Един от двамата съсобственици на Локомотив Пловдив – Адам Сотков, отново спази традицията да поздрави привържениците и отбора. Този път това се случи след победата над Пирин с 1:0 на стадион “Христо Ботев” в Благоевград.

Бизнесменът използва официалната клубна страница на „черно-белите“ във Фейсбук за своя поздрав, който гласеше:

Честита победа, локомотивци!

Честита трета поредна седмица на първо място!

Продължаваме в същия дух! Заедно! Клуб, отбор и фенове!

9 КОМЕНТАРИ

  1. Само гледай да не разпродадеш отбора и да легнеш на Лудогорец. Имаме отбор, който може да атакува топ 3 без проблеми, предвид и добрата програма.
    Само вие ни притеснявате, вместо да надраждане отбора, вие само цедите свежата пара.

  2. И от мен съвет: Когато си временен номер 1 – замълчи! Особено, когато и ортак с Левски, ортак със Съдиите и с мъката на българите от бързи кредити и изкупени заеми.Миналия сезон ти заповядаха да влезеш в първата шестица, а седми щеше да си сто пъти по добре.

  3. Сотков,безплатен съвет от мен,за да върви отборът: “каквото си обещал-когато си го обещал”! 2) не продавай за дребни суми(особено на конкуренцията)а,надграждай!
    3) вземи нападател който може да вкара 15-18 гола на сезон!

  4. САМО ДА СИ ВЗЕМА ПАРИТЕ И БЕЖ ДА МЕ НЯМА.

  5. 2
    1

    Ей, келеш много си се разбързал, пилците се броят на есен.

  6. 2
    1

    Пия си водката, снощи почерпих на Базата и бултрас. Ей, тия като видят плик с пари и туба ракия и почват да обичат и сянката ми.

  7. 1
    5

    Събирам си заема и си ебете майката циганска столипиновска.

    • 5
      1

      Ти кой беше ве … ? Аа миришеш ми на тиня… сетих се ти си фен на ония потните негърчета които ден след ден носят срам на града и са се забили в блатото на дъното … продължавай да джавкаш като пинчер от последния етаж мишок… вечно бити и ебани на пловдивски поляни … горе ръцете помак потен !

Коментарите са затворени