ВИДЕО: Ботев с първи летен трансфер

9
1023

Ботев (Пловдив) осъществи първи летен трансфер за сезон 2022/2023. За сигурно попълнение в отбора може вече да се счита десният защитник Рой Херман. До този момент той беше собственост на израелския Бейтар (Йерусалим), но за последно играеше под наем в Апоел (Раанана), чийто юноша е.

Високият 191 сантиметра бранител е имал няколко предложения от израелски клубове, но е предпочел да потърси късмета си зад граница. Той ще бъде част от Ботев (Пловдив) за началото на новия сезон, като програмата на „канарчетата“ ще стане ясна съобразно баража за Лигата на Конференциите срещу Берое в края на седмицата.

Херман е роден на 21 януари 2000 година, а през изминалия сезон във висшата дивизия на Израел Лигат Ал записва 23 мача, в които вкарва 1 гол и подава за още един. Общото му игрово време е 1797 минути. Информацията за трансфгера е на time.news и все още не е потвърдена официално от ПФК Ботев.

9 КОМЕНТАРА

  1. АПАПИ, ФЕКАЛА Е ВИНОВЕН, ЧИ СНИ АРТЪКПЪРТЪЦИ!😂😂😂 ТОЙ НЪ ПРОКЪЛНА, ДЪРТИА РОМ!😂😂 ДА УТИДИМ СИЧКИ ДЕТ ПИСАФМИ ЗА БАХУРИ, ПИТИЧКИ, ЗА БАШТА МУ, ЗА МАЙКА МУ,……И ДА МУ ЦИЛУНИМ ДЪРТИА РОМСКИ ДИРНИК ТА БЕЛКИМ РАЗВЪЛИМ МАГИЯТА!?😞😂😂😂!!
    МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  2. Пичаги бат Стоян канара каза че има още от вълшебния крем от куромела за разхлабване на жълти дупета от 6-те бахура ва да гоейба.

  3. 1
    2

    Този болният, фекала, се излага и пред свои и пред чужди. Олицетворение на завършен глупак

Comments are closed.