• Генчев искал играчи над 28 години!
  • Тимур отговарял за изходящи трансфери!
  • Пловдивския бизнес спрял да помага!
  • Сменили Копич, защото не играждал играчи!
  • Генчев бил резерва на Любо Пенев!
  • Ботев Пд имал по-добър нападател от Митков!

Това са част от акцентите на провелата се днес среща между фенове, ветерани и общественици и собственика на Ботев Пловдив Антон Зингаревич, които PlovdivDerby.com научи. На срещата е присъствал и Артур Платек, който е заявил, че след 1 година феновете ще могат да видят резултатите от работа му. Зингаревич пък категорично е казал, че Платек няма да започва работа на мястото на Генчев, но е намекнал, че Генчев може да бъде сменен.

Генчев е работил с Тимур Дагуев до един момент, но след това е настъпил разрив, който ръководството на Ботев Пд не знае, защо се е случило. Станислав Генчев искал играчи, които са над 28 години, което не било в политиката на клуба, но пък Митков, който е млад, нямало да бъде привлечен, защото ръководството на Ботев Пд са на мнение, че канарчетата разполагат с по-добър нападател в състава.

Тимур Дагуев не бил част от клуба, но отговарял за изходящите трансфери и ще продължи да отговаря! Зингаревич е заявил, че той не се бърка в селекцията.

Тригодишният план на Зингаревич се бил объркал, защото пловдивския бизнес спрял да осигурява половината от разходите на клуба. Ботев Пд не можел да си позволи да привлича повече играчи на по над 28 години, защото това не било финансово рентабилно.

Генчев бил резервен вариант на Любо Пенев, с който канарчетата водили преговори, но не успели да се договорят.

Копич бил сменен, защото имал философията да печели, а не да изгражда футболисти.

На няколко пъти по време на срещата Зингаревич е заявил, че формата не бил подходящ, за да се вадят чуствителни информации от кухнята. Той обаче е бил контриран от феновете, че те са го поканили на съвесем друг формат среща, но той е решил да я организира в по-широк кръг, което пък нормално да доведе до изтичане на информация от нея.

Феновете са отправили остри критики за провалената селекция, за забавянето на назначаването на спортен директора, както и за избора на изпълнителен такъв. Те също така са попитали, какво е наложило пред хотела да има полиция, а вътре в него охранители от частна фирма.

Срещата е завършила с призив от страна на феновете към Зингаревич да внимава на какви хора се доверява. Те са заявили, че са му признателни, че издържа финансово клуба, но са го посъветвали да промени хората, на които се доверява да управляват клуба.

29 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    3

    Накрая се оказах явно прав….:
    Генчев е фалшив треньор и в момента Зингаревич го доказва на всички селски бекове които го подкрепяха ….
    Да не можеш да биеш юношите на Пирин и да ми се оправдаваш със селекция и смс и това е скандално…..
    Генчев тръгвай веднага

  2. Аве тоя малумним Рейнджърс фалира, нас ли няма… Въпрос на време е..

  3. Пълен батак. Лъснаха всички лъжи мушенгии в този клуб.

  4. 18
    1

    Копич бил сменен, защото имал философията да печели. Майко мила, жив да не бях, шибания евреин уволнил треньор защото искал да печели мачовете.
    И това като го чухте, защо не му теглихте путките майни на тоя боклук бе? И на идиотите вече е ясно, че този няма желание Ботев да се развива градивно, да се бори за отличия, а иска само да цоца от публика, от пловдивския бизнес, от общината, да пере пари през гладни африканчета. Нямаме никакво бъдеще с този боклук, ше бъдем посмешище!

    • 5
      11

      Само в едно бъркаш- ВИЕ СТЕ ПОСМЕШИЩЕ И СЕГА!!! Даже днес като ви легне сателита ще ви скъсаме от гавра. Това е съдбата на самозабравилата се жълта шайка. Държите се все едно имате титлите на цска и левски, но дори не сте виждали ботев шампион! Да си жълт е диагноза, няма как да има силен ботевЪ с публика като жълтата, бултрас е срам СРАМ И САМО СРАМ…

      • 8
        2

        Да си БУФЕР Е ПСИХИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ.ХУБАВОТО Е ЧЕ СА ГО ХВАНАЛИ САМО ДВА ФАЙТОНА ОТ ЦЯЛ ПЛОВДИВ

  5. Копич бил сменен, защото имал философията да печели. Майко мила, жив да не бях, шибания евреин уволнил треньор защото искал да печели мачовете.
    И това като го чухте, защо не му теглихте путките майни на тоя боклук бе? И на идиотите вече е ясно, че този няма желание Ботев да се развива градивно, да се бори за отличия, а иска само да цоца от публика, от пловдивския бизнес, от общината, да пере пари през гладни африканчета. Нямаме никакво бъдеще с този боклук, ше бъдем посмешище!

  6. 7
    7

    Феновете му били признателни…поредната мазна свирка на орките.
    Е па как не ви омръзна да я дъвчете тая руска пишка бе, смешницииии

  7. 12
    2

    За какво си дошъл бе РУСНАКО ДА ПЕЧЕЛИШ САМО да ти помага пловдивския бизнес а ти да си пълнеш гушката СТЯГАЙ СИ БАГАЖА АКО ТАКА ПРОДЪЛЖАВАШ БОТЕВ ПЛОВДИВ МОЖЕ И БЕЗ ТЕБ

  8. 6
    1

    Не ви го каза в прав текст, но е ясно защо пловдивския бизнес не помага както при други.

