Спартак постигна невиждана победа, след като размаза с 21:0 тима на Сливен в мач от трети кръг на Югоизточна Трета лига.

Мачът се игра на стадион Пловдив, а това е трета победа за “гладиаторите”, чиято цел този сезон е влизане във Втора лига. Отборът на Сливен е съставен от деца и юноши и до тук е записал три загуби, допускайки 35 гола. За днешния мач те разполагаха с едва трима полеви играчи сред резервите.

Спартак (Пд) – Сливен 21:0, ЮИ Трета лига, 20.08.2023

Осем гола в мача им вкара Тодор Тодоров, седем заби Георги Лазаров. Хеттрик записа Мирослав Радев. По веднъж се разписаха Станимир Димитров, влезлите като резерви Александър Стойчев и Йълмаз Сюлейман.

В следващия кръг Спартак гостува на ФК Секирово.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    3

    Аман от бг цървули с объкани ценности. Все някой ви е виновен, че не можете на две магарета слама да разделите. Все гледате да минете тънко, ако мине номера, ако не – ревете лицемерно. Като са деца, търсете сметка на тези дето са ги пуснали да играят в мачове за които не са готови, а не в някой детски турнир.

    • До Простия Ганьо: Явно ти си този с извратените ценности. Децата са си деца и със и без виновни. Да има виновен не прави проблема по-лек или по-тежък. И докато вие решавате кой е по-виновен те си страдат. А можеше днес всички да ви сочат за пример и да ви носят на ръце, но при друго ваше поведение

  2. 5
    1

    Хей Спартак, така не се прави нещастници такива. Лесно е, като играеш срещу седмокласници

Коментарите са затворени