1200 души побира сектора сектора за гости на стадиона на Хебър и целия капацитет от него ще бъде на разположение на феновете на Ботев Пловдив. Това разкриха пред PlovdivDerby.com от футболния клуб, след като през контактната форма на официалния сайт на пазарджиклии отправихме запитва за цените на билетите за предстоящия мач, както и подробности за отпуснатата бройка и мястото от където те могат да бъдат закупени.

Талоните за срещата ще са на цена от 10 лева, но те ще се продоват само в деня на мача, на специална каса пред сектора за гости, разкриха за нашите читатели от администрацията на Хебър.

Регионалното дерби е в събота от 19:00 часа.

12 август 2023 г., събота, 19:00 ч.
ХЕБЪР – БОТЕВ (ПЛОВДИВ)
Главен съдия:    Георги Димитров Давидов
АС1:    Даниел Милков Ников
АС2:    Милен Дончев Арабаджиев
4-ТИ:    Михаел Петков Павлов
ВАР:    Иво Венциславов Андреев
АВАР:    Павлета Веселинова Рашкова
Съдийски наблюдател:    Георги Крумов Виделов

17 КОМЕНТАРИ

  1. Черно-белите курви веднага налазиха темата за БОТЕВ! Черно- бели педераси ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА!

  2. Ние искаме да има футбол..Не правим курвенски номера..Добре са дошли всички фенове…Хебър форевър.

  3. 6
    1

    Финал София….15000 ботевисти срещу 5000 локомотивци.Без коментар.

    • 1
      5

      Без коментар е как бултрасите бягат в софия от слаботелесни кипърци!Това казва всичко за сърцето на жълтия фен- заешко! Двама пияни кипърци се оказаха по силни от жълтото море! Един Локомотивец струва хиляди пъти повече от всички криви глави в Пловдивска област! САМО ФАКТИ…

      • 5
        2

        Ей калъф, интелигентни са феновете на Ботев искат да посетят мача, а не да го гледат от килиите в София. Когато ЦСКа ви строшиха зъбите на гарата защо бягахте ?

        • Не мога да говоря бой с цска, не съм бил там. Виж всичките СЕДЕМ ПОЛЯНИ , в които бултрас са пребити за 30 секунди, ги има в интернет! Има я и магистралата, има го и булеварда- все бити и ревящи! Доказани факти, а не чул-недочул!!!

  4. 9
    1

    Джамбовци помните ли когато бяхте в труден период че ходехте 2 коли хора в цела България, гледайте си стадиончето че няма да стане скоро, идете да помагате на вашите приятелите циганите да носите вар, че да стане по бързо.То като го имаше ходихте пак 2000 макс. Завинаги ще сте гости от Кюстендил.

  5. 4
    1

    Жалки сте и престанете да пеете наши песни палячовци

  6. 10
    1

    Стикс то се е показвало не веднъж каква публика има Ботев за разлика от едни дето на финал за купата едвам се събраха 5000 и то с чужда помощ

  7. 2
    9

    1200 ??? Нека си кажем истината, ботевЪ е с най- малка гостуваща публика от топ четири агитките. В Пазарджик реално ще са 200 човека, само болните мозъци от Коматевското стадионче добавят още 1000 кривоглави тикви…

    • 6
      1

      В България има 3 агитки, 2 от тях са по-големи от тази на Ботев, защото от всяко село връзват по няколко фенчета. Отборът с неизвестна година на раждане и неизвестно местожителство, който не може да събере на домакинство, колкото най-малката от тези три агитки пред видеостена не се знае дали е и четвъртата по големина.

      • 1
        4

        Фекалчо, все акита са ти в главата! Агитката на Локомотив няма равна в България, превъзхождаме всички!

        • 4
          1

          Фекалчо е татко ти, а нямате равни единствено по брой цигани!

  8. 14
    2

    Браво на Хебър! Мангали виждате ли? Футболът е за ХОРАТА!!! Няма ги номерата при мангалите…

    • Ние искаме да има футбол..Не правим курвенски номера..Добре са дошли всички фенове…Хебър форевър.

  9. 4
    4

    АПАПИ ПУ КОЛХУ КРЕМВЕРША ЖЪ ДАВАТ С БИЛЕТЪТ УА? АЙЙЙЙ КЪНАРЙЕЙЙЙ

    • 10
      3

      На майка ти путката циганска ше дават ,буфер пробит!Долна комплексирана сган ! Вашето фенство винаги е свързано с пари .Черно бели курви завинаги

Коментарите са затворени