  9. 8
    6

    Момчета , как е при вас?Аз съм още в тоалетната на хотела и мляскам, този руснак ни сра брутално в устите…

  10. 18
    10

    АЙДЕ СЕГА ХОДЕТЕ НА МАЧОВЕ! ПЛАЩАЙТЕ ВХОД, ПАРКИНГ, ФАНЕЛКИ И Т.Н. ЩЕ ГЛЕДАТЕ САФАРИ И ЛОБУТ. МАНГАЛИТЕ ЩЕ СЕ ГАВРЯТ С ВАС. ИСТОРИЯТА ЩЕ БЕЛЕЖИ РЕКОРДИ! Е ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ ГО! АЗ, ДОКАТО ТОЗИ НЕ СЕ ОМЕТЕ, НА МАЧ ПОВЕЧЕ НЕ СТЪПВАМ!

    • 12
      20

      Такива фенове като теб не ни и трябват! Те не ходеха на мачове, защото бе Христова, после защото не им се ходеше в Коматево, сега имат друга причина да не ходят- това са празничните фенове- те ходят само ако отборът е шампион! Това са мрънкачи, които тако и никога не са на стадиона, така че не трябва да им се обръща никакво внимание!

      • 12
        8

        Всеки показва несъгласие по различни начини . Това , че някой не иска да ходи не означава , че е по малко фен от ТЕБ . А на теб като ти харесва този Зингаревич на който му се дава отбор с База и Стадион за които не е дал той една стотинка и иска помощ за издръжка на отбора , никой не те спира да ходиш където си поискаш , но най добре май ще е да запалиш една свещ в някоя църква за любимия отбор.

    • 8
      1

      Много добре.Хубаво е и други мислещи така да не идват.На стадиона се ходи заради Ботев,онези които сега са там ще си отидат но Ботев остава за тези които го обичат.

  11. 15
    2

    Верно ли такива тъпотии е говорил?
    Този човек явно НЯМА представа как се развива успешен футболен проект.
    Ами глупако, нали за да си лансираш бананаджиите отборът ТРЯБВА да ПОБЕЖДАВА, да играе в Европа и тия играчи НЯКОЙ ДА ГИ ВИДИ?
    Или си мега глупав, или всичко при теб е схема – переш пари през нищожни трансфери в създадената ти мрежа от клубове. По-добре дребнички трансфери, в средняшки клуб, да не се набива на очи. А?

  12. 20
    2

    К’во излиза? Генчев искал играчи над 28г.ама еврейчето не му позволява такива,като същевременно не се месил в селекцията!?!?
    Тимур нямал нищо общо с Ботев,но той движи трансферите!?!?
    Бизнеса не дава кинти….а и аз не давам тогава?!?!
    Копич го махнал,щ’ото искал да побеждава?!?!
    Пенев ако го бил взел трябвало да му дава заплата,а и нямало да може да му казва какво да прави?!?!
    Имали сме един нападател,ама той бил най-добрия и зат’ва друг не ни трябва?!?!?

    • 14
      2

      Много точно казано! Пълен абсурд! Цирк!

  13. 15
    2

    ЗНАЧИ: СБОГОМ ГЕНЧЕВ, СБОГОМ СИЛЕН БОТЕВ, СБОГОМ ТОШКО, СБОГОМ ТИТЛА, КУПА, ЕВРОПЕЙСКИ ТУРНИРИ! ПРОДЪЛЖАВАМЕ С АФРИКАНЦИ ОТ ДЪРВЕТАТА, НО ВЕЗ ПАРИ, СБОГОМ БЪЛГАРИ, СБОГОМ БРАЗИЛЦИ! ИЗХОДЪТ Е: СБОГОМ ЗИНГАРЕВИЧ И ПАСМИНАТА ОКОЛО НЕГО. ВРЕМЕ Е ПОЛИТИЦИТЕ ДА ГО ПОДХВАНАТ И ДА ГО ИЗХВЪРЛЯТ! ЩЕ ПОЧАКАМЕ ДО ИЗБОРИТЕ И ТОГАВА ЕВРЕИНЪТ ЩЕ ВИДИ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ!

  14. 4
    5

    Значи пловдивския бизнес и почти всички пловдивски фирми са задължени към фирмите на Сотков и се върти една клюка , че ако тези пари, които се дават за Ботев се спрят ще се им се облекчат кредитите ! Питайте Иван Тревата той е жълт и може да ви потвърди

    • Колко мъка има по тоя свят……, аве пич, ти верно ли ги мислиш такива?

    • Егати и “бизнеса” и “бизнесмените”!!!Да теглиш бърз кредит да помагаш на Ботев!?!?!?По- смешно и малоумно твърдение как можа да роди главата ти бе?

      • Ако си мислите, че Сотков се занимава с бързи кредити се залъгвате жестоко!!! Най-малко всички фирмени коли са от неговата лизингора компания Интерлийз и не само но като си тъп и мислиш, че Сотков държи само Money + си е твой проблем ! Сотков е мониполист на кредитите и колекторските фирми ( ако знаете какво е колекторска фирма ) в България !!!

        • Проблема е не какво държи или не държи Сотков! Проблема е кой нормален бизнесмен с добър бизнес ще прибегне до такъв тип кредитни институции а не банка!

          • Ами когато ти предоставят по-добри и гъвкави условия е нормално да прибегнеш! На почти всички фирмени коли под номерата им пише Интерлийз 😉 сметни за какво иде реч

  15. 15
    1

    Копич имал философията да печели,а не да развива чернилките….!!!!!!Какви тъпи оправдания!!А Валентич и ония другия анонимник имаха философията да губят ,ама да ти лансират туземците…

  16. 18

    Отбора, а и всеки отбор трябва да има “гръбнак”! И, този “гръбнак” не трябва да е от “дечурлига”!

    • 2
      3

      А гръбнака да бъде от пенсионери в инвалидни колички с опит в чалготеките и офисите на букитата!

Коментарите са затворени