Младокът Петър Андреев се превърна в герой за Локомотив Пловдив в много тежък момент за смърфовете. Черно-белите имаха огромни трудности с Арда до появяването в игра на своя юноша, който още при първата открила се пред него възможност показа големия си потенциал и реализира победно попадение. По този начин черно-белите постигнаха пета поредна победа и продължават да са на върха в класирането, поне до изиграването на мача на Черно море, които имат по-добра голова разлика от смърфовете. Преди този кръг двата отбора бяха с еднакъв актив от точки. Моряците обаче приемат в този кръг Лудогорец и може пловдивчани еднолично да оглавят таблицата в Първа лига.

В 7-ата минута Димитър Илиев стреля над вратата при изпълнение на фаул. В 10-а минута Илиев намери Джовани, който показа страхотна техника и стреля силно с левия крак по диагонала, но топката премина над напречната греда.

В тази минута феновете на Локомотив извадиха транспарант в подкрепа на привържениците на Динамо Загреб от фракцията Bad Blue Boys, задържани в Гърция заради убийството на фен на АЕК.

Арда отговори чрез Преслав Боруков в 19-ата минута. Той размина Хорхе Сегура, но опитът му да насочи топката към далечния ъгъл бе несполучлив. Две минути по-късно далечен шут на Матеус Да Силва мина встрани от вратата.

В 44-ата минута пред Локомотив се откри страхотен шанс да се оттегли на почивката с гол аванс. Матеус Да Силва качи топката на главата на капитана Димитър Илиев, но неговият удар премина покрай дясната греда.

В 56-ата минута Преслав Боруков опита късмета си с удар от далечна дистанция, който беше много разочароващ. В 63-ата минута феновете на стадион “Локомотив” станаха свидетели на поредния неточен удар. Коконов подаде по земя в наказателното поле, но Станислав Иванов шутира много неточно. В 67-ата минута Радослав Цонев центрира в наказателното поле, а Пламен Крачунов нанесе удар с глава. Стражът Динко Хоркаш бе заел своето място и закова топката в ръцете си.

Веднага след това Локомотив стигна до гол чрез резервата Петър Андреев. Младокът оправда доверието на наставника Александър Томаш и отбеляза гол малко след появата си. Джовани отне топката и организира бърза контраатака, при която подаде в коридор към набралия скорост Андреев. Нападателят нанесе мощен удар в долния ляв ъгъл на вратата и не остави никакви шансове на Анатолий Господинов за намеса.

В 73-а минута Арда стигна до изравнително попадение, но то не бе зачетено. Станислав Иванов беше изведен зад гърба на защитата, след което преодоля Динко Хоркаш и успя да реализира на опразнената врата. Положението бе разгледано с ВАР, като се оказа, че крилото е бил в положение на засада.

18 КОМЕНТАРИ

  1. Боже… Колко жълто-черна цuraнскска мъка има по света Боже…

  2. 3
    11

    Късметът все един ден ще спре мангали…. САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ

    • 8
      2

      Вярно е, и тогава ще изпаднете. Щото и с нас имахте късмет и Пирин трябваше да ви бие. Най слаби сте в лигата, индианци.

    • 8
      2

      Да бе, бах тоя късмет, вече 5 години, купи медали, петички, 6:0, Европейски мачове, е бах тоя късмет то сигурно и тая година в тройката като влезем пак късмета ще е виновен хахахах е драхти и тъпите селски цървули. Тъпи, тъпи та чак прости хахха

  3. 9
    2

    Целта на юношите на Локомотив е да станат шампиони с любимия тим, а целта на африканците в ботевЪ е да бъдат продадени. По тази причина едните пеят ВИНАГИ С ВАС, а другите ВСИЧКИ ВЪН!!!

    Определение за мъртъв отбор е отбор , който радва големия враг. Е, РАДВАТЕ НИ ЖЪЛТИ МЪРТЪВЦИ!!! РАДВАТЕ РАДВАТЕ РАДВАТЕ, няма разлика дали си ботевист или Локомотивец- всички се борят в ЛОКОМОТИВ ДА ИМА УСМИВКИ…

  4. 9
    2

    Не изпадайте жълти курви , ще ни липсеате !

    • 4
      1

      А не не, не могат да ни липсват! Дори да ги закрият, докато има жълт фен той ще бъде гаврен и подиграван! Така че да си изпадат, гаврата няма да им избяга…

  5. 1
    12

    Комунистите щурмуват небесата (Тодор Славков),
    Комсомолците след тях вървят (Крушарски),
    Пионери (помака), пионери (Адам Сотков)
    Славен път ни чака, труден път!

  6. 11

    Абе, къде е Фекала?
    Да не умря от завист и злоба, ма Бонке?

  7. 10

    Най-обичам да чета коментарите на жълТУРЦИТЕ , които супер много ги боли 😂😂 то не се оправдават със съдии то не се оправдават с какво ли не , че сме на 1во място, а в същото време на тези БЕЗГРЪБНАЧНИ им се свири всеки мач дузпа , но горките комплексирани БЕЗГРЪБНАЧНИ нищо не казват !!! Радвайте се на ТОП трансфера на Попето и се молете да почне да ви вкарва дузпите 😂😂😂😂

    • Ма те умтели ма хахаха

  8. 11

    Коматевски селяни, кой има 8!! пъти повече точки от вас?

  9. 12
    1

    Папагали, глейте как са прай, бе дънни риби!
    Вие как завършихте с Арда?

  10. 2
    14

    Главният герой е съдията зад Вар, Пловдивски отбор да бъде така явно бутан от съдиите досега не бях виждал

    • 12
      2

      Миналата година колко дузпи в спестиха, дънна рибо?
      А червени картони?!
      А голове от засада?!
      Всяка година се спасявате с купени мачове, дейба и папагала ти прост, дейба!!

  11. 10
    1

    Язе пък съм горд , че половината ни точки са от безспорния лидер в класирането.

  12. 16
    2

    А група заприлича на влакова композиция , отпред с ЛОКОМОТИВ под пара и 15 раздрънкани вагона след него /единия от тях товарен с вторични отпадъци от коматево/.

Коментарите са затворени