Стадион „Тодор Диев“ ще глътне с до 70% повече от очакваното

2
899
Реконструкцията на стадион "Тодор Диев", 13.01.2022

 

„Ще вложим между 15 и 20 милиона в изграждането на стадион „Тодор Диев“. Това обяви собственикът на Спартак Динко Миленчев в интервю за БНТ.

Спартак ще вложи между 15 и 20 милиона лева в изграждането на стадион „Тодор Диев“. Това съобщи собственикът на клуба Динко Миленчев в интервю за БНТ. Инвестицията е доста над първоначално обявената заради скока в цените на строителните материали. Рекострукцията на стадиона е изцяло със средства на Миленчев и се очаква да е готов до края на 2024 г. „Надявам се да направим нещо положително за цялата общественост. Да възродим и да върнем старата слава на Спартак“, каза още Миленчев. По повод камарите с боклуци, от които се оплакват хора от квартала Миленчев коментира: „Не сме премахнали строителните отпадъци, тъй като ще ги използваме за изравняване на нивото в по-ниските части. Всичко върви по план.“

Зам.- кметът по спорт Георги Титюков също комментира: „Има неудобства за живущите в района, но крайната цел е да се построи спортното съоръжение. Общината е привляква частен инвеститор. Надявам се час по-скоро стадионът да е готов.“, заяви Титюков.

Треньорът на Спартак Данаил Бачков обяви, че всичко в отбора протича нормално и колкото по-бързо бъде завършен стадиона, толкова по-добре.

Вижте в репортажа какво още коментираха Миленчев и треньорът Данаил Бачков: ВИДЕО ТУК

 

2 КОМЕНТАРА

  1. И това недоразумение, което се нарича треньор, трябва да се разкара на време.Догодина отборите в групата няма да се гипсират като чуят СПАРТАК.даниелчо е АНОНИМНИК.

  2. 6
    1

    Като го гледам как се е завлагал….. не казвай на никой! Колкото и Самуилов построи Христо Ботев! Големи царе на интервютата са тия пишман-бизнесмени!

Comments are closed.