Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш даде много интересни отговори на журналистическите въпроси на пресконференцията след победата над Левски.

Влязохме по най-добрия начин, но благодарение на футболистите на Левски направихме някои грешки. След това вкарахме два гола, променихме нещата в главата си и видяхте, че победихме. Отдавам заслугата на играчите, тази победа е заради тях, защото те си дадоха сърцето. Действахме като отбор, въпреки многото грешки, които дойдоха изцяло от играта на противника ни. Искам да можем да контролираме събитията на терена, да контролираме топката. Това са неща, които трябва да помагат на всичко останало. Аз смених схемата още на полувремето, защото видях, че не контролираме нещата и ще получим гол. Не съм глупав, трябва да съм адаптивен. Левски изпуснаха три чисти гола през първото полувреме. Исках да затворя мача, рискувах като промених всичко, но се оказах прав.

Миналата година след петия кръг бяхме на същата позиция, след това завършихме пети. Нещата не зависят само от спортно-техническа гледна точка. Има и други неща, радвам се че Павел Колев работи със своя професионализъм. Състава не ни е толкова широк, интегрираме млади футболисти, ще дойдат и лоши резултати и да видим как ще реагира клуба, феновете и всичко останало. От тази врата има заповед и не мога да кажа дали това между феновете и ръководството е война или какво е. Съдбата на играчите, ще япитате Павел Колев.

1 КОМЕНТАР

  1. Саше, имаш много балансиран отбор и затова играта и схемите ти се получават. Разбира се заслугата за това е изцяло твоя. Подбра качествени играчи. Много ми се иска на някой мач да използваш 3-5-2 формация за да владеем центъра по-добре.

Коментарите са затворени