Собственикът на ПИМК: Декември месец Колежа ще е с Акт 16! Зингаревич поиска място за още 3 терена!

45
9887

Днес в Община Пловдив се проведе нова среща между управляващите Пловдив, архитекта, строителя и феновете. Ето какво заяви след нея собственика на ПИМК, фирмата изпълнител:

Изчистиха се всички неща, които се чакат. Полицията поиска високи парапети между трибуните и терена. Феновете заяявиха, че това не е нормално и се възпротивиха. Уточниха се следващата седмица да си направят среща, за да можем ние да получим финални параметри, какво и как трябва да се изгради. Чакаме да пустнат поръчката за седалките. И в момента два от секторите са готови за монтирането на седалките, а до месец и половина и следващите два сектора ще са на етап, на който монтирането може да започне. На практика след 45 дни можем да монтираме седалки на целия стадион. Всичко друго върви. Метална контрукция за сектор В е поръчана, за сектор А в момента преговарям с 4 фирми. Смятам, че голяма част от конструкицията ще се постараем до декември да е готова. В етап едно е заложено сектор А до декември да е покрит и на сектор В две от конструкциите, на които да се постави осветлението. Това ще се направи за да не се хвърлят пари в кофата. В същото време обещах на феновете, че каквото мога като допълнителна конструкция ще бъде монтирана. Мисля, че до януари – февруари ще имаме на 100% цяла козирка. Това обаче не означава, че през декември няма да имаме акт 16 за стадиона. Което зависи от мен Ботев да влезе на Колежа през декември аз ще го направя.

Тази среща не беше по-различна от предишните. Просто на всяка среща излизат някои малки подробности, които трябва да се уточняват. Това е нормално за такъв голям проект. Зингаревич поиска терените до Коматево за да изгради още 3 терена, които да са на името на клуба. „

45 КОМЕНТАРА

 1. 3
  2

  Сапуните кръв серат.Гейбандата лепилари умират от злоба.

 2. МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))

  БУБАЙКУ КЛОАК Е ИДИН УТ УСНУВАТИЛИТИ НА КЛОАКОМОТИФ ПРЕЗ 1936Г.! ЖИВЕИХМИ Ф СЕНТЪРА НА СТУЛЮПИНУУ. КУРИНЯЦИ СНЕ!

  НАЙ МЪ БУЛИ Ф МУМЕНТЯ, ЧИ

  ИСТЪРВАХМИ СТУЛЮПИНСКЪТА ПЕРЛА Ф КИНЕФА! УТИВА СИ ГОРДОСТА НА АДЖАСАНА!😞😞 ЗАГИВА БИСЕРА НА ШЕКЕРЯ! СГРУМУЛЯСЪХА СЪ МИЧТИТИ НА СВИТОВНЪТА РОМСКА ОПШТНУСТ! КЛОАКОМОТИФ Е Ф ПРЕДСМЪРТНА АГОНИЯ!😞😞😞
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 3. 3
  4

  Жълти тъпунгери,това за акт16 ми прилича като онази приказка:Надявай се путко на пиян хуй!

  • НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂

   КОФТИ АПАПИ!!!😞😞😞 НИКУЙ НИ НЪ ИБАВЪ, НИ НЪ БРУИ ЗА КИСТИНДИЛСКИ СЛИВИ, БЯГЪТ УТ СТУЛЮПИНУУ КЪТ ДЯВУЛ УТ ТАМЯН, ПРАЯТ СИ МАЙТАП, ГЪРГАРА, ТА ШАК С НАЗ И СНЕ ЗА КАШМЕР И ПУДИГРАФКИ Ф ЦЯЛУТУ ИФРОП!😞😞😞 САМИ СНЕ СИ ВИНОВНИ!! НАДЯВЪМЕ СЪ НА ТОА КРЪВУЛОК ШУШЛЯКА И ПУ ЦЯЛ ДЕ ДРЪНКЪМИ ПРУСТУТИ И ПЦОВНИ!!! ВМЕСТУ СИЧКУТУ РОМ КЛОАКОМОТФ, ЗАЙДНУ ДА СЪБИРЕМ БАКЪР И ДУКАРЪМИ ГОРДИТИ И ХРАБРИ БЛАГУДЕТИЛИ НА КЛОАКОМОТИФ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!! ДА ВЪЗВЪРНИМ ВЕЛИЧИЕТУ И ГОРДОСТА НА АДЖАСАНА, ШИКЕРЯ И СТУЛЮПИНУУ- КЛОАКОМОТИФФ!!!😂😂 ПУФ ПАФ!!!😂😂😞😞

 4. 4
  2

  Циганите са царе на кражбите и лъжите.Мангали прости,навсякъде сте гости,освен в гетата Градовете и селата са наши,но за разлика от Пловдив,сме след сини и червени.А вие дойдохте за жителство след договори в транспорта Мръсна мангалска сган.Миризливи,пъпчиви мургавелковци,без морал и чест.

