палатка…

  7. 11
    4

    Mатич има опит с негрите , в Гана го търпяха 3-4 месеца !
    В България сме чуждопоклонници ,всеки палячо от друга страна го възхваляваме , нашите кадри ги убиваме !
    Големите специалисти от Сърбия си СТОЯТ В КЪЩИ И ЧАКАТ НЯКОИ ОТ БЪЛГАРИЯ ДА ИМ ЗВЪННЕ И ДА ГИ ИЗКАРА ОТ НЕФТАЛИНА ,СМЯХ !!!

  8. 11
    8

    Нищо не стана от Ботев при Руснака. Ще копаем дъното още много време….
    За две години се видя ясно, какво може и за какво е дошъл. Назначава само администрация в Ботев на големи заплати. За развитие на отбора – нищо или само боклуци …. После вкарвал по 17 милиона на година в отбора. Егиди и бизнесмена! Супер ефективни решения. Назначи Кишишев в Ботев – За Какво ???? Някой да го е виждал този, нещо да е заявил в пресата след като е назначен. Подли хора са тези, които управляват Ботев. Но истината ще излезе наяве, рано или късно. До тогава ще ревем …

  9. 10
    4

    Славко Матич ЕКСКЛУЗИВНО пред PlovdivDerby.com: Не ме плашат трудни предизвикателства!
    ……………………………………………………………………………………………..
    Така де! Дет` вика Бай Ганьо “Пара да има пък то другото??! Другото е бош лаф работа”
    Останал е без работа човека и си е направил сметката,че макар и за временна кръпка пак ще е каил`дет се вика… Той добре знае,че ще трябва да превива гръб но това на този етап го устройва.
    Ще си направи договорчето в което ще има и клауза,че при предсрочно освобождаване ще му се изплати някаква компромисна сумичка която няма да е голяма за да може да го наемат. Иначе няма кой да го вземе. Ще реди “витрината” както му кажат и ще си кротува. И така каквото направи… Пък знае ли човек?! Два, три, месеца не са малко. За два месеца може с президента да стане нещо? Може и със Славко Матич да нещо да стане , а може пък и Ботев да да заиграе и да започне да печели.
    Само,че “Да правиш едно и също нещо, по един и същи начин и да очакваш различен резултат, е ЛУДОСТ – Това последното е заради Валентич който сърдечно и зловещо се подсмихва зад кадър, потрива доволно длани, и крои планове как да движи нещата занапред за да смаже енергията на феновете и тяхната съпротива срещу настоящото уродливо управление.

  10. 8
    4

    Поредният анонимник и послушко.

  11. 4
    3

    Както е тръгнало в отбора няма да остане и един българин. Трябва си тотална чистка!

  12. 3
    9

    Който го е страх от негри, да не ходи на Източен 10!!! Нямам страх 0т 20 гнусни негърчета…

  13. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.
    10
    6

    Зинго вън.

  14. 12
    11

    Правим нов клуб, ако Зинго не се махне

  15. 17
    9

    РЕШЕНИЕТО Е ЗИНГАРЕВИЧ И ИЗРУДА ВЪН! ВРЪЩАТ АКЦИИТЕ, ВЗЕМАТ СИ БАБЕРЕКА И СИ ЗАМИНАВАТ ВЪВ ВИСТА! ЗА БОТЕВ ЩЕ СЕ НАМЕРИ КОЙ ДА СЕ ПОГРИЖИ. ЖАЛКО Е, ЧЕ РАЗПРОДАДОХА НАЙ ДОБРИТЕ НИ ФУТБОЛИСТИ И ОТ МЪЖКИЯ ОТБОР И ОТ ЮНОШИТЕ. ТО ТОВА Е БИЛО И ЦЕЛТА. ВСИЧКО, КОЕТО ИМА ЦЕНА ДА СЕ ПРОДАДЕ. ОТ ТАМ НАТАТЪК БОТЕВ ИМ СЛУЖЕШЕ ЗА ВИТРИНА. ПЪРВО ДОКАРАХА БОКЛУЦИТЕ ОТ ДАНИЯ, ПОСЛЕ АФРИКАНЦИТЕ. КОЕТО СТАВА ЩО ГОДЕ ПРОДАВАТ, КОЕТО НЕ – ЗАДРЪСТВА БОТЕВ! И ВСИЧКО СТАВА ПОД ВЕЩОТО РЪКОВОДСТВО НА ОНЯ БЕЗДАРНИК И БЕЗРОДНИК ИЗРУДА. ТОЗИ ЧОВЕК ОТРОВИ ВСИЧКО В БОТЕВ. ТОЙ СЪСИПВА ОТБОРА. АКО ГО НЯМАШЕ, ЕВРЕИНА ЕДВА ЛИ ЩЕШЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА С НЕГОВАТА ОПУСТОШИТЕЛНА ПОЛИТИКА. НО В ПЛОВДИВ И БЪЛГАРИЯ ИМА ЗДРАВИ СИЛИ. СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН. ДО ТОГАВА И ФЕНОВЕТЕ ЩЕ СА УЗРЕЛИ. СПОМНЕТЕ СИ ХРИСТОЛА. ГОНИХА ГО С КАМЪНИ. И ПАК КАМЪНИТЕ ЩЕ ЛЕТЯТ. НАПРЕД И НАГОРЕ МОЙ БОТЕВ! ТОЙ НЕ УМИРА!

    • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.
      6
      7

      АБСОЛЮТНО

    • 10
      8

      Филипов ти ли си. Интригант долен. Стойте далече от клуба с Ачо.

      • 8
        2

        Ти за Зингито и негрите ли си, или за подаянието, което ти дават?

    • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.
      4
      3

      Цигани

Коментарите са затворени