Борислав (Първомай) завърши сезона с равенство срещу дубъла на Берое

15
848
Борислав (Първомай) с екипировка от Рефан през сезон 2022/23

 

 

Борислав (Първомай) записа втора точка през пролетта, след като завърши наравно 1:1 срещу дубъла на Берое в мач от предпоследния кръг в ЮИ Трета лига. Срещата се игра на стадиона в Първомай и не бе с особено високо качество. Домакините поведоха в 42-та минута чрез Никола Лалев. Стефанос Антониу в 60-та изравни, а до края на мача други попадения нямаше. В последния кръг Борислав ще прибави служебни 3 точки към актива си заради ситуацията с Ямбол. Така тимът ще събере 29 точки и най-вероятно ще завърши на 16-то място.

През пролетта Борислав записа две равенства – срещу Черноморец  и срещу Берое II, както и една служебна победа над Ямбол. Всички останали точки бяха спечелени през есента. Тимът допусна 14 загуби и определено не бе на нивото на останалите отбори от началото на 2022. През новия сезон клубът ще има нов партньор – Рефан, което носи надежда на местните фенове на футбола за далеч по-добър сезон. Мъжкият тим през новия сезон ще разполага освен с официални екипи от новия спомоществувател, но и с тренировъчни такива. Децата от школата също ще играят с чисто нови екипи осигурени от пловдивската компания.

15 КОМЕНТАРА

 1. След всеки изминал ден съм по близо до психиятрията в Раднево до сега оправих карлово и град на лютеницата от неска съм с нов проект в ТАТАРЕВО от тука направо в психиятрията да си пуша пура на ВИП .

 2. Уикенд върви перфектно неска съм на аванта в татарево кмета черпи ще им намеря спонсор и треньор. Сега първо ще се изкъпя в татарево и после си паля пура на ВИП.До като има ахмаци аз съм много добре.

 3. Неска си изпих хапчетата и бихме най накрая са ша са изкъпя на стадиона и на стоп в лудницата в Раднево ша си пуша пурата

 4. Петре пи ли хапчетата почвай селекцията първо се изкъпи че топлата вода свършва хапни до Яница с атето и запрятай ръкави че цялия град на теб разчита и на баламурника Бонев

 5. На град на ПИПЕР И ЛЮТЕНИЦА вече им намерих спонсори Ивака и Палмс бет.Яница ще го сменям сега търся треньор и ще си паля пура на ВИП с Златко.

 6. Тука командва аз и Петър лудия Кот кажем това става

 7. Ала Петре ти ще оправиш футболът в градът на пипера и лютеницата, ще се къпеш на стадиона ще хапваш на сателита до Яница ще пиеш хапчетата със атето и вода леново и вечерта на стоп до Раднево си пушеш пурата

 8. Дайте му да продава пипер и лютеница на Плодовитово

 9. Вторият отбор на Славия ще играе заПървомай. .

  • Този психично болен просяк нареждаше и в карлово преотстъпени от славия в карлово. Разкриха го че е луд и му опънаха шута.

 10. Бат Петьо, как е в Раднево?
  Как върви лечението, пиеш ли си хапчетата навреме?
  Има ли къде да се къпеш, ако не,отиди на стадиона, в банята на домакините им топла вода.
  Бат Петьо, с нетърпение те чакаме да се върнеш по-силен и по-нормален от преди!
  Бъди здрав и психически устойчив, пий си хапчетата навреме и всичко ще е ОК!
  Чакаме те в град на пипер, да дойдеш на Автостоп и да запалиш пура на вип.

  • Много Благодаря!
   За мен е чест ме помагам на футбол в град на пипер и лютеница и не съжалявам за това.
   Скоро си дойда отново на вип и си запаля пура подарък мие от моя 2 баща бос на Славия.
   Иначе съм добре, тука в Раднево има забавление скоро ще докарам в психиатрията и вода леново си пием хапчетата с нея.
   Специални поздрави на отбор ина Бонев скоро пристигам на Автостоп, само се изкъпя преди мач.

 11. Почвам селекцията, търся футболисти навсякъде, от Асеновград ще пътуваме с две коли до Поповица и оттам на стоп

 12. Не е важно толкова одбора колко победи ще направи,важно е като ме стегне шапката да влезна в съблекалнята и да се изкъпа.Спонсори ще намеря много защото имам богата фантазия.

 13. Много силна пролет за одбора на град на ПИПЕР И ЛЮТЕНИЦА от 16 мача 2 точки голяма заслуга има за това психично болния главоч който докара спонсори. ИВАКА ПАЛМС БЕТ И ЛЕНОВО.

Comments are closed.