От Локомотив Пд излезнаха с официално съобщение след срещата на шефовете с феновете, която се проведе вчера вечерта от 19:30 часа:

“Уважаеми локомотивци,

Обръщаме се към вас след проведената конструктивна среща между собствениците на „ПФК Локомотив Пловдив 1926“ – Адам Сотков и Христо Крушарски, с локомотивските привърженици в четвъртък. Бихме искали да благодарим на всички присъствали и взели участие в разговора, който премина конструктивно и с основната идея да бъде защитен интереса на „Локомотив“. Предстои да извървим дълъг път заедно, за да постигнем главната цел – да видим изграден и завършен нашият дом, стадион „Локомотив“.

Клуб и привърженици ще вървят рамо до рамо по този път! Само „Локо“!”

9 КОМЕНТАРИ

  1. За да има добро бъдеще Локомотив помислете за ДЮШ и направете базите.

    • Пори трътката на майка ти 🙂

  2. 2
    3

    Предстои “дълъг път” да се построи джамията. Поне 10 години. Ако изобщо стане.

    • 3
      2

      Кривоглавчо, ти не мисли за стадион, който ще е минимум за 10 000 хиляди, каквото ида стаене, а помисли за тошко Белоземски!!! Този играч(легендата ви за 21 век) остава в историята, че е мечтал да има постиженията на Димитър Илиев- легендата на Пловдивския любимец за 21 век! Историята се повтаря, Чико пияницата е мечтал да е Бонев, сега и тошко иска да е Митко! То и ботевЪ иска да е Локомотив, но за това трябва да имаш Локомотивския дух, а не само празни мечти…

      • Усещам, как ще увиснеш, без да е намазано, въженцето, де!

  3. 5
    6

    Все едно решение на Общото събрание на Комсомола в Кремиковци. Нали др. Крушарски? А, вие, не забравяйте съдбата на Кремиковци.

    • 6
      2

      На г-н Крушарски съдбата са Купите! Понякога и Петите…

Коментарите са затворени