Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев определи група от 20 футболисти за дербито с Локомотив. Двубоят е днес от 18:30ч.  на стадион “Локомотив” в парк “Лаута”.

За феновете на “канарчетата” е организирана видеостена на стадион “Христо Ботев”. Там ще има кутии за събиране на средства в помощ на малката Иви.

“Жълто-черните” привърженици се събират на бул. “Източен” №10 в 16:00 часа, а малко след това през ул. “Богомил” ще мине отборът на Ботев.

Ето и групата на Ботев:

Ханкич, Кайзер, Ману, Секулич, Колев, Фаустас, Етоо, Акере, Минков, Папазов, Перера, Ннади, Рабей, Ван Хертъм, Работов, Думбуя, Карабельов, Балтанов, Уме, Пунчец.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Спокойно… Само спокойно ….
    Сами ще.си дойдат положенията…
    Хайде, момчета!
    Ще ги прегазите тези мангали с лекота…
    Тихия бял Дунав е дълбок…
    Не показва течение ….
    Но влачииии …. Дълбае…
    Носи…. Дави…
    С вас сме! Макар да сме далече…
    С вас сме!!!!!
    Целия град е с Вас! Всички без циганите ви подкрепяме…
    Само Ботев!

    • Пич, и аз съм ботевист но не е хубаво,а и не можеш,пък и не бива да говориш от името на целия град. Локото и те си имат публика. Вярно! По-малко са,но също си имат някаква. С оглед на нетърпимата жега ранният час на мача ми се струва меко казано крайно неподходящ. За какво е направено по дяволите това осветление?? Пък и щом няма да има гостуващи фенове кое тогава налага мачът да се играе в жегата?? Мислете ги тия неща!

Коментарите са затворени