Позицията на КПБП след срещата за Колежа

19
561

По настояване на всички фенски организации на Ботев Пловдив днес беше проведена среща в Община Пловдив с отговорните лица за строителството на ст. Христо Ботев – възложител, изпълнител и проектант. На срещата бяха поставени остро всички въпроси и притеснения на ботевистката общественост относно довършването на Колежа, като на присъстващите бе категорично заявено, че търпение на привържениците на Ботев Пловдив вече е изчерпано.

Получихме подробни отговори на всички поставени въпроси, като от Община Пловдив се съгласиха контролът по изпълнението на поетите ангажименти да се осъществява и от наш представител в лицето на Рашко Стоянов. Бяхме уверени за значително подобрената координация и комуникация по въпроси, свързани с довършването на Колежа, между Общината и ПФК Ботев Пловдив.

В края на срещата бе обявен срок (19.12.22) за частичното довършване на Колежа за ниво „мачове от А група“, като всички фенски организации ще продължат да следят темповете на строителството и спазването на поетите обещания!

Повече никакви оправдания за неспазването на срока и ангажиментите няма да бъдат приети!!!

19 КОМЕНТАРА

 1. 4
  1

  Здравейте,
  Мисля,че любимият ни клуб може да започне продажба на билетите за първият мач на „Колежа“,на стойност от 100 лв. Като средствата от продажбата да се вложат в довършването на строежа.

  • 2
   1

   Предварителни сезонни карти е решение.Рано или късно нашата крепост ще стане.

 2. От циганче сапунче,от циганката две.От цялата лайнута прах за пране
  9
  6

  Скрити зад анонимност двама цигани сеят омраза и раздори.Постоянно в темите за символа на Пловдив са и много по малко в тези за кюстендилският бежанец.И за това са цигани.Повече мразят от колкото обичат.

  • ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂
   4
   1

   БРАТЯ РОМИ УБИЧЪШТИ КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ НА НЕГУ!!!: КОЙТУ НА ФАТЯ СЕ НА МЛАТИ КЪТ ШКИМБЕ У ДУВАР!!! НЕМА НИКЪФ ИФЕКТ ОТ КЛОАКОМОТИФФ!😞😞 ПРОСТУ СНЕ ИДНИ НЕНУЖНИЦИ!😞😞 ЗАТУЙ,

   КРАЙНУ ВРЕМИ Е ДА ФАТЪМИ ПЪТЯ КЪМ КОНДОФРЕЙ И ДА СЪ МОЛИМ НА АЛЛАХА ДА ДОДЪТ ХРАБРИТИ АНАДОЛСКИ АПАПИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!?😃 ПУФ ПАФ!!😂😂😂!!!

   ИСТЪРВАХМИ СТУЛЮПИНСКЪТА ПЕРЛА Ф КИНЕФА! УТИВА СИ ГОРДОСТА НА АДЖАСАНА!😞😞 ЗАГИВА БИСЕРА НА ШЕКЕРЯ! СГРУМУЛЯСЪХА СЪ МИЧТИТИ НА СВИТОВНЪТА РОМСКА ОПШТНУСТ! КЛОАКОМОТИФ Е Ф ПРЕДСМЪРТНА АГОНИЯ!😞😞😞
   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 3. 7
  13

  Това май ще е повече МОЛ и по малко стадион. Който го е правил този проект го е правил повече за печалба от магазини и ресторанти отколкото от стадиона, грозна картинка става.

  • 5
   4

   Ти какво очакваш.Имотите са скъпи в Каменица 2. За разлика от аналният вход на селскостопанският.зЧалтиците на Сюлейман лаутлу са свлачище.

  • 6
   3

   Нормално е да има търговска площ,заведение,магазини,феншоп,зали за други видове спорт,фитнес,зала за пресконференции,музей.Все пак е в центъра.Навсякъде е така.

  • НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂

   КОФТИ АПАПИ!!!😞😞😞 НИКУЙ НИ НЪ ИБАВЪ, НИ НЪ БРУИ ЗА КИСТИНДИЛСКИ СЛИВИ, БЯГЪТ УТ СТУЛЮПИНУУ КЪТ ДЯВУЛ УТ ТАМЯН, ПРАЯТ СИ МАЙТАП, ГЪРГАРА, ТА ШАК С НАЗ И СНЕ ЗА КАШМЕР И ПУДИГРАФКИ Ф ЦЯЛУТУ ИФРОП!😞😞😞 САМИ СНЕ СИ ВИНОВНИ!! НАДЯВЪМЕ СЪ НА ТОА КРЪВУЛОК ШУШЛЯКА И ПУ ЦЯЛ ДЕ ДРЪНКЪМИ ПРУСТУТИ И ПЦОВНИ!!! ВМЕСТУ СИЧКУТУ РОМ КЛОАКОМОТФ, ЗАЙДНУ ДА СЪБИРЕМ БАКЪР И ДУКАРЪМИ ГОРДИТИ И ХРАБРИ БЛАГУДЕТИЛИ НА КЛОАКОМОТИФ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!! ДА ВЪЗВЪРНИМ ВЕЛИЧИЕТУ И ГОРДОСТА НА АДЖАСАНА, ШИКЕРЯ И СТУЛЮПИНУУ- КЛОАКОМОТИФФ!!!😂😂 ПУФ ПАФ!!!😂😂😞😞

 4. 7
  2

  В началото на деня, чета двата коментара, за да разбера, че поелите към небитието още мърдат. Още малко и собствената им злоба ще ги превърне в трупове!

  • КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂

   БРАТЯ РОМИ УБИЧЪШТИ КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ НА НЕГУ!!!: КОЙТУ НА ФАТЯ СЕ НА МЛАТИ КЪТ ШКИМБЕ У ДУВАР!!! НЕМА НИКЪФ ИФЕКТ ОТ КЛОАКОМОТИФФ!😞😞 ПРОСТУ СНЕ ИДНИ НЕНУЖНИЦИ!😞😞 ЗАТУЙ,

   КРАЙНУ ВРЕМИ Е ДА ФАТЪМИ ПЪТЯ КЪМ КОНДОФРЕЙ И ДА СЪ МОЛИМ НА АЛЛАХА ДА ДОДЪТ ХРАБРИТИ АНАДОЛСКИ АПАПИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!?😃 ПУФ ПАФ!!😂😂😂!!!

   ИСТЪРВАХМИ СТУЛЮПИНСКЪТА ПЕРЛА Ф КИНЕФА! УТИВА СИ ГОРДОСТА НА АДЖАСАНА!😞😞 ЗАГИВА БИСЕРА НА ШЕКЕРЯ! СГРУМУЛЯСЪХА СЪ МИЧТИТИ НА СВИТОВНЪТА РОМСКА ОПШТНУСТ! КЛОАКОМОТИФ Е Ф ПРЕДСМЪРТНА АГОНИЯ!😞😞😞
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 5. 7
  6

  Петата и 6те бахура ще ги помните докато сте живи, халката ви е разхлабена, яко като самосвал кензате 😃😃😃

  • 3
   4

   Самото повтаряне постоянно и навсякъде за пети и бахури те прави жалък.Тъпо грозно копеле,намери си друго развлечение,чикиджия прост

   • 3
    2

    Не се прави на яж ми гъза. Тая петичка и 6-те бахура ще те преследват и в отвъдното Стрямски копанар.

   • КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂

    КОФТИ АПАПИ!!!😞😞😞 НИКУЙ НИ НЪ ИБАВЪ, НИ НЪ БРУИ ЗА КИСТИНДИЛСКИ СЛИВИ, БЯГЪТ УТ СТУЛЮПИНУУ КЪТ ДЯВУЛ УТ ТАМЯН, ПРАЯТ СИ МАЙТАП, ГЪРГАРА, ТА ШАК С НАЗ И СНЕ ЗА КАШМЕР И ПУДИГРАФКИ Ф ЦЯЛУТУ ИФРОП!😞😞😞 САМИ СНЕ СИ ВИНОВНИ!! НАДЯВЪМЕ СЪ НА ТОА КРЪВУЛОК ШУШЛЯКА И ПУ ЦЯЛ ДЕ ДРЪНКЪМИ ПРУСТУТИ И ПЦОВНИ!!! ВМЕСТУ СИЧКУТУ РОМ КЛОАКОМОТФ, ЗАЙДНУ ДА СЪБИРЕМ БАКЪР И ДУКАРЪМИ ГОРДИТИ И ХРАБРИ БЛАГУДЕТИЛИ НА КЛОАКОМОТИФ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!! ДА ВЪЗВЪРНИМ ВЕЛИЧИЕТУ И ГОРДОСТА НА АДЖАСАНА, ШИКЕРЯ И СТУЛЮПИНУУ- КЛОАКОМОТИФФ!!!😂😂 ПУФ ПАФ!!!😂😂😞😞😂😂😂

  • КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
   3
   1

   А сега, драги пациенти, затворете очи, поемете дълбоко въздух, отворете широко аналното си отверстие ( не много широко, щото да не лопа) и…бройте до ПЕТ! Ще усетите лек дискомфорт и силна турболенция…И така няколко пъти, докато свикнете. Бъдете сигурни, че и след Банго Васил ще продължим процедурите! С по три, четири,….осем, девет масажа на отверстието бавно ще привикваме с преместването в КОНДОФРЕЙ!😂😃😂
   Днес проведохме лека двутактова процедура на сухо. До кушиите на Тодоров ден имаме малко време, но отверстието взе да привиква! Бавно но сигурно ще сме готови да поемаме все повече и все по- дебели бахури многократно!😂😂😂
   Днес за купата, отново проведохме лека двутактова процедура на сухо. Отверстието придоби еластичност и се надяваме с помощта на тънък слой вазелинче, да сме готови за още множество бахури, по славния ни път към Кондофрей!

   Днес отново проведохме лека двутактова процедура. Отверстието е стабилно еластично и със сигурност, можем вече да поемаме мноого и най-вече дебели бахури!!!! Това не пречи ръководството да снабди отбора поне с каче грес, ако няма средства за па’ча мас или вазелин!!!!!!

   Днес ще проведем процедурата на два етапа. В първия 45 мин. етап получихме отличен резултат!!! Понесохме три бързи и дебели бахура. Сфинктера показа завидна еластичност и пластичност! Остатъчната пластичност е задоволителна. Само с един тънък пласт грес, постигнахме завиден резултат! Вече спокойно можем да поемем средни бахури безболезнено в рамките на 7,8, 9 пенетрации!!! Започва втория 45 мин. етап от теста. Ще ви уведомим след края на процедурата!!!
   Вторият етап премина очаквано. Със сигурност сфинктера придоби пластичност и спокойно понася пет тактови пенетрации безпроблемно!!! АУСПУХЪТ Е РАЗРАБОТЕН ДОБРЕ И ПЪТЯТ КЪМ КОНДОФРЕЙ Е ОТКРИТ!
   P.S. ЯВЛЕНИЕТО ПЛАСТИЧНИ ДЕФОРМАЦИИ ОЗНАЧАВА, ЧЕ СФИНКТЕРА, КОГАТО Е АТАКУВАН ОТ МНОЖЕСТВО БАХУРИ И ТО С ГОЛЯМА ЧЕСТОТА(НАПРИМЕР, 4, ПОСЛЕ 2, ПОСЛЕ ПАК 2, ПОСЛЕ 5 И Т.Н), НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ВЪЗСТАНОВИ ПЪРВОНАЧАЛНАТА СИ ФОРМА!!!! СЛЕДСТВИЕТО НА ТОЗИ ПРОЦЕС Е ОСТАТЪЧЕН МИНИ ОТВОР ПРЕЗ КОЙТО БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО ПРЕМИНАВАТ ГАЗОВЕ, ТЕЧНА СУСПЕНЗИЯ И ДАЖЕ ФЕКАЛНИ МАСИ С ТВЪРДА КОНСИСТЕНЦИЯ!!! АКО СИ ПОСЛУЖИМ С ТЕХНИЧЕСКИ ТЕРМИН, ТОВА Е ПРОПУСКАЩ КЛАПАН!!!…………ИЛИ КАЗАНО НА СТОЛИПИНОВСКИ ЖАРГОН, ГЬО ТА ЗАПОЧВА ДА ПЛЮЩИ КАТ ФАЙТОНДЖИЙСКА ТРОМБА, ПРИ ВСЯКО ДВИЖЕНИЕ!!!

   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 6. 5
  10

  Сега вече не се притеснявам. И да стане този Гомнеж някой ден,.ми той не мяса на стадион, много грозен става, по ми прилича на лиген, ама за папагалите е идеален. За това ли беше цялата борба е гати и смешния стадион.

  • 3
   3

   Ще ти сложа хубава ФУНИЯ в гърлото и ще ти акам в стомаха мангал.Да ми сереш лайната.

Comments are closed.