  • 3
   5

   Внимавайте,че мургавелковците са единствено и само в Изгрев бойс-Столопиново!

 5. 3
  3

  Селският беше ваш фен.Сгряваш ли Говедарци.Цигани,турци,арменци ,роотдтъпжи с крадена история.

 6. МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))

  БРАТЯ РОМИ УБИЧЪШТИ КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ НА НЕГУ!!!: КОЙТУ НА ФАТЯ СЕ НА МЛАТИ КЪТ ШКИМБЕ У ДУВАР!!! НЕМА НИКЪФ ИФЕКТ ОТ КЛОАКОМОТИФФ!😞😞 ПРОСТУ СНЕ ИДНИ НЕНУЖНИЦИ!😞😞 ЗАТУЙ,

  КРАЙНУ ВРЕМИ Е ДА ФАТЪМИ ПЪТЯ КЪМ КОНДОФРЕЙ И ДА СЪ МОЛИМ НА АЛЛАХА ДА ДОДЪТ ХРАБРИТИ АНАДОЛСКИ АПАПИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!?😃 ПУФ ПАФ!!😂😂😂!!!

  ИСТЪРВАХМИ СТУЛЮПИНСКЪТА ПЕРЛА Ф КИНЕФА! УТИВА СИ ГОРДОСТА НА АДЖАСАНА!😞😞 ЗАГИВА БИСЕРА НА ШЕКЕРЯ! СГРУМУЛЯСЪХА СЪ МИЧТИТИ НА СВИТОВНЪТА РОМСКА ОПШТНУСТ! КЛОАКОМОТИФ Е Ф ПРЕДСМЪРТНА АГОНИЯ!😞😞😞
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 7. 14
  9

  Освен цигани и арменци аз локомотивци кореняци не познавам

  • 10
   13

   Освен селяни и помаци аз бутяфисти не познавам.

   • 3
    3

    Оооо, само като сравним имената на клубовете и е ясно всичко. ЛОКОМОТИВ ХАХАХА, БОТЕВ. Така, че тая лакардия за помаци и селяндури я разправяй на жена си.

   • 2
    2

    Селският беше ваш фен.Сгряваш ли Говедарци.Цигани,турци,арменци ,роотдтъпжи с крадена история.

  • 2
   5

   Ботев е основан от гладни пришълци от харманлийските села,а Локомотив е създаден от местните пловдивчани-кореняци!Четете пловдивската ,футболна история,ако можете да четете селяндури,помаци и изгрев бойски мургавелковци!

   • Селяндур,нямате нищо общо със Спортклуб,а сте наследници на най малкото отборче жск ,селяндури дошли за жителство.С локомотив е създаден през 1951 като наследник на ДСО Енергия.Крадци безочливи.

    • 1
     1

     След финала психическите заболявания в сбирщината,жълта сган ,продължават в много сериозен брой!Както и да въртите курвинските си задници фактите са такива : унизително под ботушите на Господарят на футболен Пловдив Локомотив!

 8. 10
  6

  До няколко дни от Лаута ще бъде обявена трансферна бомба, която ще взриви футболен Пловдив!

   • 6
    4

    Не! Бъди сигурен само ,че трансферът ще е шокиращ и ние ще сме доволната част,а в Коматево ще злобеят меко казано!

 9. 7
  8

  Само да вметна,че акт 16 не го дава “ собственикът на ПИМК“,а комисия съставена от множество общински и държавни органи. Така че….. по-полека!

