ФК Спартак иска прекратяване концесията на стадион „Тодор Диев“

3
493

Ръководството на Спартак (Пловдив) иска да бъде прекратена концесията на стадион „Тодор Диев“. Това разкри кметът на града Здравко Димитров по време на днешната сесия на Общински съвет.

„Искат да вземат нова концесия. Защото в момента, при така създалата се ситуация, условията не отговарят“, каза Зико, без да изтъква повече подробности.

Нашата медия вече информира читателите си, че изграждането на новия стадион „Тодор Диев“ ще струва над два пъти по-скъпо от първоначално предвидените инвестиции. Те бяха за около 7,5 млн. лева, а сега се твърди, че за новото съоръжение ще трябват около 20 млн. лева.

Здравко Димитров каза още, че общината планира да помогне финансово и на другия футболен клуб в града – Марица. „Вече проектирахме централна трибуна на стадион „Марица“, с козирка. При първия удобен случай ще дойде време и за тях“, лаконичен бе кметът.

3 КОМЕНТАРА

  1. Смятам да заложа на Петър Пейчев той се доказа и в Карлово и сега в града на лютеница и пипер заедно с пациентите в Раднево ще направят стадион за приказ

  2. И тук сматам да се намеса ще докарам голям инвеститор я вода леново работници от психото в Раднево и до края на годината съм построил стадиона

Comments are closed.