Джоди Лукоки почина едва на 29… Смразяващи разкрития на холандски медии за смъртта му

1
409

На 29 години е починал бившият играч на Лудогорец Джоди Лукоки. Конгоанското крило игра в Лудогорец между 2015 и 2020 година. За последно носеше фланелката на бившия тим на Николай Михайлов Твенте – до февруари тази година. В последно време той се възстановяваше от контузия на кръстна връзка на коляното. С фланелката на “орлите” от Разград Лукоки има 157 мача и 30 гола. Крилото е юноша на нидерландския гранд Аякс, където започва и професионалната си кариера през 2010 година.

Бившият футболист на Лудогорец Джоди Лукоки е починал след като сърцето му е спряло в болница около 6 часа тази сутрин, твърди parool.nl.

Той се оказал в болницата след побой от свои близки на парти преди няколко дни. Лукоки имал силно главоболие и болки и в коляното и затова е решил да отиде в клиниката.

Трагична новина! Бивша звезда на Лудогорец почина на 29 години

Там здравето му рязко се влошило. Лекарите ампутирали крака му заради постоянна инфекция и липса на снабдяване на кислород в коляното. След тежката операция през уикенда го поставили в медицинска кома, а тази сутрин сърцето му спряло.

 

1 КОМЕНТАР

Comments are closed.