 10. 11
  7

  Виждам че тук черно бялата измет се е активизирала тези родени от магистрални пруститутки нямат право на глас защото да си видят техния стадион че ката го направят ще е най грозното нещо на света едно голямо архитектурно недоразумение срам за гръдът ни затова трябва да има черно бяла тишина

  • 7
   7

   Помаците от кога почнаха да разбират…..и се дупят на блядове

 11. 5
  6

  Той сам каза при вапрос че строенето е нелегално защо прокуратурата не се е намесила каде са журналистите да питат това не е нормално толкова много пари и да няма цена на всичко кое колко струва те крадът пари от 12 години е така със кой фенове се консултира за парапета защото никой не разбра

 12. 11
  9

  Кога прокуратурата ще се задейства и ще разследва този диамантен стадион?! Артур Антунеш Коимбра „бил чул че някъде си подобен стадион струвал 60!!!млн ЕВРО!!!“.Т. е подгответе се за тази цена.То не бяха преработка на проекти,то не бяха седалки,то не бяха изчезнали кабели, които никой не знае дали въобще са сложени!!!Зума и той щеше да разкрива далаверите но млъкна.Пичове пиша това като пловдивчанин,а не като буфер…..и т.н защото видяхте какво стана с Колодрума, зоологическата градина и др.и цената на тези злоупотреби ще ги плащаме ние и децата ни.Крайно време е да получим като граждани адекватни отговори!!!

  • 8
   9

   Ей манго, кой ще те пита теб бе боклук цигански, да беше работил в прокуратурата, ама нямаш акъл тъпанар!

   • 10
    5

    Това че си се кръстил Асан говори затова ти колко акъл имаш простако.Нещо лошо да съм написал или невярно?!

    • 6
     7

     А ти как си се кръстил? Дойде от село и ще плащаш, да си беше останал да си пасеш овцете цървул, в града е така, мангасар!

   • 7
    3

    Ти от кога стана гражданин бе помак малоумен?!Нещо лошо да съм написал или невярно?!

    • 4
     7

     Къде си тръгнал с този гол гъз да си периш пишката с големите, аз плащам и ти ще плащаш селски бек!

     • 6
      4

      Такива плащачи като теб на приказки ги знаем много сте шибан помак!

  • 5
   5

   Ти, бе, честния, какво направи за далаверите с Колодрума и Зоопарка? Кмета, дето ги направи, го избра за депутат! А, какво мислиш за Кмета, който направи Локото за смях, като джироса акциите на наркомана от Кн и заличи историята му? Пак го направи депутат! Като те видя с плакат срещу престъпниците Гърневски и Тотев, тогава имаш право днес да говориш!

   • 7
    3

    Не знаех,че зоопарка работи,още утре ще го разгледам, благодаря че ми каза.Не знам защо си мислиш,че харесвам Гърневски,но току що разбрах още една“истина“от теб,а именно,че Гърневски е джиросал акциите.Поинтересувай се малко кой или по-точно кои(трима)бивши футболисти на Локомотив дадоха акциите си на Георги Илиев,когото наричате наркоман,но се молехте да купи вас от Христозов!Или щяхте да го изгоните защото е наркоман и е от Кюстендил?!Също така е хубаво да знаеш,че един ваш президент го хванаха с една лодка с кокаин и лежи в затвора в Гърция!!!

    • 1
     2

     Между „далавери“ и „работи“ правиш ли разлика?
     Гърневски, беше ли ви президент?
     Наркомана дойде в Пловдив за Ботев, за да не се правят врътките с „местенето“ и „заличаването“, а единственото хубаво което направи Христолов е, че не се съгласи! Е, какви са били мотивите му, това е друг въпрос!

     • 2
      1

      Говориш несвързани неща, които и ти самият не можеш да разбереш.Нали твърдиш,че Гърневски е джиросал акциите на Георги Илиев?И не разбирам защо въобще говорим за тази свиня,а не отговориш конкретно за схемите със стадиона?! Явно ти харесва да те лъжат или пък имаш някакъв личен интерес както и много други ваши фенове.

 13. 7
  13

  Хубаво декември, ама е забравил да каже коя година.
  Много грозен стадион става. То не мяса на стадон де…леген

  • 6
   2

   Подготви се да ви изплакнем черните гъзове в легена манго, кой знае от кое село си, ама и ти стана от Филибето, такава кръщенка ще ви направим, че дупето ще те боли години напред!

   • 4
    7

    Петата и 6те бахура ще ги помните докато сте живи, халката ви е разхлабена яко като самосвал кензаш 😃😃

    • А ФУНИЯТА помниш ли къде се слагаше циганино.

 14. 6
  6

  Стоян канара си го каза, никой в Стряма вече не вярва на Розовата пантера Пинко и се закле…..уя да му иэсъхне ако стане нявга говняжа ва да гоейба.

Comments are closed.